Sneeuw voor zuidelijke Alpen

Het heeft de afgelopen nacht in delen van de zuidelijke en westelijke Alpen al even lekker door gesneeuwd. En dit is eigenlijk nog maar een voorproefje, want meerdere storingen liggen "stroomopwaarts" ten westen van de Alpen klaar om de Alpenregio te gaan binnentrekken. De vooruitzichten zijn sneeuw technisch gezien dan ook positief, en laat de zon zich (vooral in de noordelijke Alpen) ook af en toe zien.


Serfaus / Masner gebied via @Helga Altena

Arlberg regio met dank aan @Rutger Schepp

Het charmante Heiligenblut @Franka Schmitt

Schön Wildschönau!

Komen en gaan van storingen
Het actuele radarbeeld toont de sneeuwactiviteit in de zuidelijke Alpen. Op dit moment sneeuwt het bij een sneeuwvalgrens van tussen de 1100 en 1500m af en toe in het uiterste noorden van de Franse Alpen, de zuid Zwitserse stauhellingen tot aan het westen van de Italiaanse Dolomieten. Dit neerslaggebied trekt langzaam verder oostwaarts en wordt het vanuit het westen tijdelijk droog. In de middag trekt dan een volgende storing het westelijke Alpengebied binnen en gaat het opnieuw sneeuwen. Op zaterdagochtend trekt vervolgens een trogvormige hoogtestoring de Franse Alpen binnen, en gaat het tijdelijk nog wat harder sneeuwen. De instromende lucht is vooral in de hogere niveaus wat kouder en daalt de sneeuwvalgrens naar ongeveer 1000 à 1200m. Er staat ons dus een zeer onstabiel (sneeuw) weekend te wachten. Tot en met maandag kan er in de west en zuid stau gebieden gemiddeld tussen de 30 en 55cm sneeuw gaan bijvallen, en tegen gunstig gelegen stau hellingen zelfs nog wat meer. De noordkant moet dit keer met minder genoegen nemen, want hier valt gemiddeld tussen de 5 en 15cm poeder. Het is gewoon een westelijk en vooral ook zuidelijk sneeuw feestje deze keer!


Actueel radarbeeld van 08.30 uur. Het sneeuwt van tijd tot tijd aan de westelijke zuidzijde. Boven de Golf van Biskaje ligt een nieuweneerslaggebied klaar dat later de zuidelijke Alpen binnentrekt. @WetterOnline

lagedrukgebieden richten hun pijlen op  de zuidelijke en westelijke Alpen! @ZAMG

Het sneeuwt in het Italiaanse Livigno!

"Michele Minoretti - Neve sulle Alpi qua il camanel di planon 2360 slm a

Verdere verwachting
Op de langere termijn schakelt Koning Thialf opnieuw een versnelling hoger. Een hogedrukgebied kiest positie boven Scandinavië, en komt er boven de Alpenregio een oostelijke stroming op gang. Hiermee wordt aanzienlijk koudere maar tevens ook drogere lucht richting de Alpen aangevoerd en nemen de sneeuwkansen duidelijk wat af. Dit betekent dus de overgang naar een flink kouder weertype, maar zijn er nog onzekerheden over waar de echt Siberisch koude lucht precies terecht gaat komen. Voor Hollandse winterliefhebbers opnieuw spannende tijden, en kunnen we misschien later weer op de schaats! Johan verzorgt de komende dagen extra updates over het naderende winterweer in Nederland.


Scandinavisch hogedrukgebied neemt het winterse roer over!

Maak er een mooie vrijdag van en graag tot morgen!

Wij ontvangen graag actuele foto's vanuit de sneeuw. Mail deze naar foto@sneeuwhoogte.nl

Volg het weer ook in de Sneeuwhoogte.nl app voor iPhone en Android

Met vriendelijke groet,

Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

 

Update: nieuwe weerkaarten nog altijd winters!

De winter is in aantocht. Die conclusie durf ik wel aan na de ontwikkeling op de weerkaarten van de afgelopen dagen. De vraag is vooral wanneer de kou ons land binnenvalt, hoe intens de winter wordt en hoe lang deze aanhoudt. Op de vraag of het tot schaatsen leidt blijf ik het antwoord schuldig omdat ik die vraag somweg niet kan beantwoorden vanwege de te grote onzekerheid. In deze korte update een analyse van een aantal grote modellen en wat hun oplossing is voor de komende tijd.


Dinsdag volgt nog een keer een aanval van zachte lucht.Deze wordt afgeslagen door opdringende vrieslucht vanuit Rusland. Deze clash leidt in het noordoosten mogelijk tot sneeuw!

Allereerst het Amerikaanse NCEG (GFS). Dat ziet een hogedrukgebied tot ontwikkeling komen boven Noordwest-Rusland maar de rugas schuift maar moeizaam op naar Finland en blijft voor echt winterweer te oostelijk. Dit model laat de vorst pas op donderdag voorzichtig binnenschuiven. Slechts voor een beperkt aantal dagen en hooguit lichte vorst. Daarmee komen ze terug op eerdere koudere varianten. In dit geval houdt de oceaan te veel invloed.

De Engelsen, UKMO, doorgaans een betrouwbaar model laat de kou al op dinsdag het noordoosten binnen druppelen. Daar ligt de as veel westelijker met een duidelijke ooststroming en dan gaat het licht tot matig vriezen vanaf dinsdag/woensdag. Verder gaat dit model niet. Een gunstig scenario.    

De Canadezen (GEM) laten de vorst ook op dinsdag binnenvallen, hebben de rugas ook boven Centraal-Scandinavië en deze zien een diep winters scenario zitten. Op 1.5 km zien ze zelfs op donderdag de -20 gradengrens over ons land komen. Dat zou zelden vertoond zijn en zal zeker op strenge vorst uitdraaien. Een diep winters scenario dus.


Minimumtemperatuur voor over een week, volgens het ECMWF.Frisjes!

Het Duitse Offenbach laat op dinsdag/woensdag de kou binnenstromen, wat gepaard gaat met sneeuw en regen. Daarna komt het hoog mooi boven Scandinavië te liggen en een depressie op de oceaan zodat het Azorenhoog de zaak niet kan opblazen. Geen extreem koude bovenluchten met -5 tot -8 graden later in de week maar wel een winters scenario waarbij matige vorst mogelijk is in de nachten en de wind uit het oosten waait.Klassiek winterse drukverdeling. Zou het dan eindelijk gaan gebeuren? Echt winterweer? Het heeft er alle schijn van.

Het model va de Europese lidstaten en paradepaardje van o.a. het KNMI ziet op dinsdag de strijd tussen zachte en opdringende koude lucht beslist worden in het voordeel van de winter. Dat betekent regen, in het noordoosten sneeuw en daar later op de dag al een temperatuurdaling naar rond of iets onder nul. Dus kan het daar wit worden. In de nacht wint de vorst vanuit het oosten langzaam terrein en woensdag verovert de winter middels een oostenwind heel het land. Het hoog boven daarna boven Scandinavië te liggen en daarmee blijft de winter volgens dit model de rest van de week in het zadel met in de nachten lichte tot matige vorst en regelmatig zon.

Conclusie: winter in aantocht! Morgenochtend rond 9:30 een volgende update.
 
Met vriendelijke groet,


Johan Kamphuis, weerman Sneeuwhoogte.nl

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Floor Van de Beeten

laat de komende tijd maar veel sneeuw vallen in val thorans is het de komende tijd beetje positief voor dit gebied

Floor Van de Beeten | 03-02-2017 - 08:41

Greet ☀️

Wakker worden in Valmeinier en zien dat de zon schijnt over een verse laag wit goud, een dikke 10cm gevallen deze nacht! ?#topdag

Greet ☀️ | 03-02-2017 - 08:45

Harry Verduin

dat noemt men geluk hebben! :-)

Harry Verduin | 03-02-2017 - 08:55

Greet ☀️

Some girls have all the luck, Harry ??❄️

Greet ☀️ | 03-02-2017 - 17:00

Dieter W

Dag Michael, gaat de sneeuwvalgrens in de nordstau gebieden volgende week ook naar beneden? Als ik de webcambeelden van bv Wengen bekijk zie ik dat de regen van de afgelopen dagen de sneeuw geen goed gedaan heeft. Dat doet me al vrezen voor de dalafdaling. Hopelijk komt er rond 1200m ook nog een mooi laagje bij

Dieter W | 03-02-2017 - 08:58

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Maak je vooral niet ongerust Dieter. De vorstgrens en sneeuwvalgrens gaan weer dalen ;-) Gr

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 03-02-2017 - 09:44

Harry Verduin

in de dolomieten een heeeel klein beetje sneeuw. Wanneer komt er nu eindelijk eens echte sneeuw???

Harry Verduin | 03-02-2017 - 09:16

Gijs Winter

Daar zit ik ook zo op te wachten. De huidige situatie lijkt erg op dat van vorig jaar. Toen viel de meeste sneeuw ook pas medio februari. Wij hadden in de 2de week van maart dan ook fantastische condities in een witte wereld. Hopelijk dit jaar weer.

Gijs Winter | 03-02-2017 - 09:32

Ardien Ophof

Hopelijk voor 11 febr.

Ardien Ophof | 03-02-2017 - 09:51

Steven Damüls

Damüls in het Vorarlberg pakt ook weer 50cm sneeuw mee! Deze nacht vertrekken we!

Steven Damüls | 03-02-2017 - 09:32

nico de cock

hallo skifriends
wat gaan de skiconditie's en weer zijn in winterberg wij zouden zondagmiddag vertrekken tot maandagavond
grtjs linda

nico de cock | 03-02-2017 - 09:56

Olivier C.

Prima pistecondities ondanks enkele dagen regen. Massa volk na,ijzige ochtend gaf iets mindere omstandigheden. Kou keert terug hier dus zou prima moeten zijn.

Foto bij weerbericht reactie 38046

Olivier C. | 04-02-2017 - 18:14

Harry Verduin

Volgens ARPAV in de dolomieten 5-10cm vandaag, 5-10cm morgen en heel weinig zondag. Maandag-dinsdag droog met noordwind... Dus met een beetje pech slechts 10cm. Waarom boek ik toch altijd in deze regio :-(

Harry Verduin | 03-02-2017 - 10:03

Guido van Wegen

Als je vaker tegenvallers hebt gehad, misschien toch gaan switchen Harry? Of is er een rede om toch te kiezen voor deze streek?

Guido van Wegen | 03-02-2017 - 10:34

Harry Verduin

Prachtige regio, lekker eten, prachtige hotels, vriendelijke mensen...

Harry Verduin | 03-02-2017 - 10:43

Harry Verduin

En meestal mooi weer, maar daar is dan ook weer een nadeel aan verbonden :-)

Harry Verduin | 03-02-2017 - 10:43

Harry Verduin

Hopelijk denkt Michael niet, wat is die Harry weer aan het zagen :-)

Harry Verduin | 03-02-2017 - 11:12

Dennis Dolomieten

Het sneeuwt nu hoor Harry.

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 11:43

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Idd Harry. Kappen nu ;-)) !? De sneeuwzone bevindt zich actueel boven het zuidoosten van Zwitserland op het grensgebied met Italië. Dit neerslaggebied trekt langzaam, maar wel iets in activiteit afnemend de westelijke Dolomieten binnen. Verwacht hier tussen de 5 en 10 cm vandaag. Morgen moet het beter gaan lukken want deze hoogtetrog is duidelijk actiever❄❄ ?? Gr

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 03-02-2017 - 12:26

Elma Tameling

Hier hetzelfde gevoel. Alta badia ziet er bedroevend uit. Andere regio overwogen maar vinden het er zo mooi. Hoop dat er voor 26-2 nog wat meer gaat vallen dan die paar vlokjes van vandaag.

Elma Tameling | 03-02-2017 - 16:46

Michael Colfosco

Ik zit ook in spanning af te wachten Gijsbert en Harry. Vanuit het westen lijkt de sneeuw langzaam richting de Dolomieten te komen.

Michael Colfosco | 03-02-2017 - 10:37

Gijs Winter

Als ik op weeronline kijk komt er midden februari ook een portie sneeuw.

Gijs Winter | 03-02-2017 - 11:07

Harry Verduin

@Gijsbert, zo lang Michael (of Johan) dat hier niet vermelden, zou ik er geen geloof aan hechten, want komt gewoon uit de zeer onbetrouwbare automatische berekening. Kwestie van niet ontgoocheld te worden :-)

Harry Verduin | 03-02-2017 - 11:11

Gijs Winter

Het is ook twee weken vooruit maar geeft zo'n lekker positief gevoel

Gijs Winter | 03-02-2017 - 12:39

Albert Coppens

Is er al wat meer bekend over het weer vanaf volgende week zaterdag.
Moet ik mij voorbereiden op een helse tocht...
We vertrekken richting Solden. En ik weet dat Solden heel graag sneeuw ziet

Albert Coppens | 03-02-2017 - 10:42

Albert Coppens

Ik zie net dat het op de zuidkant van Solden ( tiefenbach gletcher) al aan het sneeuwen is. Dit is echter nog niet het geval aan de noordkant. Zo zie je maar weer wat de verschillen plaatselijk kunnen zijn. Het gaat dan hemelsbreed nog niet eens om een km !!!

Albert Coppens | 03-02-2017 - 10:45

Marc Berkhout

Hallo Micheal. Kun je vertellen of de noordzijde (Obertauern) ook nog een staartje sneeuw mee krijgt t/m maandag

Brixen/westendorf enz. Liggen de pistes er nog prima bij. Uiteraard zal het wel ijzig worden komende week na de lage temperaturen van deze week

Marc Berkhout | 03-02-2017 - 10:48

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Meer geïsoleerde sneeuwbuien Marc. Verwacht hier geen grote hoeveelheden.

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 03-02-2017 - 12:28

Marc Berkhout

Thanks... wellicht worden we toch nog verrast. Ik laat het weten

Marc Berkhout | 03-02-2017 - 13:59

Cheese Curve

Hier klein beetje sneeuw verwacht. Maar helaas dooit het ook snel weer weg. Tijd voor een nieuwe dump en vriezend weer in Königsleiten.

Cheese Curve | 03-02-2017 - 11:22

Dennis Dolomieten

De winter komt terug en hoe!!!

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 11:43

Mieke Mulder-Engel

Woon jij in Val Gardena Dennis? Wij vertrekken over 2 weekjes naar Pozza di Fassa en hopen op een mooi sneeuwdek. Komen daar al jaren en he ben altijd prachtige sneeuwcondities gehad. Hopelijk sneeuwt het nu constant door de komende weken.

Mieke Mulder-Engel | 03-02-2017 - 12:01

Dennis Dolomieten

Hallo Mieke, nee ik woon daar nog niet. haha. Ik kom daar wel 2 keer soms 3 keer per jaar. Pozza di Fassa is een mooi gebied. Er valt nu sneeuw. Dit jaar is een tot nu toe erg droog verlopen. Maar de pistes zijn daar top! En nu met de volgende koude golf ziet het er goed uit de komende weken. Wij waren daar 3 weken geleden toen vroor het daar 20graden. goed voor de sneeuw. Maar wel koud Brrrrr

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 15:33

Mieke Mulder-Engel

Wat leuk om te lezen Dennis !!! Wij vinden het elk jaar weer erg fijn om daar te zijn zo heerlijk skiën en heel gezellig.

Mieke Mulder-Engel | 03-02-2017 - 18:35

bianca van dam

goedemiddag ik kijk regelmatig naar het weer in onze vakantiebestemming op 25 februari. bad kleinkircheim. hier staat steeds op dat er sneeuw wordt verwacht of dat het er sneeuwt maar t bkijft steeds uit. nu staan we in het rode gebied op de sneeuwkaart maar heen sneeuw te bekennen. waar ligt dat aan?

bianca van dam | 03-02-2017 - 13:46

Jeroen B

Hallo wintersportliefhebbers, volgende week vrijdag/zaterdag vertrekken wij weer richting Tirol. Normaal gesproken rijden wij via de A3, A9 en de A8 is dit nog de snelste route of zijn er zoveel wegwerkzaamheden dat wij beter via Stuttgart kunnen rijden A61, A65 en de A8. Ik hoor het graag alvast bedankt!

Jeroen B | 03-02-2017 - 13:55

Marc Berkhout

Nog steeds de snelste route ja. Afgelopen maanden 5x gereden. Uiteraard werkzaamheden (zoals altijd) maar het rijdt prima door

Marc Berkhout | 03-02-2017 - 14:03

Peter N

Op de A3 zijn meer werkzaamheden als op de 61

Peter N | 03-02-2017 - 14:07

James Hanssen

Hallo,
Wat zegt het voor les deux alpes?
Ik vertrek binnen 2 weken. 1ste keer naar daar...

James Hanssen | 03-02-2017 - 14:03

Menno Van Den Bosch

Ik vertrek 11 feb naar PDS Frankrijk. Ik zag dat er aankomend weekend redelijk sneeuw valt voor Frankrijk. Geldt dit ook voor PDS en is er wat te zeggen over de voorspelling vanaf 11 feb?

Menno Van Den Bosch | 03-02-2017 - 14:46

Dennis Dolomieten

Kijk eens hoe mooi het sneeuwt in de dolomiten!

Foto bij weerbericht reactie 37964

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 15:22

Mieke Mulder-Engel

Laat het maar vallen

Mieke Mulder-Engel | 03-02-2017 - 18:38

Dennis Dolomieten

Nog eentje voor Harry!

Foto bij weerbericht reactie 37965

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 15:26

Harry Verduin

Nu moet je een webcam op 1500-1600m zoeken en daar ziet het er wel net iets anders uit :-)

Harry Verduin | 03-02-2017 - 15:54

Harry Verduin

Boven 1800m ongeveer 5 cm verse sneeuw, daaronder smeltende sneeuw of regen...

Harry Verduin | 03-02-2017 - 15:57

Dennis Dolomieten

Klopt. Maar het wordt nu ook steeds kouder. En volgens mij skie je vooral boven de 1600mtr. Of skie jij alleen op de baby piste heen en weer in Selva op 1563mtr?

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 16:20

Dennis Dolomieten

Komt goed Harry. Wanneer ga je?

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 16:22

Harry Verduin

Nee hoor wij zitten in La Villa iets onder de 1400m. We vertrekken 24 Februari

Harry Verduin | 03-02-2017 - 16:35

Dennis Dolomieten

Dat ligt idd net wat te laag. Zondag op Maandag denk ik dat het daar wel sneeuwt. Sella ronda wordt in elk geval mooi wit!

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 19:01

Harry Verduin

Ik duim ervoor Dennis!

Harry Verduin | 03-02-2017 - 20:51

Menno Scheurwater

In je bericht schrijf je over 5-15 cm sneeuw voor de noordkant, de DMO komt met 93 cm voor Lech. Dat is wel een heel groot verschil, of niet? Kun je er iets meer over vertellen? Alvast bedankt!

Menno Scheurwater | 03-02-2017 - 15:40

bianca van dam

kan niemand mij vertellen waarom het mooie karinthie geen sneeuw krijgt terwijl het wel op de voorapelling staat???

bianca van dam | 03-02-2017 - 15:42

 Joeri L

@sneeuwhoogte kreeg net een melding van jullie dat er meer dan een meter sneeuw word verwacht in de Franse Alpen maar kan er niks over teruglezen????

Joeri L | 03-02-2017 - 16:23

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Dit betreft dmo (direct model output) Joeri. Wij doen een herberekening (brede scan) adv meerdere modellen en gidsen. Gr

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 03-02-2017 - 16:41

Sneeuwhoogte.nl

Hier kun je het per dorp bekijken: www.sneeuwhoogte.nl/sneeuwverwachting/frankrijk

Sneeuwhoogte.nl | 03-02-2017 - 16:43

 Joeri L

Oké dacht dat er iets spannends te gebeuren stond ? omdat ik ineens die melding kreeg. Tnx voor de snelle reactie ????

Joeri L | 03-02-2017 - 17:44

Bart -

Beste Michael en Johan,

Staat er voor de komende dagen nog sneeuw op het programma voor Flachau?

Bedankt voor jullie dagelijkse weerbericht!

Bart

Bart - | 03-02-2017 - 16:43

Steve DM

Hallo weermannen
Morgenvroeg vertrekken wij uit Brugge richting Arc 2000. Zo te zien is er redelijk wat sneeuw onderweg naar Paradiski. Moeten we veel sneeuw verwachten op de heenreis? Sneeuwkettingen gaan sowieso mee en ik vrees dat we die wel eens zouden kunnen nodig hebben?
Voor de rest ziet het er goed uit: nieuw laagje sneeuw... Dat wordt genieten de komende week!!!
Bedankt voor de steeds fijne uitleg e' voorspellingen, het maakt de voorpret dubbel zo leuk!
Ik probeer zeker updates te plaatsen vanuit Paradiski.
Groetjes

Steve DM | 03-02-2017 - 16:50

Greet ☀️

Het sneeuwt terug in de Valmeinier (Savoie, Maurienne), hopelijk moeten we morgen ook geen kettingen gebruiken om die berg weer af te rijden richting 'de westvlaanders'. Rij veilig!

Greet ☀️ | 03-02-2017 - 17:03

Steve DM

Jullie ook een veilige terugreis! We nemen het met veel plezier een weekje over van jullie ?
Groetjes

Steve DM | 03-02-2017 - 17:45

Greet ☀️

Mercikes, wij hadden alvast een topweek, en mogen nu weer een maandje aftellen voor een weekje skipret in Flaine ?❄️

Greet ☀️ | 03-02-2017 - 18:30

Eric Kromhout

Het is toch wel jammer..... Niet dat jullie er wat aan kunnen doen maar de output geeft best veel sneeuw aan...maar waar ik ook kijk gaat de sneeuw er voor Oostenrijk er in ieder geval uit. Wellicht in het uiterste westen nog wel wat..... Jammer en hoop dat een volgende modelrun wat anders uitspuugt. Maar goed we zitten al redelijk in de betrouwbare termijn dus ik reken voor de eerste dagen maar even op niks... maar goed we hebben nog 2 weken tot de eerste krokusweek.....

Dan gaat er vast weer zo uit zien toch?

Foto bij weerbericht reactie 37981

Eric Kromhout | 03-02-2017 - 16:56

Peter N

Toch gaat de sneeuw er niet helemaal uit voor oosterijk hoor Eric voor nauders is er voor de volgende week zo een beetje tussen de 20 À 30 cm sneeuw voorspeld en dat ligt nog net in oosterijk dus afwachten maar weer ??? ???

Peter N | 03-02-2017 - 17:42

Eric Kromhout

Peter dat is in het westen tegen zwitserland aan..... In bv de kitzbuheleralpen gaat echt niet veel vallen....maar je kunt er nog prima skien...alleen verse sneeuw is ook altijd wel welkom....

Eric Kromhout | 03-02-2017 - 21:04

 Joeri L

Vind het trouwens wel top dat jullie nu een apart Nederlands stukje erbij vermelden super

Joeri L | 03-02-2017 - 18:01

Pieter Masson

@michael , wat met wel opvalt dat de temperatuur in Brugge zoals overal voorspelt word voor de benelux, eigenlijk nog meevalt -2 's nacht en overdag 3 volgende week

Pieter Masson | 03-02-2017 - 18:43

Sneeuwhoogte.nl | Johan Kamphuis

Zojuist een nieuwe update met betrekking tot op handen zijnde winterinval in ons eigen land! Alle nieuwe modellen worden er kort besproken. Niet geschikt voor jeugdige kijkers:)

Sneeuwhoogte.nl | Johan Kamphuis | 03-02-2017 - 20:05

Irma Geerdink

En de verwachte sneeuwval in o.a. Königsleiten zo goed als verdwenen?

Irma Geerdink | 03-02-2017 - 22:08

Pieter Kraak

Kippenvel, laat de kou maar komen. Top.

Pieter Kraak | 03-02-2017 - 20:27

Paul Donker

DOLOMIETEN SELVA VANDAAG
De sneeuw valt goed door op de bergen nabij Selva. Af en toe slecht zicht, maar de verse sneeuw is Goddelijk! Daarom wat minder km geskied, maar je hebt het gevoel dat je IN een kerstkaart skiet.

Diegenen die zaterdag 4 februari hier komen kunnen hun geluk niet op!

Foto bij weerbericht reactie 37995

Paul Donker | 03-02-2017 - 20:38

Gijs Winter

Zo blij

Gijs Winter | 03-02-2017 - 20:46

Dennis Dolomieten

Ja er valt genoeg sneeuw ! Er komt nog flink wat aan ook. Sommige gaan voor 50cm

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 23:54

Philomena Wijburg

Alle sneeuw uit de voorspelling verdwenen :-(

Philomena Wijburg | 03-02-2017 - 21:43

Steven Damüls

Deze middag zou Damüls nog 70cm krijgen, nu maar 6cm meer.... dat vraagt om uitleg. Iemand?

Steven Damüls | 03-02-2017 - 22:04

Dennis Dolomieten

Laatste berichten Italiaanse weerdiensten zijn hoopvol!

Foto bij weerbericht reactie 38003

Dennis Dolomieten | 03-02-2017 - 23:55

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord