Westwindwetter

We staan aan de vooravond van een bijzonder dynamisch en onstuimig weekend, waarbij er van tijd tot tijd ook de nodige neerslag op het Alpenmenu staat. De Italiaanse en zuid Franse Alpen blijven vanwege het circulatiepatroon wederom grotendeels buiten schot, waardoor hier de condities nog steeds te wensen over laten. Ook op de langere termijn lijkt de Alpenwinter niet echt goed op gang te willen gaan komen en wordt ons geduld danig op de proef gesteld!


Omgeving van Arabba in de Italiaanse Dolomieten.
Niet actueel.

Een archieffoto van vorig jaar vanuit de Dolomieten

 

straalstroom schakelt naar hoogste versnelling
Een blik op de weerkaarten zegt genoeg. Het lijkt eerder herfst dan winter verdorie! Het westelijke en centrale Middellandse Zeegebied ligt onder hogedrukinvloed en op wat noordelijkere breedtegraad duiken lagedrukgebieden vanuit de IJsland regio Scandinavië binnen en trekken de bijbehorende frontale systemen in rap tempo het Europese vasteland op. Het is en blijft een zorgenkindje de Alpenwinter van 2014 / 2015. De polaire straalstroom blijft continue te noordelijk actief, waardoor er van serieus winterweer amper sprake is. Verder zuidoostwaarts zien we op minder voor de hand liggende gebieden de winter wel toeslaan en stromen de sneeuwfoto's vanuit Griekenland en Turkije hier mijn mailbox binnen!


De jetstream schakelt nog een tandje bij, maar ligt voor serieus
winterweer in de Alpen te noordelijk. @UKMetOffice

Op zaterdag moeten de Alpen wederom met een "zachte zure appel"
afrekenen! @UKMetoffice

Turbulent weekend
Aan het eind van de middag krijgen de noordelijke Alpen vandaag te maken met de eerste frontale schermutselingen. De bewolking neemt in de loop van de dag vanuit het westen steeds verder toe, en in de avond gaat het aan de noordzijde boven de 1200 à 1500m licht sneeuwen. Vrijdag nadert dan een nieuw frontaal systeem de Alpen, waarbij de aangevoerde lucht steeds warmer wordt. In de loop van de middag gaat het vanuit het westen bij een flink aantrekkende westelijke wind opnieuw regenen en sneeuwen en ligt de sneeuwvalgrens rond de 1400 à 1600m en stijgt deze op vrijdagnacht verder tot boven de 2000m!

Warme zure appel
De warme zachte zure appel is tijdelijk weer terug in de Alpen! Zaterdag moet de Alpenregio in een brede warme sector afrekenen met bijzonder zachte omstandigheden, waarbij het nulgradenniveau tijdelijke pas rond de 2500 à 2700m terug te vinden is. Aan de noordzijde kan het af en toe wat regenen, maar grote neerslaghoeveelheden worden gelukkig niet meer verwacht. De Italiaanse en zuid Franse Alpen liggen vanwege het stromingspatroon vrij beschut, en hier kan de zon van tijd tot tijd tevoorschijn komen. Aandachtspunt is de harde tot stormachtige westelijke wind die aan de noordzijde tekeer gaat, en in het hooggebergte komt het mogelijk tot een westerstorm.


Zaterdag staat in het teken van bijzonder hoge temperaturen.
GFS Temp 850hPa / 1500m

Zondagmorgen dendert de kou het Alpenruim gelukkig weer binnen!

Zondag gevoelig kouder met sneeuwbuien
Gelukkig kunnen we de warme periode op vrijdag/zaterdag weer snel afsluiten en ons gaan opmaken voor een winterser intermezzo. In de nacht van zaterdag op zondag nadert een actief koufront vanuit het noordwesten het Alpengebied en zakt de sneeuwvalgrens richting de 1400 à 1000m. Als we in de loop van de dag wat dieper in de polaire lucht komen te zitten zakt de sneeuwvalgrens nog verder richting de 600m, en kunnen de sneeuwbuien lokaal zelfs tot in het dal gaan vallen. Op zondag kan er aan de noordzijde gemiddeld 15 tot 25cm sneeuw verwelkomd gaan worden, en kunnen de noordelijke Franse Alpen ook nog een graantje gaan meepakken.


Mooi plaatje vanuit Stoderzinken Ennstal in Oostenrijk via @Jos Schmitz

Het "fotogenieke" Wengen in Zwitserland via Twitter @WengenSwiss

Tot zover het Alpenweerbericht van vandaag. Een fijne dag nog allemaal!

Wij ontvangen graag actuele foto's vanuit de sneeuw. Mail deze naar foto@sneeuwhoogte.nl

Volg het weer ook in de volledig vernieuwde app voor iPhone en Android.

Met vriendelijke groet,

Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

Mis niets van het weer en de sneeuw! Like Sneeuwhoogte.nl

Reageren op het weerbericht is alleen nog mogelijk als je bent ingelogd!

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Gerard van der Klooster

Volgend weekend naar Maria Alm, hoop dat de sneeuw zich een beetje goed houd de komende week.
Tis wel de bedoeling dat we de Konigstour kunnen skien.

Gerard van der Klooster | 08-01-2015 - 08:24

Yorrick Pinte

De schrik begint er stilaan in te komen... Wij zitten binnen 3 weken met een groepje vrienden in Oz-En-Oisans en ginder ziet het er nog steeds niet geweldig uit. Veel pistes gesloten, liften gesloten, hopelijk na deze rotweek eindelijk wat verbetering. Heerlijke website en app btw ;-)

Yorrick Pinte | 08-01-2015 - 08:24

Michiel Bovy - Chalet Sonnentanz

Hopen dat het komend weekend net zo mee gaat vallen in Zell am See - Kaprun als vorige week.. De condities zijn nu echt super, duimen dat ze zo weer zijn na zondag!

Michiel Bovy - Chalet Sonnentanz | 08-01-2015 - 08:38

Wim V

Hoop dat Serfaus nog wat sneeuw krijgt. Kan iemand ter plaatse een updaten geven? Nog 9 dagen aftellen.

Wim V | 08-01-2015 - 08:44

Sarah J

nog 3 weekjes en dan naar Saalbach ... hopelijk worden ze daar dit weekend na de regen weer goed bedeeld met de sneeuw...

Sarah J | 08-01-2015 - 08:51

Frank H.

@gerard de week van nieuwjaar in Maria ALM geweest. Pistes waren te doen maar nog niet super. Afgelopen weekend wel wat sneeuw bijgevallen dus ze kunnen er enkel op vooruit zijn gegaan. De koningstour was tien ook al te doen hoor! Veel plezier, wij zijn er terug met krokus,

Frank H. | 08-01-2015 - 08:54

Paul Van belkom

Ik zit vanaf zaterdag is fiss-serfaus-ladis zal regelmatig een update plaatsen

Paul Van belkom | 08-01-2015 - 08:55

MandlWand Lodge Mühlbach am Hochkönig

@gerard. Het is in het#hochkönig gebied nu echt top. Dit doordat we begin deze week 70cm sneeuw hebben gehad. Het dek kan echt wel wat hebben en door sneeuw op zondag ga ik uit van een herhaling vh afgelopen weekend. Wij gaan de Königstour zo doen.

MandlWand Lodge Mühlbach am Hochkönig | 08-01-2015 - 08:55

Gerard van der Klooster

Dat zou mooi zijn inderdaad als de sneeuw weer zo uitpakt als afgelopen zondag/maandag.

Gerard van der Klooster | 08-01-2015 - 09:04

Jesper Steenbergen

@michael Morgenavond gaan we richting sölden, waar moeten we rekening houden met het slechte weer en heb je info over de toestand op de fernpass? Is deze goed te bereiden of adviseer je een andere route te nemen via München bijvoorbeeld?

Vr groet

Jesper Steenbergen | 08-01-2015 - 09:09

Paul V

Beste Wim we gaan morgen vrijdag naar Fiss toe voor een weekje wintersport. Ook skiën wij in Serfaus, zal er mijn mening over geven. Wij gaan nu reeds voor de 33e keer naar Fiss toe en tot nu toe hebben we altijd heel goed kunnen skiën. Uiteraard is het ene jaar beter dan het andere, maar komen steeds volop aan onze trekken.

Paul V | 08-01-2015 - 09:14

Kris Allary

Wow over 3 weken vertrekken we naar de Dolomieten. We nemen beter onze wandelschoenen mee ipv onze skis. HELP!

Kris Allary | 08-01-2015 - 09:18

Ad Normaal

De ski's en koffer staan klaar, morgenavond richting Königsleiten. Zondag een mooi pak sneeuw en dan vanaf maandag graag Kaiserwetter...

Ad Normaal | 08-01-2015 - 09:18

Luc  Cap

@ Ad Normaal ik denk dat je gelijk gaat krijgen ! Als je het weerbericht op deze site voor Gerlos en Köningsleiten bekijkt ùerk je op zat bijna geen regen 1mm en op zo sneeuw heel de dag. Ma di en wo Kaiserwetter !! zalig hé
Wij vertrekken morgen vauit Eindhoven luchthaven. Dan ff vr en zat doorbijten en we kunnen eraan beginnen.
Fijn verlof alvast !

Luc Cap | 08-01-2015 - 09:30

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Jesper. Voor verkeersinformatie verwijs ik je naar de lokale verkeersdiensten. Of heeft iemand anders misschien bruikbare info over de Fernpass? Veilige reis in ieder geval en fijne vakantie.
Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 08-01-2015 - 09:35

Wendy de Moel

Wij vertrekken morgen ochtend richting konigsleiten en zoals het er nu uit zie krijgen we een paar super dagen...Ik heb er zin in. Die zaterdag komen we wel door ? bedankt weer mannen voor het opbeurende bericht dat er zondag waarschijnlijk een mooi vers laagje wit goud word neer gelegd voor ons...

Wendy de Moel | 08-01-2015 - 09:37

 Joeri L

Die vervelende warme zure appels blijven maar groeien aan die winterboom, word tijd dat ze kapot gaan vriezen

Joeri L | 08-01-2015 - 09:44

Luc  Cap

Jij ook een toffe vakantie toegewenst Wendy !

Luc Cap | 08-01-2015 - 09:45

Steven V.

Warme wind. Dat lijkt me moordend voor het sneeuwdekje.

Steven V. | 08-01-2015 - 09:49

Erik M

Ik wil begin maart nog een weekje gaan skiën in Crans-Montana, zit nu al weer met spanning de berichten te lezen! Eens moet het toch winter worden?!

Erik M | 08-01-2015 - 09:51

Patrick@Resia in 2020? vS

Voor de Fernpass: check af en toe de volgende site: www.tirol.gv.at/verkehr/strassenbau-und-strassenerhaltung/webcams/b179/
Daar kun je d.m.v. webcams de status van de B179 (=Fernpassstrasse) bekijken.
Goede reis!

Patrick@Resia in 2020? vS | 08-01-2015 - 09:58

Pieter Nauta

@jesper! De fernpass is zeer goed te doen hoor!

Pieter Nauta | 08-01-2015 - 10:00

Pieter Nauta

Haha, zie ook bericht van Patrick

Pieter Nauta | 08-01-2015 - 10:01

Cheese  Curve

Nou Luc en Wendy (en natuurlijk allen die dit weekend reizen) goede reis and may the snow be with you! Na aankomst en niet onderweg, Ik kijk uit naar jullie updates als laatste weekje voorpret voordat ook wij in die contreien hopen te arriveren.

Cheese Curve | 08-01-2015 - 10:19

Cheese  Curve

En dan vergat ik nog Ad Normaal, die ook ter plaatse zal zijn.

Cheese Curve | 08-01-2015 - 10:21

Dennis  Dolomieten

Dolemieten kan je prima skiën hoor. Bijna alle liften zijn in gebruik. Beetje sensatie die groene foto.

Dennis Dolomieten | 08-01-2015 - 10:22

Sam W

@ yorrick pinte wij vertrekken morgenavond richting Oz-en-Oisans :-S hopelijk is het nog te doen voor volgende week! Ik ben het al lang in de gaten aan het houden en idd weinig pistes open!
@ Michael: zondag zeg je dat de noord franse Alpen een graantje zullen meepikken van de sneeuw, zit alpe dhuez daarbij? Op de voorspellingen zie ik dat er een 15cm zou vallen, klopt dit?

Sam W | 08-01-2015 - 10:35

juliette  kromme

Vrijdagnacht een zure appel van 3mm in Saint-Francois-Longchamp. Die moeten we toch overleven? Op zondag 20-25 cm sneeuw voorspeld. Hoop zo dat dit uitkomt en dan drie dagen erna Kaiserwetter!! Benieuwd wat de laatste drie dagen nog voor ons in petto heeft?! Iedereen geode reis die ook vrijdag/zaterdag vertrekt! En een fjine vakantie!

juliette kromme | 08-01-2015 - 10:43

Steven Damüls

Morgen nacht naar Obergurgl. Als iemand een goede link heeft mbt de verkeerssituatie op de Fernpass graag meer info aub. Michael, ik zie veel regen staan voor zaterdag in Obergurgl. Zal deze er echt komen?

Steven Damüls | 08-01-2015 - 11:03

Martijn Sonnenberg

@michael: dank voor je weerbericht! Jammer dat je niet kunt melden dat de winter toch nog komt in west europa, maar wellicht kan de storm van zaterdag de boel opschudden. (net als met varnia vorig jaar, die bleef hangen na die decemberstorm). Prettig om te horen dat de neerslag er zaterdag, in de warme sector, grotendeels uit is.
Ik heb nog wel een vraag over de automatische sneeuwvoorspelling. ik volg met interesse de arlberggebieden, en Lech/Oberlech hebben altijd precies dezelfde neerslagvoorspelling. komt dat omdat het dal van oberlech dan niet dorpshoogte oberlech is maar het fysieke dal (lech zelf dus). Tegelijk krijgen ook Zurs en Zug dezelfde voorspelling, waar zug in hetzelfde dal ligt als lech (2-3 km 'om de bocht' van de kriegerhorn, +/- 50 meter hoger) en zurs aan de arlbergpas 200 meter hoger dan zug en aan de andere kant van de omeshorn en madloch... Wordt dit veroorzaakt door de 'mazen' van het voorspellingennet (en valt zug dan daardoor net onder zurs), want geografisch kan ik het niet verklaren

Martijn Sonnenberg | 08-01-2015 - 11:05

Tom Mollema

Alweer een dikke week terug uit Leogang/Saalbach, net dat koude weekje meegepakt!Maar prima te skieen en goede pistes. Voor iedereen die moet gaan,Saalbach is oke.Tot volgend jaar.Sneeuwhoogte.nl bedankt voor jullie forecast. Tom

Tom Mollema | 08-01-2015 - 11:13

Wendy de Moel

@ Luc dank je jij ook. @ cheese ook dank je en zal regelmatig updates posten voor jou en alle anderen die nog die kant op gaan ?

Wendy de Moel | 08-01-2015 - 11:22

Vanessa Van Der Biest

Dat ziet er helemaal niet slecht uit!Me happy;o)Konigsleiten here we come!!Aan iedereen een fijn verlof gewenst!Bedankt Johann en Michael.

Vanessa Van Der Biest | 08-01-2015 - 11:23

Sven D-man

Iemand die meer weet ivm condities les 2 Alpes?kwaliteit pistes goed?dalafdaling?

Sven D-man | 08-01-2015 - 11:25

Ko Wisse

Tom, ik ben ook net terug uit Hinterglemm. Het was de laatste week super skiën. We konden zo vanuit het huis weg skiën. Nu zitten er kennissen in ons huis en die vertelden dat het nu ook prima is.

Ko Wisse | 08-01-2015 - 11:52

Tim Piepers

@Sam W begin deze week terug uit Oz & Oisans. Pistes laag erg slecht ook bij Alpe d'Huez. Hoog blijven en het is goed. Gondel achterin het dorp naar boven en daar door in de grote telecabine. Daar zeer mooie piste terug naar de telecabine en in goede staat. Pic Blanc ook goed als je hoog blijft, lange zwarte het dal in was slecht en zelfs door plassen water moeten surfen met het board.
AL met Al goed te doen hoor prachtig weekend gehad. En daarbij lijkt er zondag een kleine 20cm erbij te vallen. Dan is het boven sowieso erg goed.
Pistes aan te raden zijn:
- Belvedere
- Grandes Rousses
- Alpette
- Bartavelles
- La Fare (als die open is)
-Glacier naar cristallerie (die kun je vanaf marmottes 3 of pic blanc bereiken zonder de hele sarenne te moeten afdalen)
Afhankelijk van de dag zijn de pistes bij Auris ook erg mooi.

Hopelijk kun je er iets mee... have fun!

Tim Piepers | 08-01-2015 - 12:39

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Denneboom vm. Klopt. Dit blijkt een archieffoto te zijn en is niet actueel. #Dolomieten #Arabba
Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 08-01-2015 - 13:11

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Hoi @Martijn. Eerlijk gezegd moet ik je het antwoord schuldig blijven. Meest voor de hand liggende verklaring lijkt me dat dat de "auto output" deze prikpunten vanwege de geografische ligging dezelfde waardes toekent.
Vr Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 08-01-2015 - 13:16

Bert Zwep

@Michael. Je kijkt in dit weerbericht niet ver vooruit. Komt dat, omdat het vaak tegenvalt?
Als ik naar de GFS-modellen kijk, dan komt er volgende week vrijdag een dump in de West-Alpen.
Kun je hier misschien iets over zeggen?
Gr, Bert

Bert Zwep | 08-01-2015 - 13:19

Ad Normaal

@Luc Cap alvast een goede reis en een fijne vakantie! Wel zwaaien als je me ziet.

Ad Normaal | 08-01-2015 - 13:21

Luc  Cap

Komt i o Ad

Luc Cap | 08-01-2015 - 13:28

nicole kanders

kärnten hoe ziet het daar uit komt er nog sneeuw of komt de lente er al aan......

nicole kanders | 08-01-2015 - 13:52

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Bert. Het enige wat ik er over kan zeggen is dat het gezien de termijn allemaal uiterst onzeker is. Zeker wat de details betreft. Zowel GFS als ECWMF zinspelen op een lagedrukgebied dat een wat zuidelijkere koers lijkt te gaan aanhouden dwars over of ten zuiden van de Alpen langs. Ziet er op papier veelbelovend uit. Nu nog binnen de betrouwbare termijn zien te krijgen dat scenario;-)
Gr

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 08-01-2015 - 14:51

Sneeuwhoogte.nl | Michael

@Nicole. Kärnten duikt op zondagavond ook de kou weer in met kans op wat over de hauptkam "overgrijpende" sneeuwbuien. De meeste sneeuwbuien zijn echter gezien het stromingspatroon voor de Oostenrijkse noordzijde en deels ook inner Alpine gebieden bestemd. Voor lenteweer moet je ergens anders naar toe;-)
Gr

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 08-01-2015 - 14:58

Sascha van Veen

Ik zie bij het weerbericht voor Gerlos op jullie website bijna tot geen regen meer. Klopt dit? Want aan de noordkant gaat toch vrij veel regen vallen.

Sascha van Veen | 08-01-2015 - 15:23

Phil ip

@ALL,

Straks is het zover.
Eindelijk terug naar de witte pracht !!
Elk jaar kijk ik er naar uit ;-)
De bus op en morgenvroeg in de kleren en op de piste.
Wat wil een mens nog meer.....

Aan de weermannen bedankt voor jullie toelichtingen.
Jullie zijn nog niet van mij af.
In februari met de krokus vertrek ik weer ;-)

Phil ip | 08-01-2015 - 15:25

Dirk Pieraert

Deze namiddag eindelijk weer eens op de latten gegaan na een rustpauze van 2 weken (hou niet van drukte op de pistes). Tot mijn verbazing liggen deze nog steeds uitstekend! Mooie strakke en snelle pistes, geen ophopingen ... beetje extra sneeuw zou zeker mooi zijn maar men kan zonder zorgen deze kant uitkomen! Gr Dirk

Dirk Pieraert | 08-01-2015 - 15:35

Gerard Vroom

Status van openstelling Alpenpassen wordt bijgehouden op de volgende site:
www.alpenpaesse.co/

Gerard Vroom | 08-01-2015 - 15:48

Peter Lamet

Update PDS . In de ochtend is alles nog goed te doen vanuit avoriaz. Doordat er veel pistes gesloten zijn wordt het overal steeds vroeger druk. Gevolg: alles op ruggen gereden, ertussen ijs. Heb vanaf vanmiddag 13 uur zoveel mensen in bananen zien liggen, en helikopters vliegen af en aan... Hoop dat er veel sneeuw gaat vallen voor de volgende lichting die hier vakantie gaat houden...

Peter Lamet | 08-01-2015 - 15:49

Steven Damüls

Bedankt voor de link @ Gerard Vroom. Vrijdagnacht naar Obergurgl, vanaf zaterdag dagelijks een update. Vanaf 17/01 in Damüls, ook dan nog 3 updates.

Steven Damüls | 08-01-2015 - 16:04

Sam W

@ Tim Piepers: thx voor de update! En nu maar hopen dat die broodnodige cm's vallen zondag!

Sam W | 08-01-2015 - 16:06

Nick Audenaerde

Leuk om te zien dat er meerdere hollanders het geweldige Stoderzinken ontdekt hebben :D

Nick Audenaerde | 08-01-2015 - 18:07

Pieter Masson

gaat allemaal meevallen , franse alpen ( val tho ,alpe d'huez ,tignes ,les arc ) zie ik nergens regen staan , van 15 tot 35 cm sneeuw ,en dan weer veel zon , iedereen tekent daarvoor

Pieter Masson | 08-01-2015 - 18:11

Luuk

Update Zell am See: nog prima condities dankzij het koude weer. In het dal en later op de dag wel wat meer bruine plekken en steentjes op de piste. Morgen waarschijnlijk nog even op de gletsjer kijken.

Luuk | 08-01-2015 - 18:13

Remco Robbe

Nog 6 dagen werken en dan vol gas richting gerlos. Ik hoop op nog wat extra centimeters sneeuw en iets kouder weer, maar ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt. Luc,wendy en natuurlijk iedereen die dit weekend richting de pistes gaat, rij voorzichtig en vooral veel plezier. Laat die foto's/weer updates maar komen!

Remco Robbe | 08-01-2015 - 19:47

M .

Allereerst complimenten aan Michael en Johann!
Vanaf morgen ben ik ruim een week in Oostenrijk. Boarden in Fiss-Serfaus, samnaun-Ischgl en Nauders. Jullie kunnen regelmatig een update verwachten.

M . | 08-01-2015 - 19:54

Kris Mampaey

laatste GFS geeft op zondag meer sneeuw voor Franse noord en zuid Alpen dan in vorig run. Laat maar komen !

Kris Mampaey | 08-01-2015 - 20:13

Tobias Bijkerk

Fijn die laatste gfs run. Laten we gewoon met ze allen duimen op een mooie omslag naar echt winterwetter. Daarnaast elke dag de duimen omhoog gooien voor de weerberichten die dag in dag uit worden geplaatst. Want ik hoop dat ik namens iedereen spreek of het nou slecht of goed nieuws is kwa weer, het is altijd eerlijk om het wintersport weerbericht te lezen! Thnx to Johan,Michael en team sneeuwhoogte

Tobias Bijkerk | 08-01-2015 - 21:08

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Dank voor de complimenten. Fijn om te horen!

Namens het team:-))

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 08-01-2015 - 21:41

carla gulikers

@luc cap. Hèhè. Eindelijk. Je hebt er een tijdje op moeten wachten maar mag dan toch echt morgen richting de sneeuw afreizen. En dan ook nog lekker relaxed met de vlieger! Hoop dat de rest van je vakantie ook lekker relaxed is. Geniet er in elk geval maar van, want de tijd vliegt sneller voorbij dan dat wij met z'n allen de pistes af racen... Uiteraard ook voor Wendy en alle anderen die al ergens in de bergen zijn, gaan en over een tijdje mogen gaan... Tel jullie zegeningen zo af en toe, überhaupt mogen gaan is al een cadeau! Fijne vakantie en een veilige reis straks.

carla gulikers | 08-01-2015 - 21:43

H. Raveling

Weermannen, bedankt voor de dagelijkse voorpret. Morgenavond richting Königsleiten. Het ziet er, ondanks een onstuimige start van de week, erg gunstig uit! Ik zal de app voorzien van een paar extra foto's de komende week.

H. Raveling | 08-01-2015 - 21:51

Luc  Cap

@ Carla Bedankt en zal er zeker van genieten. Af en toe een fotootje en een dagelijkse update. Nu kan ik persoonlijk ter plaatse het weer beleven in plaats van thuis op mijn nagels te bijten haha
@ Hiske Een fijn verlof gewenst en in Koningsleiten kom ik ook langs. Zondagavond vuurwerk en skishow in Gerlos. Altijd heel spectaculair.
Met kriebels in de buik op naar morgen toe.
Heb enorm genoten van het dagelijkse weerbericht hier en blijf het ook in Oostenrijk volgen...en aanvullen haha

Luc Cap | 08-01-2015 - 22:25

Rick Oosterlaar

Update uit St Anton..Weer een heerlijke skidag gehad. Pistes nog steeds in prima conditie, zonnetje was regelmatig aanwezig! Rond 21.00 begon het licht te sneeuwen in het dorp..lijkt nu over te gaan in regen. Veel zal het niet voorstellen allemaal. Morgen maar eens zien hoe het er buiten uit ziet!

Rick Oosterlaar | 08-01-2015 - 22:54

Luc  Cap

@ Cheese Curve Ga de pistes verkennen voor jou en op 17 jan mag jij mij aflossen

Luc Cap | 08-01-2015 - 23:10

Robin ..

Enjoy luc. En hoe de omstandigheden ook zijn... Je kunt in Gerlos nog altijd meer skiën dan in België of Nederland!

Robin .. | 09-01-2015 - 00:37

Leo van Rijn

Live!! Aankomst in Zell am Ziller op dit moment -2 , strakblauwe lucht en geen wind... (Voorspeld was 6bft)

Leo van Rijn | 09-01-2015 - 07:52

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord