Opnieuw sneeuw noordzijde

Het heeft gisteren volgens verwachting op veel plaatsen aan de noordzijde van tijd tot tijd weer even lekker door gesneeuwd, waarbij gemiddeld tussen de 15 en 30cm neuschnee is opgemeten. Hierdoor af en toe de bijbehorende slechte zichtwaardes, maar die moeten we dan maar even op de koop toenemen toch? Ook vandaag trekt in de loop van de ochtend een nieuwe storing het westelijke Alpenruim binnen, die in de avond ook de oostelijke Alpen opnieuw gaat verblijden met wat sneeuw. Dinsdag aanvankelijk dan aan de Oostenrijkse noordzijde nog wat sneeuwbuien terwijl het in de westelijke Alpen al grotendeels droog zal zijn op de nadering van een mobiele rug van hoge luchtdruk. Woensdag lijkt dan weer wat droger te gaan verlopen, maar in de avond gaat de bewolking vanuit het westen alweer snel verder toenemen en krijgen deze keer de Franse Alpen met zware sneeuwval te maken.  Dat ziet er allemaal goed uit dus deze week, met later eindelijk ook sneeuw van betekenis voor de zuidoostelijke Alpen!


Lekker knallen op de zonnige pistes van het Italiaanse
Madonna di Campiglio :-) via @App


Meldt een van onze lezers in Flachau "wonderschoon, maar weinig zicht

Opnieuw sneeuw voor de noordzijde
Er staat ons een leuk weekje te wachten! Saai is het allerminst, want het ene front heeft de oostzijde nog niet verlaten en het volgende staat aan de westkant alweer te trappelen om opnieuw de Alpen te gaan binnenvallen. Een echt serieuze sneeuwdump is tot nu toe nog steeds uitgebleven, maar de huidige situatie met steeds 15 tot 35cm tijdens elke frontpassage tikt ook lekker aan. En je kunt op de latten en board blijven staan, want de eerste dag na een sneeuwklapper is het vaak alarmfase 1 en sneeuwchaos waardoor je de piste vaak niet eens op kunt. Ook vandaag dus weer sneeuw voor de noordzijde, en zien we de eerste sneeuwecho's op de radar alweer tegen het noordwestelijke Alpengebied aan liggen. Hierdoor in de loop van de ochtend vanuit het noordwesten opkomende sneeuwval, welke zich dan langzaam verder richting de oostelijke Alpen zal gaan verplaatsen. De meeste zon vinden we vandaag terug in les Alpes Maritimes, noorden van Lombardije, Dolomieten en Venezianer Alpen.


Nieuwe storing ligt klaar om de noordelijke Alpen te gaan binnentrekken

De radar loopt vanuit het noordwesten vol met sneeuwecho's!

Veel sneeuw voor de Franse Alpen
Als je dan toch een dag zou moeten kiezen voor een wat uitgebreidere skitocht zou ik de woensdag nemen. Een mobiele rug van hoge luchtdruk stabiliseert dan tijdelijk de atmosfeer in de Alpenregio, waardoor het zicht goed is en de zon van tijd tot volop te zien is. In de loop van de middag gaat dan de hogere en middelbare bewolking vanuit het westen snel verder toenemen en liggen vooral de Franse Alpen op sneeuwramkoers! Aandachtspunt is de sneeuwvalgrens, die op donderdagochtend in een vrij smalle warme sector ook tijdelijk voor wat regen in de laagste gebieden kan gaan zorgen, maar het wordt in algemene zin toch vooral een lekker sneeuwklappertje voor de Franse Alpen! Oorzaak van deze minidump is de straalstroom die frontaal op de Franse Alpen gaat knallen en door dynamische forcering en stuwingsverschijnselen al zijn vocht=sneeuw tegen de westelijke stauhellingen loslaat. Wij verwachten in deze omgeving gemiddeld tussen de 35 en 80cm neige en op gunstig gelegen stauhellingen wellicht nog wat meer. Her zwaartepunt van de sneeuwval lijkt zich vooral op de Hautes Savoie te gaan richten.
Ook sneeuw voor de zuidoostelijke Alpen
Op de weerkaarten zien we al dagen dat zich rond vrijdag een klein lagedrukgebiedje gaat afsplitsen net ten zuiden van Karinthië. Dit zien we dan ook in de neerslagclusters terug, want in de Venezianer Alpen, zuiden van Karinthië en de Steiermark kan toch ook gemiddeld tussen de 20 en 45 cm sneeuw naar beneden gaan dwarrelen.  En dat is goed nieuws voor deze omgeving, want de laatste weken was het toch vooral aan de andere kant van de Alpenhoofdkam regelmatig sneeuwbingo!


Verwacht 3 uurs gemiddelde aan sneeuw rond vrijdagmiddag. Eindelijk
ook weer eens een opfrisser voor de zuidoostelijke Alpen

Te verwachte radar / sneeuwecho's rond vrijdagmiddag.

Winterweer Nederland
Ook in ons eigen land gaat de winter nog een gevoelige tik afgeven. Vanaf donderdag gaat de atmosfeer op hoogte vanuit het noorden enorm afkoelen, waarbij de sneeuwkans vooral landinwaarts toeneemt. Vanwege de noordelijke tot noordwestelijke aanvoerrichting zal de neerslag in de kustprovincies vooral ook als hagel en natte sneeuw gaan vallen, maar zijn er in de loop van de week in het binnenland wellicht toch enige sneeuw accumulaties mogelijk. Vuil winterweer dus, waarbij een schaatswinter voorlopig volledig buitenspel blijft staan. Hiervoor is de luchtdrukverdeling onverminderd ongunstig en lijkt het Azorenhoog de grote spelbreker te zijn en te blijven!

Een heel  fijne dag nog.

Wij ontvangen graag actuele foto's vanuit de sneeuw. Mail deze naar foto@sneeuwhoogte.nl

Volg het weer ook in de volledig vernieuwde app voor iPhone en Android

Met vriendelijke groet,

Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

Mis niets van het weer en de sneeuw! Like Sneeuwhoogte.nl

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Marianne H

Goedemorgen! Bedankt weer voor het weerbericht, super leuk om het zo steeds te kunnen volgen! En sneeuw voor de zuid oostelijke alpen, gaan de Dolomieten hier ook van profiteren? Ben erg benieuwd!!

Marianne H | 26-01-2015 - 08:41

Luc  Cap

Toch mooi die nieuwe sneeuwvrwachting

Luc Cap | 26-01-2015 - 08:49

Eric Kromhout

Bijgaand nog een verslagje van gistere.

m.youtube.com/watch?v=eCNO8DbdJ7s

Eric Kromhout | 26-01-2015 - 09:25

Marco ski

@michael

Kun je nog iets vertellen over het weer woensdag in winterberg

Wordt het droog en zonnig

Of moeten we rekening houden met mist en sneeuw?

Groet marco

Marco ski | 26-01-2015 - 09:44

Snowboarder

Helaas mijn wintersport moeten annuleren. dit jaar geen oostenrijk dus voor ons. Blijft er alleen nog een korte ski vakantie in winterberg over maar zelfs daar zijn de omstandigheden prima. Ik blijf de berichten volgen want zelfs dat is voor mij al wintersport. ik wens een ieder de komende weken een fijne vakantie en wil graag het hele sneeuwhoogte team bedanken voor alle input deze winter.

gr John

Snowboarder | 26-01-2015 - 09:53

Martin Bakker

Mogguh Michael ik had begrepen dat je uitgebreid op het nederlandse weer zou ingaan komt dit nog?

citaat gisteren: @Tobias/All Tav naderend Nederlands winterweer: ik kom daar morgen in een special in het Alpenweerbericht uitgebreid op terug!
Gr Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael .

Martin Bakker | 26-01-2015 - 10:11

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Martin. Geduld is een schone zaak ;-)
Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 26-01-2015 - 10:19

The Snowman

Het ziet er allemaal weer veelbelovend uit. Jammer dat ik hetbkoude natte NL zit. @Erik ben jalours op je waren weer mooie beelden. Vraagje hoelang zit je daar eigenlijk op camping? Is dat een beetje uit te houden en warm te krijgen in dat huis opmwielen?
Geniet er in ieder geal van, maar dar is eenunderstatement gezien de fraaie filmpjes van de afgelopen tijd.
Groet.

The Snowman | 26-01-2015 - 10:51

Jeffrey Laan

Is de sneeuw verwachting voor berneroberland de komende week gehalveerd? Opeens zie ik
Zuidoost Alpen in de paarse kleur terwijl dit gister nog over berneroberland hing

Jeffrey Laan | 26-01-2015 - 10:54

Arjan Drost

Oioi. Regio Reutte valt ook tegen nu. Halg metertje nog wel haalbaar als ik het zo lees.

Arjan Drost | 26-01-2015 - 10:59

Green Bean

Lijkt erop dat het toch eerder Zwitserland is die het zwaarst getroffen gaat worden ipv de Franse alpen?

Green Bean | 26-01-2015 - 11:05

Peter N

Goedemorgen Michael weer een fantastisch weerbericht voor de Alpen maar weet jij of de dollemieten ook nog een graantje mee gaat pakken of zit dat er nog niet in ? Gaan over 6 weken naar campitello . Gr Peter .

Peter N | 26-01-2015 - 11:16

Cheese  Curve

Hoe relatief is toch alles. In november waren veel mensen blij als ze hoorden dat er misschien wel 5 a 10 cm sneeuw zou vallen. En nu bespeur ik teleurstelling als men hoort dat er ipv een meter slechts een halve meter voorspeld wordt. :)

Cheese Curve | 26-01-2015 - 11:44

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Goedemorgen Peter. De Italiaanse Dolomieten gaan ook wat cm'ers meepakken, maar de meeste sneeuw valt in eerste instantie in de Franse en zuidwestelijke Zwitserse Alpen. Rond vrijdag verwachten wij de meeste sneeuw in Venezianer Alpen en zuiden van Karinthië. Johann en ik houden de situatie scherp in de gaten!
Gr

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 26-01-2015 - 11:46

Cheese  Curve

@ Peter Naber de dolle mieten krijgen precies over 5 weken een megadump, het staat nu reeds in d e weerkaarten geschreven. :)

Cheese Curve | 26-01-2015 - 11:49

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Verveel je je Cheese Curve ;-) Weer terug op Nederlandse bodem :-))
Gr

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 26-01-2015 - 11:56

Bart Donné

@Michael Komt er nog wat sneeuw voor Fiss/Serfaus? Lijkt telkens uit de boot te vallen als het op centimeters aan komt..

Bart Donné | 26-01-2015 - 12:11

Landhaus Sonnheim Lofer

update Lofer - Net terug van een ochtendje skien. Vanochtend nagenoeg alleen maar buiten de pistes geskied en moet zeggen dat viel niet tegen :) Ondanks dat het sneeuwdek nog niet echt dik is, is kniehoogte toch op een aantal plaatsen inmiddels voorhanden. Vanochtend was het in het dorp - 7 en viel er nog een verdwaalde sneeuwvlok uit de lucht. Inmiddels zijn de Temperaturen in het dorp opgeklommen naar 1 graad onder het vriespunt en probeert de zon er af en toe even door te komen. In het skiegebied was het vanochtend - 11 graden op 1200 meter hoogte, nu rond het middaguur -8 graden. Alle afdalingen liggen er op dit moment mooi bij, Grubhörndl kan nog iets meer sneeuw gebruiken (gaat morgen goed komen) en Postalm is een droom op dit moment,... ligt er werkelijk top bij!!

Grüß aus Lofer - Rob

Landhaus Sonnheim Lofer | 26-01-2015 - 12:28

Rutger S

Tja grappig hoe mensen telkens weer waarde hechten aan de sneeuw voorspelling in cm`s. Dit is altijd zeer onnauwkeurig en houd geen rekening met microklimaat of oriëntering van het ski gebied/hellingen. (oost west noord zuid ). Zoals nu de situatie is komt er een omschakeling naar een Groswetterlage (trog) waarbij de de stroming west tot noordwest zal zijn. En dit houdt in meer of mindere mate normaal gesproken 6 a 10 dagen aan. Er gaat dus over de gehele west en noord kant sneeuw vallen.. hoeveel?! tja... afhankelijk van of de stroming net wat meer west of noord is verschuift de intensiteit mee.. 1 ding is zeker in de klassieke stau gebieden gaat tm het weekend zeker 1 meter vallen. Zo zal er vanavond tm morgen zeker 30 a40 cm in de stau gebieden vallen.
Stau gebieden (van west naar oost) zijn oa warth/ damuls / stuben /fieberbrunn/maria alm/obertauern/ krippenstein/hinterstoder/tauplitz. Overigens is >1m sneeuw in 24 uur relatief zeldzaam aan de noordzijde (itt tot de zuidzijde door de veel meer aanwezige warme vochtige lucht vd midellande zee) Als Gfs 150mm berekend in 24 uur kan je dat gerust met een dikke korrel zuid nemen

Rutger S | 26-01-2015 - 12:48

Wouter Geels

Update uit la Plagne
Vrijwel gehele ochtend lichte sneeuwval, op 2000m -11 volgens de borden (voelt veel minder koud aan dus heb mijn twijfels). De zon doet flink haar best om door te breken maar lijkt weinig succesvol. Zicht is vandaag best goed vergeleken met gisteren. Pistes liggen er best oke bij, op drukke kruispunten behoorlijk ijzig op sommige plaatsen. Volgens locals hier komt er woensdagavond een behoorlijk pak sneeuw, ben benieuwd!
Have fun allemaal met de voorpret of op de pistes en doe vooral voorzichtig!

Wouter Geels | 26-01-2015 - 12:52

Cheese  Curve

@Michael,nee verveel me niet,maar moet wel ff afkicken. Hopelijk komend weekend in NL ook weer sneeuw!, dan gaat het makkelijker.

Cheese Curve | 26-01-2015 - 13:09

Tobias Bijkerk

@Michael Dank voor je berichtgeving winterweer in Nederland. Naast de berichtgeving over de alpen is dit een leuke toevoeging als er winterweer in zicht is in ons Nederland. Ik heb eigenlijk nog een detail vraag(misschien een domme vraag) mbt op sneeuw. Soms heb je een sneeuwbui met hele grote vlokken en andersom juist een best hevige sneeuwbui met relatief kleine vlokken. Valt dit te verklaren?

Tobias Bijkerk | 26-01-2015 - 13:40

Martijn Sonnenberg

Dank voor je weerbericht weer Michael, ziet er goed uit, zowel qua inhoud (helder en duidelijk verhaal), als qua 'inhoud' (dus met betrekking tot de vooruitzichten).
Al met al kunnen we toch concluderen dat de winter na de valse start toch voor de skigebieden (aan de noordzijde dan) goed verloopt? Veel, zo niet alle, dalafdalingen open (dankzij de kunstsneeuw op sommige plaatsen), demeeste dorpen (in oostenrijk dan) geen hinderlijke fohn etc. Enige waar het nog aan ontbreekt is een dikke laag offpiste sneeuw...

Martijn Sonnenberg | 26-01-2015 - 13:49

Fen db

Mooi plaatje van Flachau. Over drie weken richting Kleinarl!

Fen db | 26-01-2015 - 14:16

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Tobias. De structuur van de sneeuw zegt veel over de gesteldheid van de atmosfeer. In het algemeen kun je stellen, hoe groter de sneeuwvlokken des te vochtiger is de luchtsoort. De meest ideale sneeuw valt bij een wat lagere dauwpunt temperatuur. Deze sneeuw is luchtig en ideaal om te boarden of skiën. De sneeuw in de Alpen is echter vaak wat "natter"en zwaarder van structuur. Dit heeft te maken met de van origine Atlantische invloed.
Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 26-01-2015 - 14:27

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Thx Martijn :-)

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 26-01-2015 - 14:28

Tobias Bijkerk

@Michael Ook namens mijn oma, die dit ook af en toe leest(en dus ook erg nieuwsgierig was naar de sneeuwvlokken) erg bedankt!!!! Weer wat wijzer geworden vandaag :) nog steeds diepe respect voor de berichtgeving (zou bijna in herhaling treden;p)

Tobias Bijkerk | 26-01-2015 - 15:00

Dirk Pieraert

vanmorgen nogmaals geskied in het Kleinwalsertal (Vorarlberg) en alle pistes liggen er uitstekend bij! Vanavond/vannacht komt er opnieuw een dikke laag sneeuw bij :-)

Dirk Pieraert | 26-01-2015 - 15:01

Carin L.

Update uit Bramberg. Vandaag een wisselend weerbeeld: eerst zon, daarna bewolking met wat lichte sneeuwval, maar de zon kwam weer terug! De pistes zijn goed. Af en toe een ijsplaatje en op de zuidhellingen een beetje papsneeuw aan het einde van de middag. Boven voelde het koud aan bij temperaturen van -11 vanmorgen vroeg.

Carin L. | 26-01-2015 - 15:36

Matel DW

Ik surf me te pletter om de beste beslissing te nemen qua zichtbaarheid/ sneeuwkwaliteit op de pistes voor onze short-skiplannen (vertrek overmorgen vanuit Antwerpen. Toppers lijken Gargellen, Kleinwalsertal, Kleinwalsertal. ..De pistes liggen blijkbaar overal goed, enkel de zichtbaarheid zal sterk wisselen van plaats tot plaats. Kan er iemand mee helpen de knoop door te hakken? Bedankt alvast!

Matel DW | 26-01-2015 - 16:35

ilse nijhof

Update chatel - PDS. Het sneeuwt de hele dag al flink door, ondanks dat was er wel helder zicht op de pistes. Sinds vanochtend ongeveer 15 cm bij gevallen gok ik en het blijft maar doorgaan.

ilse nijhof | 26-01-2015 - 17:21

Bianca Vet

Het was heerlijk vandaag. Dagje wezen skien in muhlbach. De pistes aldaar waren prima in orde.

Bianca Vet | 26-01-2015 - 17:32

Harm V

Update vanuit neukirchen: zie de update van Carin L. ;)

Harm V | 26-01-2015 - 17:36

robert wilke

Update vanuit Silberleiten, na een aarzelend begin vanmorgen met wat lage bewolking kwam de zon er steeds meer bij, vanmiddag was het prachtig weer,veel zon en een strak blauwe lucht. De pistes op de gerlosplatte en hoch krimml liggen er zeer strak en netjes bij, vanmiddag ook nog in koningsleiten wezen skiën met de kinderen en vond deze pistes er slechter bij liggen, veel ijsplaten
en veel sneeuwkannonen stonden aan. Richting gerlos werd het wel beter, zelfs de zwarte 41 lag er beter bij dan de rode 51a in koningsleiten. Wel een prachtige dag gehad, het is nog steeds helder hier en de opkomende bewolking is nog niet te zien, wel koelt het nu snel af, temp nu is -8.
we gaan afwachten wat er vannacht en morgen bij gaat vallen, hier hebben ze het over 30 cm.
kunnen we weer mooie foto's maken.
Gr vanaf de gerlosplatte Robert.

robert wilke | 26-01-2015 - 17:59

Carina Dekker

Update uit Winterberg. Prima pistes hier. Alles is open. Vanmorgen sneeuwval, in de middag regen, maar dat had weinig invloed op de sneeuwkwaliteit. Prima plek om tussendoor even te skiën.

Carina Dekker | 26-01-2015 - 18:30

Stefan Kaptein

Vandaag samen met Eric naar Saalbach Hinterglemm Leogang geweest, en voor iedereen die daar standaard heen gaat…….wat een fantastisch gebied is dat. Ik was hier nog nooit geweest, maar ik ben onder de indruk. Vanmorgen vroeg op pad terwijl het nog sneeuwde. Bij aankomst in Leogang sneeuwde het nog steeds, maar de blauwe plekken waren al te zien tussen de sneeuwwolken. Toen we boven kwamen piepte het zonnetje er al lekker doorheen. De pistes op gegaan en een complete ronde gemaakt (Saalbach, Hinterglemm en Leogang). De hele dag heeft de zon tussen wat rest wolkjes geschenen. Wat een fantastische dag met verse sneeuw op de pistes. Eric zal wel een mooi filmpje in elkaar draaien dus dan komen de beelden ook online. Morgen ochtend weer terug naar Nederland :-( Zo geen zin in, maar duty en vooral kids are calling. Opa en Oma van onze kinderen verlossen :-). Over ruim drie weken weer met het hele gezin naar Brixen voor de krokus vakantie. Morgen wordt een leuk ritje, sneeuw onderweg, dus de winter blijft lekker bij ons.

Stefan Kaptein | 26-01-2015 - 19:25

Duco Fluit

Volgens mij is deze winter veel beter dan vorige winter, in ieder geval wel voor de noord en oost alpen!

Duco Fluit | 26-01-2015 - 19:29

Bra Him

In hoeverre moet ik me zorgen maken over het bereiken van Avoriaz op Zaterdag? We hebben natuurlijk kettingen maar ik weet niet hoe snel ze daar 1 meter sneeuw een beetje in bedwang hebben?

Bra Him | 26-01-2015 - 19:33

Lique 01

@Carin L. En @ Harm Verwijs (je doet je naam eer aan ;)). Dank voor de updates over neukirchen en bramberg! Vooral blijven doen!

Lique 01 | 26-01-2015 - 19:41

Kevin B

@Matel: ik zou zéker naar Kleinwalsertal gaan! Webcams zien eruit om te smullen + daar gaat komende dagen nog zoveel vallen.

Ik mag over 1,5 week naar Kaltenbach en dat ziet er ook goed uit gelukkig, al valt daar niet zoveel als aan de noordzijde helaas

Kevin B | 26-01-2015 - 20:39

Mark (& Monique)

Update Kaltenbach. Vandaag prachtig weer en super pistes dus heerlijke dag! Oversteek naar Hochfügen gemaakt, ook daar prima skiën. Morgen sneeuw verwacht en woensdag weer zon, goed vooruitzicht!

Mark (& Monique) | 26-01-2015 - 21:10

Peter Arrebout

Iid mark, perfecte dag in kaltenbach we hebben je gemist in de postalm?

Peter Arrebout | 26-01-2015 - 21:22

Mark (& Monique)

@peter zat in vip!

Mark (& Monique) | 26-01-2015 - 21:30

Michael Queis

Nog 3 weekjes en dan naar muhlbach am hochkonig in ski amade, alles ziet er zeer goopvol uit..duimen op een flinke dump zodat er nog wat meer sneeuw bijkomt.
Maar als ik mandlwandlodge moet geloven is het al super vertoeven daar..heb er zin in!

@johan / michael, wat zijn de voorspellingen daar? Als ik naar de sneeuwkaart kijk gaat er veel vallen maar andere websites/apps en ook hier op sneeuwhoogte gaat er niet veel vallen

Ik weet nu niet wat ik zal moeten geloven!
Maar we hopen maar op het beste/meeste natuurlijk

Michael Queis | 26-01-2015 - 21:58

Carin L.

@Lique 01: tweede week maart komen wij ook weer naar Bramberg. Ga jij ook dagelijks een update geven als jullie in Neukirchen/Bramberg zijn in februari??

Carin L. | 26-01-2015 - 22:38

Erik T

Voor iedereen die zich zorgen maakt over de dolomieten... Niet doen... Veel zon en super pisten, voor mij mag t zo blijven groetjes uit wolkenstein

Erik T | 26-01-2015 - 23:12

Wim Danhof

@Michael, intro + vraag: als het aan de zuidkant deze winter tot serieuze sneeuwval komt dan valt vrijwel steeds de regio van Dolomiti Superski precies buiten de boot. Ten oosten (Venetianer Alpen), westen (Madonna di Campiglio, Bormio, Livigno) en ten noorden (het zuiden van Oostenrijk) al wekenlang veel meer sneeuwval...
Vangen de Dolomieten traditioneel ook voor wat betreft de zuidkant 'sec' (woordspeling) wat minder sneeuw door de specifieke ligging of iets dergelijks?

Wim Danhof | 26-01-2015 - 23:31

Wim Danhof

@Erik, jouw bericht kruiste mijn nieuwe 'pennenvrucht'. Ik ga naar Seis am Schlern op 1000 meter, en met zoon van 8 skiën op Seiseralm, relatief eenvoudig, maar zeker ook in Selva! Hulde aan de Italiaanse sneeuwmeesters! In het dorp waar ik heenga ligt hoegenaamd niets

Wim Danhof | 26-01-2015 - 23:35

jeff lafo

@eric kromhout...waren dat jouw foto's bij RTL weer?

jeff lafo | 26-01-2015 - 23:46

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Wim. Kan er heel kort over zijn. Puur toeval!
Gr

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 27-01-2015 - 00:26

Nicolien de Boer

Vandaag veel verse sneeuw in ellmau zicht was vandaag af en toe slecht, maar er was ook heel kort een zonnetje.
Sinds vanmiddag 16:00 bijna 10 cm erbij en t komt redelijk hard naar beneden met verse sneeuw.
Hopelijk morgen toch wat meer zicht

Nicolien de Boer | 27-01-2015 - 20:52

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord