Af en toe wat sneeuw in westelijke Alpen

De winter zit op dit moment stevig in het zadel, en is voorlopig nog niet van plan zijn biezen te gaan pakken. De temperaturen blijven vooralsnog onverminderd laag, waarbij het gemiddeld gezien boven de 800m gewoon lekker door blijft vriezen. Vooral de zuidelijke Alpen blijven de komende periode gevoelig voor wat sneeuwval en hebben de noordelijke Alpen de meeste kans op de Alpenzon. Later in de week lijken de sneeuwkansen dan ook weer voor de noordkant te gaan toenemen!


Uitmuntend wintersportweer in de omgeving van Serfaus. @Wim Voerman

Erwin van Dijk schoot dit schitterende plaatje in Hinterglemm.
Ijskristallen weerkaatsen het zonlicht!

Onze foto's halen ook het RTL weerbericht. Helga van Leur maakt er
dankbaar gebruik van Erwin ;-)

Vooral in westelijke Alpen af en toe wat sneeuw
De meest actieve bewolking vinden we vandaag terug in de Franse en noord Zwitserse Alpen. Een langgerekt occlusiefront (samengesteld warmte / koufront) slingert vanaf de westelijke Middellandse Zee via de noordwestelijke Alpen in de richting van zuid Zweden. Langs deze geografische lijn valt van tijd tot tijd sneeuw en zien we op dit moment voor in de zuidelijke en centrale Franse Alpen en Zwitserse noordzijde wat sneeuwecho's op de radar terug. In de rest van de Alpen is er weertechnisch gezien niet al teveel aan de hand en kenmerkt het weerbeeld zich afwisselend met wolkenvelden en af toe wat zonneschijn. De wind houdt zich vandaag lekker gedeisd, dus daar ondervinden we vandaag in ieder geval geen hinder van.


Hanneke Bantje meldt vanuit Cortina D'Ampezzo ideale omstandigheden

Weltmeisterstrecke Tofana ligt er strak bij!

Opnieuw wat sneeuw voor de zuidelijke Alpen
Vanaf woensdag wordt de situatie wat sneeuw betreft dan weer voor de Franse en zuidelijke Alpen interessant. Een Mediterraan lagedrukgebied trekt van de Balearen in de richting van de Italiaanse westkust en wordt het occlusiefront in een cyclonaal patroon (tegen de wijzers van de klok in) weer westwaarts zogenaamd terug "gezwiept". Ten zuiden van de Alpen circuleert rondom dit laag vochtige maritieme lucht en kan deze situatie vooral aan de westelijke zuidzijde door stuwing weer voor de nodige sneeuwval gaan zorgen. Gezien het stromingspatroon verwachten wij de meeste sneeuw ten westen van Tessin in de richting van Valle D'Aosta, maar blijven dit soort zuidelijke "feestjes" altijd vrij lastig om precies te gaan voorspellen. Gemiddeld genomen kan er tot en met donderdag tussen de 15 en 45cm neuschnee gaan bijvallen en op een gunstig gelegen stauhelling misschien zelfs nog wat meer!


Neerslagcluster van ECMWF t/m vrijdag met het zwaartepunt
voor de westelijke zuidzijde

Toenemende sneeuwkans noordelijke Alpen
Richting het weekend lijkt de noordzijde dan weer aan zijn (sneeuw) trekken te gaan komen. Boven de Golf van Biskaje zien we tegen die tijd een hogedrukgebied liggen en kan er aan de noordoostflank van dit systeem koude en vochtige lucht richting de Alpennoordzijde gaan uitstromen. De spreekwoordelijke adder onder het gras zijn weer de te snelle luchtdrukstijgingen die het neerslagsignaal kunnen gaan onderdrukken, maar dat is op dit moment gezien de termijn allemaal nog erg ongewis. De trend in de Alpen blijft voorlopig in ieder geval volop winters. En met die gedachte in het achterhoofd melden wij ons graag morgen weer bij jullie!


Sneeuwsignalen aan de noordzijde tot in het dal komend weekend

Gunstig stromingspatroon komend weekend voor de noordzijde.
ECMWF @MeteoCentre

 

Wij ontvangen graag actuele foto's vanuit de sneeuw. Mail deze naar foto@sneeuwhoogte.nl

Volg het weer ook in de volledig vernieuwde app voor iPhone en Android.

Met vriendelijke groet,

Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

Mis niets van het weer en de sneeuw! Like Sneeuwhoogte.nl

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

San der

Gave foto's! Ik wil ook, gelukkig over 1,5 week naar Mayrhofen!

San der | 20-01-2015 - 08:18

Machiel Jeurissen

Hier is de zin en voorpret er ook! Heb alleen het idee dat de dolomieten telkens een beetje naast de pot piesen qua (verwachte) sneeuwval...

Machiel Jeurissen | 20-01-2015 - 08:26

Kris Mampaey

Michael,
Voor zaterdag, reisdag, staat er al enkele dagen sneeuw gemeld. (Belgie-Tignes). Als we om 6 uur sochtends zouden vertrekken, blijven we de ganse dag de buienlijn volgen tot op de eindbestemming. Ideaal is anders!
Zie jij dit ook zo ! Of moeten we het nog even aanzien?
grt Kris

Kris Mampaey | 20-01-2015 - 08:44

Erik Verhoeff

Zo nog 2weken buffelen op de Noordzee en dan op naar kirchberg!!!!! Zin an

Erik Verhoeff | 20-01-2015 - 09:12

Sneeuwhoogte.nl

Vragen over sneeuwhoogtes kunnen naar help@sneeuwhoogte.nl

Sneeuwhoogte.nl | 20-01-2015 - 09:16

Peppito @

Update pds. Wakker geworden met ca 10cm verse poeder en sneeuwt nu nog steeds matig door. Condities worden met de dag beter. Vandaag het gebied van morzine ontdekken.

Peppito @ | 20-01-2015 - 09:40

Bram Heijnen

Laat maar komen de sneeuw voor de noord alpen!! Zaterdag naar konigsleiten

Bram Heijnen | 20-01-2015 - 09:51

Rik Maes

Betekent dit vanaf woensdag ook weer wat sneeuw voor Tignes? Wij vertrekken binnenkort die richting uit en de laatste weken is er daar haast geen sneeuw van betekenis gevallen?
Gr Rik

Rik Maes | 20-01-2015 - 09:56

ilse nijhof

@Peppito! Super om te horen, ik kan niet wachten om er heen te gaan! nog 4 daagjes en dan sta ik op de pistes!

Wij vertrekken vrijdag richting mannheim om daar te overnachten. zaterdag ochtend zullen we de resterende 400 km rijden naar Chatel. Volgens de voorspellingen gaat het zaterdag flink sneeuwen in PDS , even goed in de gaten houden wbt het reizen!

ilse nijhof | 20-01-2015 - 10:08

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Kris. Zou het nog even aanzien gezien de termijn. Later in de week is deze situatie wat beter in te schatten. Fijne vakantie alvast en veilige reis!
Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 20-01-2015 - 10:13

Wim Danhof

@Michael: neerslag noordelijke Alpen grijpt niet over op Zuid-Alpen, zodat we ook daar sneeuwecho's mogen voorzien in het weekend?

Ik hou wel van die mooie meteorologische terminologie op deze sowieso mooie site en app. Keep the good work going!

Wim Danhof | 20-01-2015 - 10:52

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Wim. De zuidzijde is vooral wo en do aan zet. In het weekend is het dan weer stuivertje wisselen en is de noordzijde aan de beurt. Denk volgend weekend voor de zuidzijde meer aan licht föhnige omstandigheden met wat zonneschijn.
Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 20-01-2015 - 11:05

Eric Kromhout

Kleine update van gisteren vanuit het brixental.

m.youtube.com/watch?v=QmPtW26j5vI

Eric Kromhout | 20-01-2015 - 11:39

Gert1

Kaiserwetter op de Kronplatz. Superpistes.

Gert1 | 20-01-2015 - 11:57

ilse nijhof

Heeft er iemand nog een aanrader wat betreft Apps die de snelheid meten?? Ik heb nu afdaling geïnstalleerd. Nog andere goede Apps die de batterij niet snel leeg trekken?

ilse nijhof | 20-01-2015 - 13:06

Landhaus Sonnheim Lofer

update Lofer - vannochtend een paar graden onder nul, naar de middag oplopend tot 2 graden boven het vriespunt in het dorp. Ssneeuwkanonnen hebben de hele nacht en vanmorgen tot 12.00 staan draaien beneden in het dal. In het skigebied de hele dag onder nul, vanochtend af en toe een waterig zonnetje. Inmiddels zit de lucht aardig dicht en is het nog Maar de vraag of we de zon vanmiddag nog zien.

Grüß aus Lofer - Rob

Landhaus Sonnheim Lofer | 20-01-2015 - 13:13

Carin L.

Update uit Bramberg. Vanmorgen waterig zonnetje, vanaf nu meer zon. Prima dag om te rodelen dus. De rodelbaan ligt er fantastisch bij en wat is dit toch een leuke afdaling om te doen met de slee. Halverwege even opwarmen bij Zwischenzeit en daarna weer verder. Temperaturen prima, sneeuwkanonnen blijven lang aan. Dus weer een topdag!

Carin L. | 20-01-2015 - 13:40

Gerke Veenstra

@ Carin L. Als ik het goed begrijp is het op dinsdag en zaterdag mogelijk om 's avonds verlicht de rodelbahn af te gaan? Vorig jaar stonden we helaas voor een dichte lift ? na een uur er voor hebben gereden.

Gerke Veenstra | 20-01-2015 - 13:46

Niels  van Bockel

Update La Plagne: Licht bewolkt en af en toe breekt de zon lekker door! Temps ver onder nul! Hoe lager, hoe meer ijsplekken/platen. Boven 1700m alle pistes op en top! Ski in ski out ideaal! Net lekker in appartement gegeten en nu weer de piste op! Top gebied, elk jaar weer!

Niels van Bockel | 20-01-2015 - 13:48

Bram Heijnen

@Ilse nijhof ik heb zelf ook de app afdaling, en vind 'm geweldig! Werkt allemaal prima

Bram Heijnen | 20-01-2015 - 14:15

Karin Dijkstra

@Niels. Ik verlekker me al bij de webcams, maar een actuele update maakt het nog fijner. We zitten in belle plagne, 2000 m. Gaat goedkomen!!

Karin Dijkstra | 20-01-2015 - 14:32

Skiwi The Fast

@Ilse nijhof
SkiTracks of iSkiTracker zijn zeker ook aan te raden

Skiwi The Fast | 20-01-2015 - 14:33

Wim Danhof

@Niels Helemaal mee eens: Paradiski (La Plagne - Les Arcs) is het meest veelzijdige grote skigebied dat ik ken met meerdere gletchers, ook veel bosafdalingen die bij La Plagne weer heel anders zijn dan bij Les Arcs), en alles wat er tussen zit.

Puur voor de afwisseling ga ik nu een keer naar Dolomiti Superski. Maar Paradiski vond ik nog beter dan Vail, Les Trois Vallees en Val d'Isere - Tignes, en al helemaal veel beter dan bijvoorbeeld Solden, Ischgl, Chamonix en Les Deux Alpes.

Wim Danhof | 20-01-2015 - 14:47

Carin L.

@Gerke Veenstra. Rodelbaan in Bramberg is dinsdag- en vrijdagavond geopend, in Neukirchen zaterdagavond.

Carin L. | 20-01-2015 - 14:49

Els Van Rillaer

@skiwi: ski tracks is enkel voor android en iphone. Ik heb een windows phone en moet het stellen met Winter Ski & Ride, maar ik begrijp er voorlopig nog niks van. Dus als iemand mij kan helpen met de app.

Els Van Rillaer | 20-01-2015 - 15:05

Niels  van Bockel

@Karin, wij ook! Leuk dorp en super sneeuw! Je gaat een geweldige week tegemoet!

Niels van Bockel | 20-01-2015 - 16:17

Niels  van Bockel

@Wim, ook een mooi gebied! Ik wil gewoon niet meer naar huis! ;-).

Niels van Bockel | 20-01-2015 - 16:19

Rob van der Does

Kirchberg vandaag. Superdag gehad. Mooi weer, mooie pistes. Top!!!

Rob van der Does | 20-01-2015 - 16:34

Lique 01

@Carin L. Is die rodelbaan in bramberg ook prima te doen voor kinderen? Heb n zoontje van 7 en een van 10. Zij willen heel graag, maar ik zie dan dat die paden zo smal zijn met de afgrond zo naast je...

Lique 01 | 20-01-2015 - 16:57

Gast

beste weermannen, of andere kenners

Kan iemand mij de term dauwpunt uitleggen?
Dit wordt uitgedrukt in een temperatuur maar heeft dit te maken met de temperatuur die we aflezen op een thermometer?
En wat is het verband met de "houdbaarheid'' van sneeuw bij hoge/lage dauwpunten?
Alvast bedankt
Emiel

Gast-16997 | 20-01-2015 - 17:07

Rob Klok

Fiss, ladis, Serfaus. Vandaag Kaiserwetter. Voor hen die volgende week afreizen: geen vuiltje aan de lucht, al zou het vanaf vandaag warm water gaan regenen :-)

Rob Klok | 20-01-2015 - 17:28

Carin L.

@Lique: over het algemeen is het een breed pad waar je vanaf rodelt. Even goed aan de kinderen uitleggen hoe ze de snelheid onder controle kunnen houden en dan moet dat gaan lukken. Er zijn ook 2 persoons sleetjes te huur en dan kan er per kind een volwassene mee.
@Gerke: let wel op de lifttijden. Ik dacht laatste bergfahrt om 18.30 uur!

Carin L. | 20-01-2015 - 17:29

Wim V

@update Serfaus: vandaag weer heerlijk weer in Serfaus. Pistes overal heel goed zeker vanmorgen. Boven beetje wind maar met weinig gevolgen voor de pistes. Top dag gehad.
Hopelijk de andere vakantiegangers ook.

Wim V | 20-01-2015 - 17:32

Cheese  Curve

Vanmorgen vanuit Konigsleiten eerst naar Gerlosplatte en Filzstein en Duxer. Op de gids stond dat de liften 8:30 open zouden zijn,maar het was 9:00. Het dal bij Krimml lag er wit bij. Toen overgestoken naar Koenigleitenspitze. Aan de pistes te merken dat het de nacht ervoor (helder met sterren) gevroren had. Het zonnetje eerst beetje waterig kwam steeds beter door de lichte bewolking heen zetten.Het was weer een mooie skidag en nog 3 dagen te gaan.

Cheese Curve | 20-01-2015 - 17:54

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Emiel. De dauwpunt temperatuur zegt iets over de vochtigheid van de lucht. In de meteorologie duiden we deze aan in % aan als RH (relative humidity). Bij 100 % RH is de lucht dus verzadigd en kan deze geen vocht meer opnemen. Hoe droger de lucht, hoe groter het verschil dus is tussen enerzijds de temperatuur en anderzijds de dauwpunt temperatuur. Sneeuw voelt zich "het beste thuis" bij lage dauwpunten, omdat de structuur van de sneeuwkristallen dan nagenoeg intact blijft. Als de RH (tever) oploopt zien we de sneeuw in structuur vaak veranderen (inklinken) en deze wordt dan bv veel compacter van structuur en zwaarder om te skiën of boarden. Hoop dat het een beetje duidelijk is nu :-)
Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 20-01-2015 - 18:01

Matthijs van Wijk

Update saalbach hinterglemm het is hier top super goede pistes. Veel zon vandaag ..sneeuwkanonne doen hun werk nachten lekker koud dal afdalingen kunne wat sneeuw gebruiken maar wij gaan er gewoon naar beneden hoor het is beetje zig zaggen maar dat houd het leuk.... groeten uit viehoven/saalbach

Matthijs van Wijk | 20-01-2015 - 18:36

Karin Skifan

Allereerst: wat een supersite is dit! Mijn complimenten.
Ik heb een vraag. Vandaag te horen gekregen dat ons hotel is overboekt....... Wij zouden naar Fieberbrunn gaan. Geboden alternatief: Bad Gastein. Fieberbrunn is voor ons bekend terrein. Bad Gastein echter niet. Wij gaan met 2 kleine kinderen die beiden naar skiles gaan. Zelf ben ik een skifan, maar geen skitalent. Ik pak vooral blauwe afdalingen en af en toe een rode. Mijn man kan overal uit de voeten. Heeft iemand ervaring in dit gebied? Alvast heel erg bedankt voor de evt. reacties!
Groeten Karin

Karin Skifan | 20-01-2015 - 18:43

Anja de Bont

Update Sankt Anton super weer hier sneeuwkanonnen staan de heledag aan vanmorgen geskied op de rendlebaan was top! Wel wat bewolking vandaag maar desondanks super condities!

Anja de Bont | 20-01-2015 - 18:53

Anja de Bont

@Karin wij zij een aantal jaar in bad gastein geweest is wel een gebied voor gevorderden ! Wel een leuk kinderparadijs dat heet het angertal!

Anja de Bont | 20-01-2015 - 18:56

Landhaus Sonnheim Lofer

@Karin Skifan - In de nabijheid van Fieberbrunn heb je de Steinplatte / Winklmoos-Alm(skigebied Waidring) en de Loferer Alm (skigebied Lofer). Gebieden zijn vergelijkbaar met Fieberbrunn vwb aan aantal pisten km en moeilijkheidsgraad. Fieberbrunn heeft iets Meer te bieden op het gebied van offt piste skien dan de twee andere gebieden, maar denk dat dat voor jullie niet zo'n punt is als ik je berichtje zo lees. Skigebied lofer is bijzonder kindvriendelijk en recentelijk nog weer uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke skigebied van Oostenrijk. Los van de plaats waar je heen gaat zou de Periode nog wel een probleem kunnen worden,...... Waarschijnlijk gaat het om een van de nederlandse vakantieweken in februari. Houd er rekening mee dat het heel moeilijk is nog iets te vinden, alles zit stamp en stamp vol! Succes ermee en alvast een fijne skivakantie!

Grüß aus Lofer - Rob

Landhaus Sonnheim Lofer | 20-01-2015 - 19:17

Luc  Cap

@ Cheese Curve Je beleefd een leuke vakantie precies hè. Leuke sneeuwcondities voor Koningsleiten en omgeving.

Luc Cap | 20-01-2015 - 19:31

Karin Skifan

@ Anja en Rob; bedankt voor jullie reactie. Wij zijn erg aan het twijfelen. Wat jij ook zegt Rob, het wordt moeilijk om nu nog wat anders te vinden. Hopelijk lukt me dit nog. Anders wordt het waarschijnlijk toch Bad Gastein. Beter iets dan niets zullen we maar zeggen. Heel vervelend, maar ik besef me wel dat het een luxeprobleem is ;-)

Karin Skifan | 20-01-2015 - 20:04

Ruba

Karin, vlakbij Badgastein ligt Dorfgastein, is wel interessant voor beginners en kinderen. Maar met Bad Gastein is ook niks mis mee voor de kinderen. Interessant als kinderskigebied is Galtuer. Enorm goede kinderskischool.

Ruba | 20-01-2015 - 20:51

Tobias Bijkerk

@Rob Schellevis Dag Rob, naast de berichten van de weermannen zijn de updates van jou ook erg leuk!! Ik kom vanaf mijn 6de al in leogang en ben hier in september nog geweest. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe lift die bij het krallerhof omhoog gaat. Weet jij of dit nu de lift is geworden waar de meeste mensen omhoog gaan? Of is dit nog steeds de Asitzbahn? De 14de zijn we er weer 8 dagen:) Groet uit Deventer

Tobias Bijkerk | 20-01-2015 - 20:55

Martijn Sonnenberg

Mooi weerbericht weer, met goed nieuws!
Vraagje, als we de kalender denkbeeldig opschuiven is dan deze winter heel uitzonderlijk? Ik bedoel 2014 verliep anders dan anders, waardoor we begin januari nog begin decemberweer hadden. Sindsdien is het weer redelijk genormaliseerd toch?

Martijn Sonnenberg | 20-01-2015 - 21:21

Jonathan Steenmans

Binnen een uurtje in de wagen richting skiwelt.
morgen om 9u op de piste!!!!!
Eindelijk.
ik stuur wel update's door...

Jonathan Steenmans | 20-01-2015 - 21:45

Annemarie Peters

@Karin Skifan wij hebben vandaag nog geboekt voor de voorjaarsvakantie noord in Lofer. Hier zijn nog wel appartementen en hotels vrij, wij hadden naast onze reservering nog een aanbieding van appartement en een hotel. Appartement wat we hebben gereserveerd was vandaag afgezegd. Ook vind ik de prijzen in Lofer erg vriendelijk..... We zijn Fiss gewend, dan zit je hier te knipperen met je ogen en vraagt je af of je het goed ziet.... Het is even zoeken, maar er is echt nog wel wat vrij. Succes!!

Annemarie Peters | 20-01-2015 - 21:57

Landhaus Sonnheim Lofer

@ Tobias Bijkerk - Mooi Project de nieuwe Steinbergbahn in Leogang. Volgend jaar dan de ansluiting met Fieberbrunn. Het wordt nog wel wat hier in het Salzburgerland! Hoe het gebruik zich over de Steinbergbahn en de Asitzbahn verdeeld weet ik niet. Kwa capaciteit ontlopen ze elkaar niet zo heel veel. De Steinbergbahn brengt 2600 pers. per uur naar boven de Asitz 2400. Gebruik van de banen wordt deels bepaald door de gasten die in Leogang onderdak hebben, maar ook door de gasten die in de omliggende dorpen verblijven. Afhankelijk van welke kant ze komen zullen de gebruik maken van de Asitz (Waidring, Pillersee, St Johann, Fieberbrunn) of de Steinbergbahn (Saalfelden, Saalachtal, Maria Alm). Ik denk dat het in de praktijk toch 50/50 zal zijn. De 14e, gaat opschieten, pistes liggen er momenteel mooi bij, Maar een beetje extra sneeuw zou mooi zijn zodat je Buiten de pistes ook nog een paar spoortjes kunt trekken.

Grüß aus Lofer - Rob

Landhaus Sonnheim Lofer | 20-01-2015 - 22:06

Paul Dunnen

@karin. Wij gaan de laatste 2 jaar en met de krokus weer naar Rauris/Oostenrijk. Ook in de top10 kindvriendelijke gebieden. En ik moet zeggen niets van gelogen. Goede slipschool, fijne pistes, niet te groot gebied dus j ziet de Kids regelmatig id lessen. Heerlijk gebied (muv als j lange tochten wilt maken, maar met kleine Kids is dat bij ons ff passé :-)). Succes met kiezen!

Paul Dunnen | 20-01-2015 - 22:09

Landhaus Sonnheim Lofer

@ Karin Skifan - Karin veel Toeristenbureaus hebben de mogelijkheid om op hun Website een 'unverbindliche anfrage' in te vullen. De bij het toersitenbureau aangesloten hotels, appartementen etc. (90% van de verhuurders) kunnen deze aanvraag dan zien en als zij nog plaats hebben voor de gevraagde Periode sturen ze je een vrijblijvende aanbieding. Dit scheelt je een hoop gebel, ook kun je rechtstreeks contact met het toeristenbureau opnemen. Zij hebben in de regel wel een aardig beeld waar er nog plaats beschikbaar is. Succes ermee!

Grüß Rob

Landhaus Sonnheim Lofer | 20-01-2015 - 22:19

Karin Skifan

Dank voor jullie reacties! Het komt allemaal vast wel goed. Ik zal nog wel laten weten wat het geworden is. Ideeën genoeg mede dankzij jullie! :-)

Karin Skifan | 20-01-2015 - 22:19

Annemarie Peters

@Rob Ga vooral door met je dagelijkse updates vanuit Lofer! Verhoogt de voorpret!

Annemarie Peters | 20-01-2015 - 22:28

Tobias Bijkerk

@Rob Dankjewel voor je snelle uitgebreide reactie! Hopelijk pikt de noordzijde dit weekend weer wat mee! En indd wat hierboven ook wordt gezegd blijf vooral doorgaan!!!

Tobias Bijkerk | 20-01-2015 - 22:43

Gerwin Schalk

@Rob, als we toch 1 keer bezig zijn... Ik lees ook altijd je reacties/updates mbt Lofer. We gaan de krokusvakantie naar Hutten/leogang. Ga zo door!

Gerwin Schalk | 20-01-2015 - 23:17

Paul En Monique Mandigers

Gerlos sneeuwt het en bewolkt....vooruitzichten blijven zo voor morgen en overmorgen! Sneeuw en pistes goed weinig zicht helaas en koud!

Paul En Monique Mandigers | 23-01-2015 - 10:34

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord