Traumwetter

De komende dagen staan in het teken van onvervalst Kaiserwetter! hogedrukgebieden maken voorlopig de dienst uit in de Alpen en blijft het tot en met het weekend droog. Na het weekend zorgt een hoogtestoring in het westelijke Middellandse Zeegebied voor toenemende bewolking in het zuidwestelijke Alpengebied. Zoals het er nu naar uitziet gaat er tegen die tijd vooral in de Franse Alpen enige sneeuw vallen. Doordat er beduidend zachtere lucht wordt aangevoerd, is de sneeuwvalgrens na het weekend een belangrijk aandachtspunt.


Waanzinnig mooi plaatje uit het Italiaanse Trentino - zuid Tirol regio Val Martello. Via Twitter @scuolagraffer

Zonde om  op te gaan zitten;-) Wildschönau Tirol

Als je nu in deze skilift zit wil je hier nooit meer weg! Tirol / Wildschönau

Diepvriesnacht
De temperatuur had er winters zin in afgelopen nacht. Onder een onbewolkte hemel met weing wind ging het kwik boven het sneeuwdek genadeloos hard onderuit. Onder dit soort omstandigheden kan de aarde zijn "warmte" maximaal uitstalen. De temperatuur zakte met gemak tot tot onder de -15 gr C en werd hier en daar zelfs de -20 gr aangetikt. Zeer strenge vorst dus en kunnen wij met recht zeggen dat het winter is! De lucht is tegelijkeritjd kurkdroog. Hierdoor zijn de zichtwaardes in de bergen op dit moment fenomenaal. Ideaal weer dus voor het maken van mooie foto's. Overdag is er echt geen vuiltje aan de lucht. Zon, zon en nog eens zon. Daarbij houdt de oostenwind zich ook nog eens redelijk op de vlakte vandaag. Superweertje dus!


Een uitgestrekt hogedrukgebied zorgt voor perfect wintersportweer! @ZAMG

Afgelopen nacht op uitgebreide schaal zeer strenge vorst! Brrrrr @Kachelmann Wetter

Langzaam wat minder koud
De eerstvolgende dagen verandert er nog maar weinig in het huidige weerbeeld. Hogedruk voelt zich prima thuis boven het Europese continent en houdt het mooie Kaiserwetter voorlopig aan. Actieve oceaandepressies trekken met een wijde boog om het Europese hogedrukgebied heen. Ze zijn vooral actief op de noord Atlantische Oceaan en Scandinavië en zorgen daar voor erg wisselvallige omstandigheden. Na het weekend ontstaat er in het westelijke Middellandse Zeegebied een hoogtestoring. Aan de voorzijde van dit lagedrukgebied wordt wat zachtere lucht richting het zuidwestelijke Alpengebied aangevoerd. Gisteren zagen we zowel bij het ECMWF als GFS model in de centrale en zuidelijke Franse Alpen op maandag een actief neerslagsignaal. Vandaag is daar weinig meer van over. De modellen hebben het dus wat moeilijk. Dit heeft te maken met de positie van het lagedrukgebied en ook met hoe het zich tegen die tijd gaat ontwikkelen. Wel is het zo dat de scherpste kantjes van het huidige koude weer er zo langzamerhand wat afgaan.


Temperatuurkaartje dinsdag op 1500m hoogte. Het wordt wat minder koud in de Alpenregio. Oostenrijk blijft naar verwachting nog wat meer in de koude lucht zitten

Middellandse Zee storing pompt na het weekend wat zachtere lucht richting het westelijke Alpengebied.

Resumerend: de zon is de komende dagen heer en meester in de Alpenlanden en blijven de temperaturen voorlopig op een winters niveau. Na het weekend neemt de wisselvalligheid in het zuidwestelijke Alpengebied waarschijnlijk wat toe. Wat dit precies gaat betekenen en of er hier sneeuw gaat vallen is nu nog niet te zeggen. We houden het in de smiezen voor jullie!

Maak er een mooie donderdag van en graag tot morgen!


Wij ontvangen graag actuele foto's vanuit de sneeuw. Mail deze naar foto@sneeuwhoogte.nl

Volg het weer ook in de Sneeuwhoogte.nl app voor iPhone en Android

Met vriendelijke groet,

Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Luc  Cap

Update Gerlos 08.00 u: afzwakkende vorst -9 gr C berg en -7 gr C dorp, volop zon en ook de volgende 5 dagen verwacht men dit weer
Nu N wind 4 km/ u
Topcondities dus

Luc Cap | 19-01-2017 - 08:40

Martin L.

Kan je ff regelen dat dit weer vanaf 27 januari ook aanhoudt voor 8 dagen ;) dan zit ik er

Martin L. | 19-01-2017 - 09:16

Jan andeweg

Mazzelpik! Geniet er van!

Wat een top foto's zeg!

Jan andeweg | 19-01-2017 - 10:17

w palma

Mooi man, tot morgen

w palma | 19-01-2017 - 12:37

Henk Veenendaal

Wauw! Wat een prachtige beelden! Zaterdag gaan we voor een paar dagen naar het Zillertal, ziet er écht super mooi uit!

Henk Veenendaal | 19-01-2017 - 08:40

Eric vano

Vannacht naar Westendorf , prima condities zo te zien.
ben wel benieuwd wat Michael gaat voorspellen voor wat betreft de temperaturen de komende week , volgens YR.NO gaat het overdag richting +8.

Eric vano | 19-01-2017 - 08:45

Henk Visser

@ Eric, de temperaturen gaan indd flink de + in, ik maak me ook zorgen haha. Maar je ziet wel per dag veranderd dit weer. Op lange termijn kan er nog van alles veranderen gelukkig

Henk Visser | 19-01-2017 - 10:49

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Lijkt me zwaar overdreven Eric. Ook deze site leunt met zijn output op 1 modeluitkomst en kijkt niet naar gemiddeldes. De waardes voor Oostenrijk liggen op 1500m rond tot paar graden onder het vriespunt. We houden het in de gaten??

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-01-2017 - 11:00

Eric Kromhout

Goedemorgen allen. Ik weet dat sommige hier zitten te wachten op beelden uit Bramberg...nog even geduld...komt wellicht morgen maar we waren ook deze week in Kitzbühel. Daar is deze week de Hahnenkamm met het absolute hoogtepunt de afdaling van Kitzbühel (Streif) as zaterdag. Wie is daarbij?

Daar ook een update over gemaakt en we hebben een beetje het parcours verkend. Als je benieuwd ben kun je dit hieronder bekijken. Ook een dalafdaling in beeld naar Kitzbühel die open was en makkelijk is...dat is wat anders aan de andere kant vd berg:)

Verkenning Hahnenkamm/Streif:
www.youtube.com/watch?v=GR-_pTQo9g0

Afdaling Asten:
www.youtube.com/watch?v=IeNPIj-AGL4

Eric Kromhout | 19-01-2017 - 08:45

Hans Alderliesten

Prettig zo, n impressie, weet ik tenminste waar het precies plaatsvind en hoe het parcours eruitziet. :-) en bravo.

Hans Alderliesten | 19-01-2017 - 12:45

Harry Verduin

Michael ik ben vanaf zaterdag in Val D'Isere, dus please kom niet af dat het volgende week slecht weer gaat zijn daar. Had vorig jaar op 18 skidagen, maar 2 met mooi weer, dit jaar verdien ik beter :-)

Harry Verduin | 19-01-2017 - 08:47

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Ik doe mijn uiterste best Harry ???

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-01-2017 - 10:08

Peter N

Niet alleen jij

Peter N | 19-01-2017 - 11:22

Jack E

Wauw, wat een foto's!!!

Jack E | 19-01-2017 - 08:53

Kirsten van Harten

Na volgende week hoge temperaturen in Val Cenis.. 8 graden! Zeg me dat het niet zo is..

Kirsten van Harten | 19-01-2017 - 09:05

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Wat een schitterende foto's weer, hoop zulke ook volgende week te maken. Maak me wel wat zorgen over de hoge temperaturen de komende dagen. Morgen en zaterdag +8 graden. Daarna gelukkig weer een stuk kouder. Maar wel de sneeuw van de bomen ?

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 19-01-2017 - 10:07

Alex Koster

Goedemorgen Michael.
De zin beduidende aanvoer van zachtere lucht en sneeuwval grens is een aandachtspunt maakt mij alweer een beetje zenuwachtig :-]
We vertrekken over 8 weken naar Kirchberg er zal nu er zoveel sneeuw is gevallen toch nog wel wat voor ons blijven liggen?
Je maakt het weer spannend we houden sneeuwhoogte.nl goed in de gaten.
Complimenten voor de berichten.

Alex Koster | 19-01-2017 - 10:19

Patrick@Resia in 2020? vS

over 8 weken??? Weet je wat er allemaal nog kan gebeuren in deze periode??? Sneeuw, vorst, dooi, regen, ... zeg het maar. Gewoon rustig afwachten.

Patrick@Resia in 2020? vS | 19-01-2017 - 11:41

Alex Koster

Dat doe ik al 20 weken maar blijf wel optimistisch, ben jij al geweest?

Alex Koster | 19-01-2017 - 11:51

Erica van H

Hier in Kleinarl super weer nu volop zon en weer prachtige pistes!

Erica van H | 19-01-2017 - 10:31

Roy .

Volgende week naar Saalbach-Hinterglemm, het is alleen niet te hopen dat we dan temperaturen van +8 graden gaan krijgen...Gelukkig kan er nog veel gebeuren in een week tijd, rustig afwachten maar :-)

Roy . | 19-01-2017 - 10:34

Mieke Mulder-Engel

Hoe is het gesteld met de sneeuwval in de Dolomieten? Is er al iets te voorspellen? Wij gaan er in de voorjaarsvakantie heen dus we hebben nog wel even.

Mieke Mulder-Engel | 19-01-2017 - 11:06

Snowboarder

Wat een droom condities. Nog 5 weken dan is het zover. Ik zeg vasthouden dit met soms even een sneeuw opfrisser.

Snowboarder | 19-01-2017 - 11:07

Harry van G.

Volgende week zit ik Valmorel, Frankrijk. Ik zie in de voorspellingen temperaturen van 5 graden boven 0 in het dal (1400m). Weet iemand hoe lang het (magere) sneeuwdek stand houdt met dergelijke temperaturen en volle zon?

Harry van G. | 19-01-2017 - 11:17

Leroy Dubois

Dag Michael,

Veel mensen maken zich een beetje zorgen over de temperaturen die rond of iets boven het vriespunt gaan liggen. Ik kan me herinneren dat jij een jaar of wat geleden in een weerbericht schreef dat dit eind januari / begin februari nauwelijks invloed heeft op de sneeuwkwaliteit omdat de zon nog weinig kracht heeft en de sneeuw dan ook nauwelijks smelt. Misschien een idee om daar iets over te schrijven in het volgende weerbericht hoe dat precies zit/werkt (als dat past in je agenda natuurlijk)?

Groet! Leroy

Leroy Dubois | 19-01-2017 - 11:17

Harry Verduin

@Michael. Meteo France geeft eigenlijk voor Val D'Isere vooral bewolking voor zondag en vanaf maandagmiddag alweer opklaringen (dus niet pas volgende week zoals je hierboven schrijft). Gisteren gaven ze nog sneeuw voor zondagnacht-maandagmorgen maar die is weer verdwenen. Wat denk je, toch redelijk zonnig komende week? :-)

Harry Verduin | 19-01-2017 - 11:45

Boefje 555

Paraplu meenemen Harry , ik vertrek zaterdag avond ook en ik neem mee"..................zonnebrand olie!!

Boefje 555 | 19-01-2017 - 14:53

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Heeft alles te maken met de activiteit van het Middellandse Zee laag. Berekeningen pakken steeds anders uit. Grootste kans op neerslag ligt in de zuidwestelijke Alpen op zondag en maandag. Laatste GFS tussen run is weer iets natter. Sneeuwvalgrens is trouwens in de laatste run prima. Ligt rond de 1000 à 1200. Dit is voor de Franse Alpen prima te handelen. We kijken rustig hoe het verder evalueert...
Gr

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-01-2017 - 16:07

 Joeri L

Mensen wat maken jullie je zelf toch gek met die temperaturen, stop met kijken op andere weersites. De hogere temp hebben nauwelijks invloed op de sneeuw. Verwachtingen langer dan 5 dagen zijn echt niet reëel. Geniet er nou maar gewoon van en dat er ruim voldoende sneeuw ligt, behalve voor de zuid zijde. Die sneeuw is echt niet zomaar verdwenen.

Joeri L | 19-01-2017 - 12:24

Bart Snelder

Wellicht heb je gelijk maar ik kan het niet laten om toch om elke site te bezoeken die ik ken. Wij wonen op Bonaire dus het is nogal een onderneming. En superspannend. Mijn kinderen hebben het nog nooit zien sneeuwen en worden nu al gek bij het idee :-)

Bart Snelder | 19-01-2017 - 12:51

 Joeri L

Mmmm heerlijk zeg Bonaire, wat een voorrecht om daar te wonen. Ik snap het wel maar het heeft echt geen zin om ergens anders te kijken dan op deze site. Ze hebben het hier ik denk 99,9% bij het rechte eind. En als er echt staat te gebeuren dan krijgen we vanzelf een avond update.

Joeri L | 19-01-2017 - 14:09

Bart Snelder

Volledig eens! Maar of het nu zin heeft of niet, ik vind het gewoon te leuk :-). Naast een leuke facebook pagina als severe weather Europe, of in mijn ogen goede websites als Meteociel.fr en Wetter.de is sneeuwhoogte.nl uiteindelijk wel veruit de favoriet. Niet alleen vanwege de heldere dagelijkse uitleg, maar ook de commentaren daaronder, met als toetje nog eens de antwoorden van de weermannen zelf!

Hoe dan ook, volgende week een stuk of dertig graden temperatuur verschil voor de koters in een witte wereld. Het zal wel ff wennen zijn :-)

Bart Snelder | 19-01-2017 - 15:39

Bart Snelder

Wat een geweldige site is dit toch, met elke dag zo'n helder en uitgebreid weerbericht en de laatste tijd ook nog eens met niets dan feestberichten! Ik lees bij jullie dat de modellen weer eens een beetje in de war zijn, maar na een heel rondje weersites voorspellen sommigen op basis van het GFS een terugkeer van meer kou in het laatste weekend van Januari voor in ieder geval de noordoostkant van de Alpen. Dit echter zonder of nauwelijks met neerslag in dat gebied. Zien jullie die trend ook?

Bart Snelder | 19-01-2017 - 12:47

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Klopt Bert.

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-01-2017 - 14:33

Anja Bekkers

Kaiserwetter op de planai

Foto bij weerbericht reactie 36993

Anja Bekkers | 19-01-2017 - 12:55

Joris Hautvast

Update vanuit Champoussin(PDS); prachtig weer, net onder het vriespunt. Pistes super en vooral niet druk dus knallen naar Avoriaz en vice versa. En nu een biertje!

Joris Hautvast | 19-01-2017 - 13:28

Peter N

Goedendag skifanaten als er toevallig iemand in nauders aan het skieen is graag een opdate van hoe het er daar voorstaat ben erg benieuwd?? gaan er over drie weken naar toe : bij voorbaat alvast bedankt . Gr. Peter . N⛷??

Peter N | 19-01-2017 - 13:55

Boefje 555

In drie weken kan er een hoop gebeuren peter, zie foto's liveupdates Nauders

Boefje 555 | 19-01-2017 - 14:55

Jan Pietersen

Ik heb er zin in, Adelboden here we come

Jan Pietersen | 19-01-2017 - 14:15

Harry Verduin

Wat mij soms irriteert bij deze reacties, zijn niet de mensen die domme vragen stellen, maar wel diegenen die daar sarcastische opmerkingen bij geven. Gelieve mensen vragen te laten stellen, en de weermannen er al dan niet op te laten antwoorden naar hun eigen keuze. Diegenen die sarcastische opmerkingen geven, zijn echt niet slimmer dan diegenen die domme vragen stellen!

Harry Verduin | 19-01-2017 - 14:29

 Joeri L

Domme vragen bestaan niet, maar iedere dag komen steeds weer dezelfde vragen, wat doet het weer over tig dagen/weken, op andere weersites zeggen ze zus en zo ect ect.

Joeri L | 19-01-2017 - 14:37

Kirsten van Harten

Ja als mensen enthousiast zijn en al weken, maanden vooruit kijken naar hun welverdiende Wintersport snap ik wel dat ze (ook ik) dagelijks naar de weersberichten kijken en daar naar vragen! Who cares. De voorpret is het leukste zeggen ze, laat ons lekker dromen ?

Kirsten van Harten | 19-01-2017 - 17:06

Carin L.

Update uit Bramberg . Ik dacht gisteren dat het niet beter zou kunnen maar vandaag dus wel! Er is minder wind waardoor het een stuk aangenamer skiën is. Doordat het vannacht niet meer gesneeuwd heeft en het koud is blijven de pistes goed zonder veel losse hopen! Ook vandaag niet echt druk dus weer een super dag?

Foto bij weerbericht reactie 37003

Carin L. | 19-01-2017 - 14:31

Boefje 555

Carin veel plezier in Bramberg, ziet er super uit.
Je bent nog sneller dan Erik Kromhout, morgen ga ik zijn filmverslag bekijken. Nog vele mooie dagen toegewenst.

Boefje 555 | 19-01-2017 - 14:59

marc van de poel

Kwijl, kwijl,, volgende week schuif ik op deze pistes richting zon. Bramberg, here we come.

marc van de poel | 19-01-2017 - 15:41

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Wat heerlijk om daar te skien. Zondag daar de eerste afdalingen maken. hoop alleen niet dat het te warm wordt.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 19-01-2017 - 16:59

Bertil Blaas

Bart, 1 ding is zeker, zowel op Bonaire als in de Alpen kun je het gehele jaar skien. Het verschil is enkel de nattigheid.
Met die goed besneeuwde pisten en winterweer is alles dik inorde. Fijn ski verlof gewenst.
Gr.

Bertil Blaas | 19-01-2017 - 14:36

Bart Snelder

Klopt Bertil, en de zoutbergen zijn ook nog eens wit :-)

Foto bij weerbericht reactie 37015

Bart Snelder | 19-01-2017 - 16:12

Peter N

Hallo Bart even een vraagje heb je er wel eens aan gedacht om in Aspen Colorado te gaan skieen is vanaf Bonaire toch een stuk dichterbij dan de Alpen dacht ik zo en de sneeuw en skigebieden schijnen daar geweldig te zijn heb ik wel eens gehoord en op tv gezien , ik zou daar wel eens willen skieen. Misschien heb je dat al gedaan hoor ?? Maar ik ben gewoon even nieuwsgierig :

Peter N | 19-01-2017 - 17:16

Bart Snelder

Nee ik heb niet in Colorado geskied maar wel bij Bear Lake vlakbij Los Angeles, Tahoe in het noorden van Californië, en zelfs (bizarre ervaring) op Mauna Kea in Hawaii, waar ik ook heb mogen wonen. Hoe dan ook, Colorado is wel dichterbij maar moeilijker te bereiken. Er zijn maar liefst 9 directe vluchten naar NL per week dus gemakkelijk. Het is ook veel duurder, ook de vluchten ernaar toe, en wat mij betreft veel ongezelliger dan Oostenrijk. Hoe dan ook, ik moet toch in NL zijn voor de duikbeurs, dussss..... :-)

Bart Snelder | 19-01-2017 - 17:39

Bart Snelder

Ter vergelijking: zes dagen Aspen ticket ongeveer 700 Euro, en in Tux waar ik ijs en weder dienende naar toe mag, ongeveer 250 euro. En als ervaren glasvasthouder, die verhouding geldt ook voor een biertje...

Bart Snelder | 19-01-2017 - 17:51

Peter N

Nou Bart zo te horen heb je het goed voor elkaar ik ben niet jaloers hoor maar ik was gewoon even nieuwsgierig : mooi man dat je dat allemaal zo kan doen , ik droom er wel verder over . ???

Peter N | 19-01-2017 - 17:54

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Volgens mij is Aspen het Crans Montana van de Rocky Mountains. Ik kan het mis hebben hoor??

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-01-2017 - 19:26

J S

Heerlijk dagje vrij. Voordeel van wonen in CH :-)

Foto bij weerbericht reactie 37014

J S | 19-01-2017 - 16:07

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@All. Maak je vooral niet druk over de wat hogere temperaturen komende week. Dit is een heel normaal verschijnsel. Er bestaan geen winters waarin het op 1500m van december tot en met februari vriest. Harde wind in combinatie met vochtige lucht en hoge temperaturen zijn de ergste vijanden van de sneeuw. En dit scenario is in geen velden of wegen te bekennen. Dus laat je vooral niet gek maken! Zonde van de energie!

Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-01-2017 - 16:16

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

dank Michael, dat stelt gerust. Voor de pistes maak ik me ook niet ongerust, maar vind het jammer dat de sneeuw van de bomen verdwijnt. Naast skien is fotograferen ook een grote hobby. Morgen naar Bramberg en dan lekker een week genieten van de perfecte sneeuw, en zeer waarschijnlijk de zon.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 19-01-2017 - 17:03

Kirsten van Harten

??

Kirsten van Harten | 19-01-2017 - 17:08

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Gelukkig ski je op de pistes en niet op de bomen??

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-01-2017 - 17:14

Carin L.

Roland, de vooruitzichten blijven goed en als jij morgen aankomt ligt er nog genoeg sneeuw op de bomen hoor! Goede reis gewenst!

Carin L. | 19-01-2017 - 18:12

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Rijden ivm de kinderen in 2 keer. Zaterdag komen wij aan. Hoop alleen niet dat we veel oponthoud hebben bij Kitzbuhel vanwege de wedstrijd

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 19-01-2017 - 22:59

Jan Pietersen

Beste weermannen,

Dagelijks kom ik even buurten op jullie website, complimenten voor de berichten. Hoewel ik pas in de voorjaarsvakantie ga, check ik nu al elke dag het weer. Voorpret, volgens mijn man ben ik gestoord. Maar goed, dat hebben we er graag voor over.

Jan Pietersen | 19-01-2017 - 16:20

Jo La

Herkenbaar ??

Jo La | 19-01-2017 - 17:16

Jan andeweg

Laat je vent lekker tetteren, bij ons is het andersom ?

Jan andeweg | 19-01-2017 - 18:43

Bianca B

Ik kijk al sinds 1 oktober iedere dag een paar keer.kan het niet laten. Ook wij gaan pas over een maand. Mijn man zei je bent geobsedeerd. Maar ik noem het voorpret, dat weekje gaat veel te snel voorbij dus geniet ik al van te voren.

Bianca B | 19-01-2017 - 21:28

Atomic Floor

Geen woord gelogen met traumwetter! Fantastische dag in Ehrwald! Dat dachten meer mensen en geef ze eens ongelijk. Op 1900 meter was het slechts -1 graden (of dat klopte weet ik niet). Beloven mooie dagen te worden met de beloofde zon en vergezichten.

Foto bij weerbericht reactie 37022

Atomic Floor | 19-01-2017 - 17:08

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Dat klopt niet. Thermometer is hoogstwaarschijnlijk beïnvloed door het zonlicht.

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-01-2017 - 17:13

Atomic Floor

Het voelde ook ietsjes te koud voor slechts -1 Michael! ;-) Later op de dag zag ik nog 20 graden staan, inderdaad een thermometertje die in de zon lag te bakken! Hoe dan ook; topweertje!

Atomic Floor | 19-01-2017 - 20:19

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Dat kun je wel zeggen. #topweertje Tot nu toe de mooiste week van dit seizoen ;-))

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-01-2017 - 23:12

Liesbeth Eykens

Iemand goede tips voor een leuke shortski?

Liesbeth Eykens | 19-01-2017 - 17:26

Kirsten van Harten

Winterberg is lekker dichtbij en top momenteel!

Kirsten van Harten | 19-01-2017 - 18:12

Danny Fluit

Wij hebben voor volgend weekend geboekt (28 januari) kan iemand daar al iets over zeggen?

Danny Fluit | 19-01-2017 - 19:25

Danny Fluit

Of nog te ver weg?

Danny Fluit | 19-01-2017 - 19:25

bernadette Hoffmans

Weer een fantastische dag in Ramsau am Dachstein

Foto bij weerbericht reactie 37029

bernadette Hoffmans | 19-01-2017 - 17:45

Anja Bekkers

Ook in Schladming am Dachstein geweldig skiweer

Anja Bekkers | 19-01-2017 - 18:57

Eelco De Bruin

Morgenochtend naar Alpe DHuez. Wordt een prima week zo te lezen.

Eelco De Bruin | 19-01-2017 - 17:58

Bertil Blaas

Bart, leuke reactie van je. En mooie foto van die zoutbergen, hetgeen ik niet wist.
Ook interessant die prijsverhoging tussen wintersport Amerika/ Alpen.
Groeten Bertil.

Bertil Blaas | 19-01-2017 - 19:03

Dennis  Dolomieten

Voet van de Marmolada. Lekker in het zonnetje eten. Wat een prachtige dag!

Foto bij weerbericht reactie 37039

Dennis Dolomieten | 19-01-2017 - 19:03

Dennis  Dolomieten

Foto bij weerbericht reactie 37040

Dennis Dolomieten | 19-01-2017 - 19:04

Harry Verduin

heerlijk...

Harry Verduin | 19-01-2017 - 19:47

Tobias Bijkerk

Zijn er nog mensen die een update hebben van Max Verstappen in de Alpen? :)

Tobias Bijkerk | 19-01-2017 - 19:06

Dennis  Dolomieten

Sneeuwkwaliteit gaat snel achteruit. Alleen in Selva is het prima. Tijd voor sneeuw hier.

Dennis Dolomieten | 19-01-2017 - 19:06

Harry Verduin

Dat is niet zo'n goed nieuws, want sneeuw lijkt niet meteen op komst...

Harry Verduin | 19-01-2017 - 21:43

Anja de Bont

Foto bij weerbericht reactie 37044

Anja de Bont | 19-01-2017 - 19:14

Fleur Kr.

Was een heerlijke dag in Solden. Helaas getuige van de gevolgen van een lawine, maakt wel indruk. Morgen laatste dag. Mogen niet klagen qua weer, is/was super.

Fleur Kr. | 19-01-2017 - 21:39

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord