Het sneeuwt in Italië

Terwijl het in ons eigen land is opgeklaard en het kwik vannacht op veel plaatsen in de Benelux onder het vriespunt zakte, is onze blik vandaag gericht op de zuidwestelijke Alpen. Daar is het waar vandaag de actie zal zijn. Momenteel sneeuwt het licht in de binnenboog van de Alpen en dan vooral aan de Italiaanse zijde. Ik ben benieuwd wat voor foto's dat gaat opleveren van bijv. Sestriere of wellicht nog wat zuidelijker ten westen van Cuneo.


Laagje van 10 cm gister in Grobming-Mitterberg - het Ennstal in Steiermarken | Foto @JosSchmitz

De zon kwam al weer snel tevoorschijn in het Ennstal na de sneeuw


Fraaie foto die we gistermiddag in onze mailbox kregen van Heiterwang - Foto @ TomKleine

Gisteren kwamen er nog wat foto's binnen van het sneeuwlaagje dat er zondagavond t/m maandagochtend was gevallen. Op diverse plaatsen was er 5 tot 10 cm gevallen in Oostenrijk; van Mitterberg in de Steiermarken tot in Vorarlberg. We zullen het er even mee moeten doen, want kijkend naar de 10-daagse voor Oostenrijk zien we niet veel nieuwe sneeuw op het menu staan...


Supercondities in Ischgl gistermiddag - foto via @BartvParys

Het gecombineerde satelliet- en radarbeeld van vanochtend 08:30
via @wetteronline


De verwachte sneeuw voor komend etmaal van onze site - veel oranje/rode geeft duidelijk aan waar we de sneeuw kunnen verwachten

De zuidwestelijke Alpen
Een ontwikkelde depressie ligt op dit moment boven de Middellandse zee tussen Sardinië en Mallorca. Een groot en actief neerslaggebied, gemengd met convectieve plensbuien slingert rond deze depressie en beïnvloedt de westkust van Italië en zuidkust van Frankrijk. De neerslag slingert ook uit de bocht en bereikt de zuidwestelijke Alpen; ook wel de binnenboog of zeealpen genoemd. Het leuke bij deze neerslag is, dat er best koude lucht in die regio voorhanden is. Er moet sinds gisteravond al zo'n 10-15 cm sneeuw gevallen zijn boven de ca. 800 mtr. Maar dat gaat vandaag gestaag door en de neerslag doet er nog een flinke schep van 40-50 cm bij op!

Het is daar helaas zo dun bezaaid met goede webcams en degene die ik heb ten westen van Turijn...is stuk. We zullen even moeten wachten tot er meer sneeuw is gevallen en mensen vandaag wat actiefoto's zullen nemen :-)


De weerkaart voor woensdag 21-dec | via @DWD | het Middellandse zee laag trekt zich terug

Pas zaterdagavond is een volgend front in staat om iets van neerslag in de Alpen te gaan brengen

Woensdagochtend trekt de neerslagzone weg uit de zuidwestelijke Alpen naar het zuiden. Daarvoor in de plaats komt een zone met relatie hoge luchtdruk. Het belangrijkste hoog ligt dan boven Oekraïne en de Zwarte zee en een andere grote jongen vinden we boven de Azoren. Het relatieve hoog houdt tot en met zaterdag neerslag van betekenis uit het Alpenraum, al komt het wel steeds dichterbij. De Benelux, Frankrijk en ook Duitsland zullen het niet droog houden. Zodra de neerslag echter bij de Alpen aankomt is er niet veel meer van over door met name subsidentie.


Sneeuw vanaf 1000-1200 meter hoogte voor Oostenrijk op 25-dec

Kerstsneeuw voor Oostenrijk
In de laatste berekeningen voor sneeuw, wordt deze gepositioneerd in Oostenrijk op zondag 25-december. Zoals u kunt zien in het kaartje hierboven. Als deze timing gehandhaafd blijft, dan is dat net op tijd voor een witte Kerst. Eens kijken de komende dagen of het zo blijft, maar dat is een mooie opsteker! Het zijn dan de noordalpen in Oostenrijk (Zwitserland kan ook wel wat krijgen in het uiterste oosten) die tegen de hoofdbergkam profiteren. En tot en met de avond van 25-dec kom ik op ongeveer 10cm.

En voor daarna.. "we keep our fingers crossed". Zoals het nu lijkt komt er nog een laagje van 5-10 cm bij op dinsdag volgende week. Maar dat is wat mij betreft nog verre toekomstmuziek. Eerst maar eens de witte Kerst voor Oostenrijk gaan zien en dan zijn we al heel blij, toch?

Fijne dag en tot morgen!

Wij ontvangen graag actuele foto's vanuit de sneeuw. Mail deze naar foto@sneeuwhoogte.nl

Volg het weer ook in de Sneeuwhoogte.nl app voor iPhone en Android

Met vriendelijke groet,

John Havinga

Weerman Sneeuwhoogte.nl

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Sjaak Draak

Goeie morgen

Sjaak Draak | 20-12-2016 - 08:56

Edwin vd linden

Goede morgen

Edwin vd linden | 20-12-2016 - 09:03

J H

Goedemorgen :)

J H | 20-12-2016 - 09:05

Eric Kromhout

Goedemorgen allen,

Zaterdag was ik nog in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. nog voordat er een beetje sneeuw was gevallen.

Ik blijf zeggen dat de omstandigheden toen echt top waren. OP de piste was het prima en noem het zelfs fantastisch. ...en ja het winterse plaatje ontbreekt sterker nog die is er niet,

Maar wat heb je liever hele dag mist nevel of wat dan ook of wat ik nu weer laat zien. wie weet komt er nog wat aan sneeuw aan. Al is het maar voor het gezicht. hoe de kunstsneeuwpistes zich gaan houden met de grote drukte is afwachten maar ik weet wel dat je in de gebieden waar ik zit, de kitzbuheleralpen je beter kunt skiën dan afgelopen jaar met de kerst en dat is een zekerheidje.

Omdat John er zo van houd...een afdaling opgenomen van Resterkogel naar Pass thurn. Dit is in het gebied van Kitzbühel.

www.youtube.com/watch?v=lP-WrteI2E4

ook nog maar de dag video voor de liefhebbers.
www.youtube.com/watch?v=mwjgwoFve1s

Komt ook uit Kitzbühel en kijk ook eens naar de 3S Bahn. Pak een keer gondel nummer 1....in de video zie je wel waarom en niet geschikt voor mensen met hoogtevrees.

Wellicht morgen nog een afdaling?

Eric Kromhout | 20-12-2016 - 09:08

Peter N

Morgen Eric de filmpjes zijn weer top man . Maar een vraagje aan jou wat is voor jou nou het mooiste en leukste skigebied want je heb er al aardig wat bezocht dus ben benieuwd wat jou favoriete skigebied is , kan ik alvast voor het volgende seizoen wat ideeén op doen.⛷??gr. Peter N .

Peter N | 20-12-2016 - 10:42

Eric Kromhout

Peter ik heb geen favoriet gebied. Is wellicht wel een politiek antwoord maar is het niet. Het is ovral waar ik kom prachtig. De Kitzbüheleralpen is top maar fvergeet ook niet dat ik ook de gebieden in Frankrijk en zelf Zwitserland wel eens geweest ben...Afgelopen weekend was het gewldig in het Skicircus maar ook in Kitzbühel Kirchberg of SkiWelt allemaal top... Maar er komen nog meer gebieden aan...en zit je centraal zoals ik zit kun je er met de grote skikaart die er is overal heen.

Eric Kromhout | 20-12-2016 - 10:58

Dennis Sival

Kitbuhl en kirchberg vond ik zwaar tegenvallen. Korte pistes. Slechte infrastructuur en veel te laag. 4 vallees nauwelijks gondels. Doe mij paradiski maar

Dennis Sival | 21-12-2016 - 07:27

Erik M

Goedemorgen! Op de cams van Marilleva zie ik anders niet dat het sneeuwt op dit moment, maar misschien komt dat nog ? (ik hoop het haha). Fijne dag allen.

Erik M | 20-12-2016 - 09:16

Luc  Cap

Dit jaar geen sneeuw meer voor Oostenrijk, das jammer dan. Op naar volgend jaar en hopen dat het dan wel eens wat sneeuwt daar.
Nu moet ik dus wel wachten tot januari om terug naar het weerbericht hier te zien hé weermannen ? :-)

Luc Cap | 20-12-2016 - 09:24

J H

Men moet de huid van de beer etc..

J H | 20-12-2016 - 10:03

Peter N

Morgen Luc neem jij voor de zekerheid je eigen spuitbus kunstsneeuw mee dan kan jij je eigen piste creëren : ha ha ha ???. Komt allemaal goed man. ??⛷?.

Peter N | 20-12-2016 - 10:25

Léon Scholten

Goeiemorgen!
Lastig om de les sybelles en de savoie in te schatten qua ligging. Vallen ze onder noordwest- of zuidwestelijke alpen?

Léon Scholten | 20-12-2016 - 09:25

J H

De Savoie valt niet in de prijzen vandaag Leon

J H | 20-12-2016 - 10:03

Léon Scholten

Nee maar wat is de ligging van de savoie tov de Alpen. Ik vind ze namelijk aardig zuidwestelijk maar ik begrijp dat de ligging reselijk is discutabel is.
Bedankt voor jullie fantastische berichten!!

Léon Scholten | 20-12-2016 - 10:22

Norma oude Ophuis

Hoi John, wij hebben gisteravond een hotel geboekt in Saas-Almagell Zwitserland. Van 23-12 tot 28-12. Hopelijk ligt daar ook wat sneeuw ?

Norma oude Ophuis | 20-12-2016 - 12:43

Clemens Gjertsen

Westelijke alpen met meeste sneeuw als deze,vanuit west en noordwest komt. Dus vergelijkbaar met trois vallees alleen zijn hoeveelheden iha iets minder

Clemens Gjertsen | 20-12-2016 - 14:28

Arantes Groen

Beste Luc.
Kan je een beetje positief blijven.
Komt dit jaar nog wel een laagje
Niet veel maar wel wat
En er meer in het leven dan jou gerlos

Arantes Groen | 20-12-2016 - 09:30

Luc  Cap

Jij hebt makkelijk praten met zo'n achternaam lol ?
Positief wordt ik alleen van negatieve temp en een NW-circulatie ☃️❄️☃️

Luc Cap | 20-12-2016 - 10:37

Martijn Sonnenberg

Veel sneeuw lijkt er niet te komen inderdaad, en de modellen zijn wel wat meer beweeglijk, maar er lijkt toch weer een hoog naar het noord-westelijk deel van europa te schuiven. Koud maar neerslagarm lijkt nog steeds het devies, maar het evenwicht is wel breekbaarder nu, dus ik heb vertrouwen dat het binnenkort omklapt naar sneeuwdump modus!

Martijn Sonnenberg | 20-12-2016 - 09:37

Johnny Stobbe

7 januari Serfaus!Komt vast goed!?

Johnny Stobbe | 20-12-2016 - 09:37

Stijn

Wat jammer dat er in Oostenrijk zo weinig zal vallen. Ik zit vanaf de 24e in Ischgl en met tien cm Neuschnee rond kerst kunnen we wel een paar dagen vooruit, maar het zou heel lekker zijn als er rond de 28/29e nog een kleine dump komt. Niets is zeker, met name als het gaat om de voorspellingen in de bergen over een week, dus ik blijf hoop houden!

Stijn | 20-12-2016 - 10:01

J H

Het is niet veel Neuschnee, maar alle beetjes helpen wel. We moeten even aanzien idd of het gaat lukken

J H | 20-12-2016 - 10:05

Gustaaf Leeuwen van

Goedemorgen John , wat kunnen we verwachten in de week na de kerst aan kou voor winterberg op dit moment, plus of min temperaturen ??

Gustaaf Leeuwen van | 20-12-2016 - 10:04

Sneeuwhoogte.nl | Michael

❄❄Sestrière ❄❄vanmorgen ?

Foto bij weerbericht reactie 33085

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 20-12-2016 - 10:05

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Isola 2000 ....?

Foto bij weerbericht reactie 33086

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 20-12-2016 - 10:05

Clemens Gjertsen

Yep

Clemens Gjertsen | 20-12-2016 - 15:41

Jesse Huijers

Bij dusdanige sneeuwbuitjes als die van de 25e, profiteren de gebieden tegen de alpenhoofdkam, bijv Mayrhofen dan net zo hard mee, of moeten deze op wat minder centimeters gaan rekenen?

Jesse Huijers | 20-12-2016 - 10:16

J H

Als de stau redelijk werkt wel - maar volgens het kaartje hierboven lijkt het daar iets minder te gaan worden

J H | 20-12-2016 - 11:26

Ralph G

Goedemorgen John,

Jouw bijdrage zorgt ieder jaar weer voor een hoop voorpret richting onze wintersport, dank daarvoor! Na jaren in Oostenrijk en Italië gezeten te hebben gaan wij dit jaar voor het eerst naar Frankrijk. We verblijven vanaf 7 januari in het normaal gesproken sneeuw zekere Les Menuires.. Zie jij hier nog noemenswaardige sneeuw vallen voor die tijd?

Alvast dankt!

Ralph G | 20-12-2016 - 10:17

J H

daar zal pas de komende tijd meer duidelijkheid over moeten komen - we zitten nog middenin de fase dat het hogedrukgebied aan de aftocht moet beginnen met bijbehorende onzekerheden qua timing

J H | 20-12-2016 - 11:28

Ralph G

Fingers crossed!

Ralph G | 20-12-2016 - 11:35

J H

idd Ralph ✌?️

J H | 20-12-2016 - 15:45

Andrea Posthuma

En wat betekent dit voor Winterberg?

Andrea Posthuma | 20-12-2016 - 10:27

Anja Bekkers

14 januari naar Rohrmoos-Schladming. We hebben nog ff, wachten af.

Anja Bekkers | 20-12-2016 - 10:27

Max Boomen

Best micheal of john geen sneeuw in het dal verwacht in fieberbrunn

Max Boomen | 20-12-2016 - 10:46

Lieve De Baerdemaeker

Goede morgen Michael word er ook sneeuw verwacht in Alpe D'Huez groetjes en alvast dank u

Lieve De Baerdemaeker | 20-12-2016 - 10:57

Tom Van Wynsberge

Wordt er ook in Zuid-West Zwitserland nog sneeuw verwacht?

Tom Van Wynsberge | 20-12-2016 - 11:13

Merije ...

Als er dan toch geen sneeuw gaat vallen, dan maar een strakblauwe lucht, onder nul en een heerlijk zonnetje ?

Merije ... | 20-12-2016 - 11:16

Alex Koster

Jij bent ook gauw tevreden, mooie kerst gedachten÷)

Alex Koster | 20-12-2016 - 12:37

Merije ...

Uiteraard heb ik liever meters verse sneeuw, maar ja helaas pindakaas.
Laten we er dan maar het beste van maken nou ?

Merije ... | 20-12-2016 - 13:39

Rutger S

Het lijkt een klassieke Weihnachtstauwetter te worden.. OPzich prima want de normale weersontwikkeling is dan een daling naar normaal tot 1 januari gevolgd door daling onder normaal eerste week januari met bijbehordende sneeuwval..

Rutger S | 20-12-2016 - 11:24

Rutger S

de laatste GFS run zegt wat anders.. en zegt gewoon sneeuw met kerstdagen (tot laag).. manman spannend

Rutger S | 20-12-2016 - 11:35

Midge Van dijk

Wij hebben de keus gemaakt om naar monterosa te gaan de 26e, de sneeuw die er nu valt, kunnen we dan nogvan genieten heren?

Midge Van dijk | 20-12-2016 - 11:36

J H

Ja Midge, grote kans van wel!

J H | 20-12-2016 - 13:52

Norma oude Ophuis

Wij gaan nu vrijdag de 23e naar Saas-Almagell in Zwitserland. Kunnen we nog wat sneeuw verwachten daar ??? Hoop het zo hè

Norma oude Ophuis | 20-12-2016 - 14:28

A A

Foto bij weerbericht reactie 33109

A A | 20-12-2016 - 11:36

A A

Ai die tempratuur 17c mayrhofen komende dagen

A A | 20-12-2016 - 11:38

Rutger S

Not going to happen.. slechts lichte fohn lokaal in het inn dal mischien 12 a 13 graden.. zal mij verbazen als het boven de 8 C uitgaat komen in het dal en op 2000m graad of 3 a 4

Rutger S | 20-12-2016 - 12:03

Clemens Gjertsen

Lijkt me typisch föhnweer. Zillertal is daar extreem gevoelig voor vanwege zuid-noordligging en lage hoogte in onderste gedeelte waardoor valwinden vanuit de hoofdkam snel opwarmen. Mayrhofen ligt maar op 600 meter, hoofdkam op 3000... Dus temperatuurverschil tussen beide kan heel snel oplopen met verwarming van 1 graad per 100 meter...

Clemens Gjertsen | 20-12-2016 - 14:33

Bertil Blaas

Zie ik het goed dat Europesche comp. met nieuw hogedruk bolwerk de jaarwisseling laat passeren ?
Dus weer droog/zonnig ?
Gr.

Bertil Blaas | 20-12-2016 - 12:21

Lucia G.

Vorig jaar met kerst in Königsleiten een prima week gehad, witte slierten door de groene bergen, maar heerlijke condities en zelfs nog goede sneeuw. We gaan nu een week later dus een week meer kans op een wit laagje!

Lucia G. | 20-12-2016 - 12:29

Max Hendrickx

Jammer dat toen de verbinding naar Zell am Ziller niet open was.

Max Hendrickx | 20-12-2016 - 12:39

Rob Van Elen

Inderdaad Max
Dan is het gebied heel klein
en de rode afdaling van konigsleiten naar gondel was drama

Rob Van Elen | 20-12-2016 - 14:46

Lucia G.

Klopt. Hopen dat we dit jaar wel het hele gebied kunnen doen!

Lucia G. | 21-12-2016 - 09:57

Harry Verduin

Hier webcams uit Mondole Ski. Dit ligt dus vlakbij Midellandse Zee :-)

artesina.it/page.asp?pg=webcam

Harry Verduin | 20-12-2016 - 16:12

Clemens Gjertsen

Er zijn daar hele leuke en verrassend grote skigebieden, bijv. ook Limone Piemonte. Wel heel eind rijden maar ook goed te doen voor paar dagen (vlieg op Nice of Turijn). Heel Italiaans, komen bijna geen buitenlanders. En heel erg afhankelijk van lagedrukgebieden in Golf van Genua. Sneeuw valt vaak in korte tijd en dan met grote hoeveelheden en daarna vaak langdurig mooi weer. Alle pistes op noordhellingen dus blijft lang goed. Super aanrader en vriendelijk geprijsd.

Clemens Gjertsen | 20-12-2016 - 19:31

J H

Dankjewel Harry !

J H | 20-12-2016 - 21:45

Raymond Desjardijn

Vraagje: Wat zijn de beste omstandigheden voor sneeuwval in Fiss /Serfaus?
Zuidwest? noordwest?
Volgens mij is het altijd van alles wat maar nooit heel veel.

Raymond Desjardijn | 20-12-2016 - 16:49

Harry Verduin

Ik vermoed N-NW, maar een voldoende krachtige stroming dat het inneralpn kan binnendringen. ZW denk ik eigenlijk meestal niks omdat het toch duidelijk noordelijk van de hoofdkam ligt, en de föhn het dan bijna altijd haalt van de neerslag...

Harry Verduin | 20-12-2016 - 17:00

Steph Priem

Nu al bijna twee dagen non-stop aan het sneeuwen te Breuil-Cervinia (IT), zicht soms wat minder maar de sneeuw en de pistes super, doorsteek naar Zermatt afgesloten, enkel via Plateau Rosa naar de Theodullpas of de andere kant richting Valtournenche.

Steph Priem | 20-12-2016 - 17:18

Sandra Wagemans

Dag Steph Priem, goed om te horen over Breuil! Wij zitten komende week een uurtje rijden van Cervinia af. En zijn aan het denken om daar de sneeuw op te zoeken. Is dat de moeite waard? Is er (bijna) in het gehele gebied te skiën vanuit Cervinia? En raad je een ski pas met doorsteek naar Zermatt aan voor een dag? Bedankt, Sandra

Sandra Wagemans | 20-12-2016 - 17:43

Erik  van der Horst

Goedenavond wintersportliefhebbers,
Zaterdag rijden wij voor 2wkn naar Kandersteg in Berner Oberland. Nu zie ik op de webcams en de weerberichten dat het niet best is. Kan iemand mij vertellen waar het in de buurt van Kandersteg goed skiën is. Dan maar even een stukje rijden. PS complimenten voor de weermannen.

Erik van der Horst | 20-12-2016 - 18:52

magico 76

Mooi stukje Suisse! Maar of je daar nu lekker kan skien... Trein pakken door de berg en richting 4 Vallees?

magico 76 | 20-12-2016 - 19:49

Erik  van der Horst

Thanks, bdw Kandersteg en fabelachtige omgeving fantastisch om te skien met beginnende kinderen. Mits er sneeuw ligt?

Erik van der Horst | 20-12-2016 - 22:27

magico 76

Veel gewandeld/gehiked in die omgeving, waanzinnig mooi! Skien daar nooit gedaan. Crans Montana ook niet heel ver maar volgens mij ook bruin...

magico 76 | 20-12-2016 - 22:35

Jf Jobse

Hoe is het volgende week en eventueel de week erop in Karintië ?

Jf Jobse | 20-12-2016 - 19:03

Hans H

Franse weerdiensten geven het op: geennsneeuw van betekenis tot aan de jaarwisseling. Wandelschoenen mee?

Wat gaat trouwens de temp. doen? Voldoende in de min voor kunstsneeuw?

Hans H | 20-12-2016 - 19:04

Henk W.

Goedenavond John,

Nog update vanavond? Sluit me bij Hans H. aan ...

Mogen we er op rekenen dat we wel kunnen genieten op de kunstsneeuw die er overigens in de meeste gebieden voldoende ligt. Of ook nog spannend?

Mvg

Henk

Henk W. | 20-12-2016 - 20:21

E P

Hopelijk gaat dit nog veranderen voor 2 jan ? dan wij gaan naar Albiez maar dit ziet er niet best uit.... hellllpppp

Foto bij weerbericht reactie 33139

E P | 20-12-2016 - 21:12

Remco Robbe

Die temperaturen veranderen nog 20 keer voordat het zover is. Ik zou me eigen pas druk gaan maken als ze 2 tot 3 dagen voor de datum nog dit aangeven?

Remco Robbe | 20-12-2016 - 21:53

J H

As. zaterdag staat er net als hierboven in het weerbericht beschreven wat sneeuw op programma voor Oostenrijk...het is een klein beetje, in de orde van enkele cm's

Foto bij weerbericht reactie 33141

J H | 20-12-2016 - 21:52

Max Boomen

Wordt steeds minder John of niet?

Max Boomen | 20-12-2016 - 22:13

J H

Cervinia vanavond

Foto bij weerbericht reactie 33142

J H | 20-12-2016 - 21:52

Norma oude Ophuis

John Hoe is het in Saas fee ? Ligt daar ook zoveel ? Vrijdag as.rijden we er naartoe voor 6 dagen.

Norma oude Ophuis | 20-12-2016 - 22:25

R J

Google? www.saas-fee.ch

R J | 20-12-2016 - 22:36

Norma oude Ophuis

Kunnen we ook voor een dagje met de trein van bijvoorbeeld Zermatt naar Breuil-Cervinia ? Is dat een mogelijkheid ? En hoelang is dat met de trein ?

Norma oude Ophuis | 20-12-2016 - 22:47

Steph Priem

@ Sandra Wagemans, Breuil-Cervinia op zich is al een mooi gebied, zeker met de lange dalafvaart naar Valtournenche, vanaf de Kleine Matterhorn +/- 20 Km skiplezier en alle pistes zijn hier geopend maar de verbinding met Zermatt is zeker een aanrader, weet wel dat bij slecht weer of bij zeer veel wind deze verbinding gesloten is, dus meteo in't hoog houden.

Steph Priem | 20-12-2016 - 22:01

Bianca B

jammer, er stond vanmorgen voor a.s. maandag een paar cm sneeuw op.helaas zijn ze alweer verdwenen,

Bianca B | 20-12-2016 - 22:20

Gert van Duren

Ach John. Nu ben ik blij met 4 cm neuschnee. Eerder was dat 40 cm. Tijden veranderen zullen we maar zeggen. Zaterdag gaan we en het wordt vast erg leuk en we genieten van de sneeuw die er is

Gert van Duren | 20-12-2016 - 22:41

J H

soms moeten we ergens doorheen om ook de kleine dingen weer te kunnen waarderen ??

J H | 20-12-2016 - 23:45

Jeroen B

Even een tip voor iedereen die komend weekend afreist naar Oostenrijk. Houdt er rekening mee dat a.s zaterdag rond 12.00 de meeste winkels sluiten ivm kerst en dat de meeste supermarkten pas dinsdag weer opengaan!!! Ook restaurants zijn zaterdag maar beperkt open. Voor meer info zie de site van de ANWB.

Jeroen B | 20-12-2016 - 22:58

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord