Wederom sneeuw voor zuidelijke Alpen

De App is volgestroomd met schitterende foto's gisteren en het was dan ook op en top genieten geblazen in de Alpenregio. Vooral de Franse en delen van de Zwitserse Alpen, alsmede het Aosta dal en westelijke Italiaanse Alpen blakerden gisteren volop in de uitbundig schijnende zon. In Oostenrijk en dan met name in de Steiermark en Karinthië had men in de middag nog te maken met wat restbewolking, maar ook hier gaat de bewolking meer en meer breken de komende 24 uur. Het blijft voorlopig vrij wisselvallig in centraal Europa, maar vanaf zondag lijkt een hogedrukgebied enkele dagen voor stabiel wintersportweer te gaan zorgen.


Waanzinnig plaatje vanuit de omgeving van het Zwitserse Leysin via@App

Ook in het Franse La Plagne strakblauwe luchten en volop "neige" via de@App

Aanvankelijk nog droog maar toenemend föhnig
De Alpen profiteren vandaag nog van het tussenhoog, dat  inmiddels al boven Roemenië is aangekomen. Hierdoor komt op veel plaatsen de zon er goed bij, waarbij er lokaal in de dalen ook enkele höchnebelvelden zijn ontstaan. De temperaturen variëren vandaag op 2000m van +3 gr C in het föhnige noorden tot -4 gr C aan de Alpenzuidkant. In de loop van de dag gaat de hogere en middelbare bewolking van het zuiden uit op veel plaatsen wel steeds meer toenemen, maar blijft het tot in de avond nog droog.


Storing in beeld, die morgen aan de Alpenzuidkant voor opkomende
sneeuwval gaat zorgen!

Opkomende sneeuwval zuidzijde
Op woensdag krijgt de gehele Alpenzuidzijde te maken met bewolkte condities. Oorzaak hiervan is een lagedrukgebied dat via de westelijke Middellandse Zee richting het midden van Italië trekt. De bijbehorende frontale neerslag stroomt op woensdagochtend vanuit het zuiden het Alpengebied binnen, waardoor het op veel plaatsen uitgebreid gaat sneeuwen. De sneeuwval concentreert zich vooral op de zuidelijke Zwitserse en Italiaanse Alpen en dan met name op het oosten van de Graubünden en de oostelijke Dolomieten. Zowel GFS als ECMWF berekenen hoeveelheden van tussen de 10 en 45 cm sneeuw, waarbij de sneeuwvalgrens tussen de 900 en ongeveer 1300 meter komt te liggen. Doordat het uiterste zuidoosten wat langer in de zogenaamde "warme sector" blijft liggen, valt de sneeuw hier pas vanaf ongeveer 1700 à 1800 meter.


Mooi winters plaatje vanuit Hopfgarten im Brixental via de Shoogte@App

Hogedrukinvloed
Het weerbeeld blijft aanhoudend bijzonder wisselvallig in de Alpenregio. Op donderdag profiteren we weer tijdelijk van een overtrekkende rug van hoge luchtdruk die voor afwisselend zon en af en toe wat onschuldig wolkenvelden gaat zorgen. Het uiterste oosten van Oostenrijk blijft in eerste instantie nog wat bewolkt, en hier kan lokaal uit de aanwezige rest bewolking nog wat sneeuw gaan vallen maar veel zal het niet meer te betekenen gaan hebben. Vrijdag volgt dan weer een wat mindere dag, waarin een storing vanuit het westen weer voor wat verse sneeuw kan gaan zorgen.


Genieten gisteren in de omgeving van Flachau via de @App

Richting het weekend weersverbetering
In het weekend gaat het weerbeeld vanuit het zuidwesten duidelijk stabiliseren. Op zaterdag zet deze weerverbetering vanuit de Franse Alpen in gaat vooral op zondag in de gehele Alpenregio voor vrij mooi wintersportweer zorgen. Op de weerkaarten zien we een opbouwend hogedrukgebied op de weerkaarten terug, dat tegen die tijd de atmosfeer tot kalmte gaat dwingen. Het hogedrukgebied is echter geen blijvertje, want vanaf dinsdag lijkt de wisselvalligheid door opstomende Atlantische depressie activiteiten weer terug te gaan keren.


Opbouwend hogedrukgebied zorgt rond zondag voor mooi wintersportweer!
 

Waarschuwing
Het lawinegevaar is in grote delen van de Alpen "precair", code geel (2-matig) en code oranje (3 - wezenlijk) zijn van kracht.

Met vriendelijke groet,

Volg het weer ook in de volledig vernieuwde app voor iPhone en Android.

Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

Mis niets van het weer en de sneeuw! Like Sneeuwhoogte.nl

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Gast

Ligt Gerlos nu aan de Alpen noordkant of eerder net op de alpen hoofdkam? Hebben ze dan ook last van de sudfohn?

Gast-8496 | 18-02-2014 - 09:09

Gast

Ik heb het gevoel dat Maart nog wat in petto heeft voor ons! Bedankt elke dag voor jullie weerbericht! Zeer gedetailleerd en duidelijk! Hoe vaker je de weerberichten leest, hoe je minder je gebruik maakt van `idiote `websites die alleen computer gegevens invoeren!

Gast-8497 | 18-02-2014 - 09:11

Gast

Behoort het "ski-Amadé-gebied" (Grossarl, Kleinarl, Flachau,...) ook tot de Alpenzuidkant? Het situeert zich net ten noorden van Karinthië.

Gast-8498 | 18-02-2014 - 09:15

Gast

Laat Michael lekker het weer voorspellen (want dat doet hij top!) en stel geen domme vragen over de ligging van bepaalde gebieden..... check Google Maps en zoek het zelf uit

Gast-8499 | 18-02-2014 - 09:23

Gast

Ski Amedé is eerder Noord, noord/oost. Zeker geen Alpen Zuidkant, aangezien dit ten Noorden van Alpenhoofdkam ligt...
Gerlos ligt ook net ten Noorden van de alpenhoofdkam. Ik zou me toch niet echt zorgen maken, de grote Föhnstormen lijken we nu wel gehad te hebben....

Gast-8500 | 18-02-2014 - 09:26

Gast

Update vanuit schladming
De sneeuw die gisteren is gevallen in het dal is helaas weer weggesmolten, maar op de hogere pistes is het fantastisch skieen. De dal afdalingen worden vanaf een uurtje of 12 toch echt wel een stuk zwaarder met veel bulten en zware slush sneeuw.
Vandaag een droge dag met redelijk zicht dus gaan weer genieten vandaag.
Gr.Marcel

Gast-8501 | 18-02-2014 - 09:30

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Gast 8496. Gerlos ligt deels inner-Alpine/noordzijde. Hierdoor krijgt deze omgeving gedeeltelijk met de föhnige omstandigheden te maken. De zwaarste verschijnselen ontwikkelen zich in dit soort situaties altijd in de föhndalen aan de noordzijde, waar de uitgedroogde wind letterlijk naar beneden valt. Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 18-02-2014 - 09:32

Gast

Hey Michael .................. Vanaf aanstaande zaterdag voor een weekje in Kaltenbach. Wat mogen we daar verwachten; op 1ste zicht vanaf zondag tot en met dinsdag redelijke dagen ? Wat met Gerlos, Hochfügen, Hintertux ? Dank voor je reactie.

Gast-8503 | 18-02-2014 - 09:38

Gast

Is er een verklaring voor dat Tsjechie dit jaar zoveel sneeuw niet krijgt? Of is dit een heel domme vraag?

Gast-8504 | 18-02-2014 - 10:00

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Klopt gast 8503. Voor die omgeving op zo en ma mooi wintersportweer, maar daarna weer langzaam terugkerende wisselvalligheid. Fijne vakantie! Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 18-02-2014 - 10:16

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Nee hoor gast 8504. Dit is zeker geen domme vraag. Het heeft allemaal met het stomingspatroon te maken. Doordat de aanstroming de laatste maanden vrij frequent zuidelijk tot zuidwestelijk is, heeft Tsjechië net zoals de Alpennoordzijde te maken met vrij matige sneeuw condities. Deze gebieden liggen als het ware in de "neerslagschaduw" , waarbij de meeste sneeuwval meestal aan de Alpenzuidzijde terug te vinden is. Tsjechië is gebaat bij vooral noordwestelijke aanvoer, en daar ontbreekt het deze winter compleet aan. Gr Michael

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 18-02-2014 - 10:24

Gast

Begin maart vertrekken we naar Valmeinier... Het ziet er allemaal nog redelijk uit op dit moment, maar wat voor weer mogen we verwachten vanaf begin maart? Of is het nog een beetje te vroeg om dit al aan te geven?
Bart

Gast-8507 | 18-02-2014 - 10:33

Gast

@Michael, bedankt voor je reactie. Wij gaan 28 febr naar Spindleruv. Volgens enkele sites gaat het daar toch nog een beetje bijsneeuwen.. hopelijk toch..of nog te vroeg om te hopen :)

Gast-8508 | 18-02-2014 - 10:39

Thijs Briggeman

Gelukkig een goede opfrisser in Saalbach het weekend. Zondag en maandag beloven de mooiste dagen te worden, maar van de temperaturen daarna word ik niet heel gelukkig. Bergfex geeft +9 aan (alhoewel die er nog wel eens naast willen zitten op de lange termijn). Geef mij maar temperaturen van 0 á +1 overdag... maar met deze winter is dat denk ik iets te veel gevraagd :p.

Thijs Briggeman | 18-02-2014 - 10:40

Gast

Vrijdag naar Gaschurn!

Gast-8510 | 18-02-2014 - 10:40

Gast

Zaterdag vertrekken wij naar Chatel. Heeft iemand een update over de condities? Op de app lijkt er toch wat sneeuw te smelten. Ligt er genoeg het warmere weer te overleven? Groetjes Ilse

Gast-8511 | 18-02-2014 - 10:41

Gast

Jullie site, sneeuwhoogte.nl voorspelt voor het weekend 8 cm , ongelooflijk voor spindleruv !! :)

Gast-8512 | 18-02-2014 - 10:41

Gast

Vrijdag naar het kaunertal erg veel zin. In

Gast-8513 | 18-02-2014 - 10:43

Gast

Micheal.. Voor a.s zaterdag betreft reisweer richting Solden en de verwachte hoeveelheid neerslag in de ochtend..wat zou jou advies voor onderweg zijn? daarmee bedoel ik over Fernpas of toch maar via Bregenz?

Alvast bedankt voor je advies/reactie

Gast-8514 | 18-02-2014 - 10:59

Gast

Zaterdag is het eindelijk zo ver.... wintersport!! Al maanden houdt heel NL de voorspellingen bij en de reacties zijn veelal negatief. Nu zijn de vakanties begonnen en wat blijkt.....het valt allemaal reuze mee. De reacties worden steeds positiever. Lekker optimistisch volkje zijn wij ook hè?

Groet, Raymond

Gast-8515 | 18-02-2014 - 11:14

Gast

Wie kan mij vertellen hoe het nu skien is in maria alm?
wij gaan namelijk pas 01-03 daar naar toe

Gast-8516 | 18-02-2014 - 11:46

Gast

het wildshönau gebied waar ligt dat ten opzochten van de alpenhoofdkam ,wij gaan er met de carnavaldvakantie na toe enhore is het daar gesteld met de sneeuwvooruitzichten ?

Gast-8517 | 18-02-2014 - 12:03

Gast

@ Gast 8499 - Volledig met je eens. Echter, als Google geen uitsluitsel geeft aan "leken" (die echt wel eerst op Google Maps gekeken hebben), en dit over gebieden die op de grens van het éne of het andere liggen, dan lijken mij sommige vragen helemaal niet dom. Bewijze hiervan het anwoord, door Michael aan Gast 8496.

Gast-8518 | 18-02-2014 - 12:14

Gast

Mss eens kaart online zetten met daarbij de grenzen tussen zuid- noord-oost-west alpen? En een grijze zone aangeven voor die gebieden die door beide richtingen sneeuw krijgen. Bestaat allicht al en dan krijg je hier minder vragen:-)

Gast-8519 | 18-02-2014 - 12:25

Greet ☀️

@Bart, Valmeinier zal zeker nog dik in orde zijn, we gaan al jaren met de paasvakantie en zelfs dan in het nog goed te doen. tip: neem een doorsteek naar Valloir, daar niet echt top! Veel plezier alvast :-)

Greet ☀️ | 18-02-2014 - 12:46

Gast

Kan er iemand een bericht geven van de sneeuwtoestand in Zugspitzarena (Ehrwald-Lermoos)? Op de webcams ziet het groen (na jah bruin) naast de pistes...

Gast-8521 | 18-02-2014 - 13:00

Johann

Gast-8519 Een steeds weer terugkerende vraag en thema. Nogmaals : Die kaarten met indeling (noord, zuid, oost, staugebieden etc etc staan hier al een paar jaar op de site. (niet via APP). Daarnaast zijn we aan het kijken hoe we dit nog beter kunnen gaan visualiseren. Gr

www.sneeuwhoogte.nl/wiki

Johann | 18-02-2014 - 13:19

Gast

Ja het is niet voor mij, ik ga al voldoende jaren op verschillende plaatsen om een goed idee te hebben :-) Mss onder ieder bericht de link plaatsen, want de meesten zoeken niet maar vragen. Trouwens geen kans op kleine retour d'est morgen?

Gast-8523 | 18-02-2014 - 14:00

Gast

Hoi Johann,
Hoeveel sneeuw verwacht je voor Saas-Fee morgen? De site geeft maar enkele cm aan. Lijkt me wat weinig?

Gast-8524 | 18-02-2014 - 14:09

Johann

@Gast-8542 Ik verwacht voor Saas-Fee voor morgen geen sneeuw. Wrs blijft het er morgen gewoon droog. Gr

Johann | 18-02-2014 - 14:39

Gast

Het weerbericht op deze site geeft voor morgen bijna 30cm sneeuw voor Ehrwalder Alm. Ondertussen weet ik dat het geschreven weerbericht v Johan en Michaël een stuk betrouwbaarder is en zij geven enkel sneeuw voor de Zuidkant... Krijgt Ehrwald dan helemaal niks? Of krijgen ze toch wat restjes?

Gast-8526 | 18-02-2014 - 14:53

Gast

Er komt geen winter meer, niet in Nederland en niet aan de noordkant van de Alpen. We moeten het doen met de sneeuw die er nu ligt en af en toe een opfrisser. Gewoon gaan genieten van vroege uurtjes op de piste en snel aan de après ski. Het is niet anders dit jaar. Voor ons volgend jaar een gebied/plaats boven de 1200 à 1400 meter en een skigebied van minimaal 2500 meter en hoger.

Gast-8527 | 18-02-2014 - 14:57

Gast

Ha eind volgende week vertrekken we naar de Seiser Alm? Is er al zicht hoe het weer wordt daar de eerste week van maart?

Gast-8528 | 18-02-2014 - 15:10

Marc Schouten

Vandaag in Serfaus Fiss Ladis ongelooflijk mooie condities. De verse sneeuw van gisteren en zondag is super verwerkt door de pistediensten. Heb aan de noordkant bij Fiss zelden zo lekker geskied (in 14 jaar).

Marc Schouten | 18-02-2014 - 15:11

Gast

@gast 8527 , ja inderdaad , groot gelijk! Voor ons ook gn sneeuwstress meer volgend jaar..

Gast-8530 | 18-02-2014 - 15:15

Thijs Briggeman

@Gast-8527 en @gast8530. Zal je zien dat het volgend jaar gewoon weer met bakken uit de hemel komt aan de noordkant (afgelopen winter was de noordkant namelijk goed ondergesneeuwd). Ik heb ook wel eens in het 'sneeuwzekere' Flaine gezeten eind Januari en daar was het toen om te huilen, terwijl er dit jaar meer dan genoeg ligt! Om maar aan te geven dat op het weer is geen pijl te trekken. Als je echt sneeuwzeker wilt zijn moet je gewoon kort van te voren boeken ;).

Thijs Briggeman | 18-02-2014 - 15:23

Johann

Gast-8527 De "winter" in de Alpen (ook noordkant) is nog lang niet voorbij ! Vind dit soort conclusies sowieso ook wel heel erg voorbarig. Gr

Johann | 18-02-2014 - 15:37

Gast

@Johan
De eerste week van maart, denk je dat er dan nog wat sneeuw ligt in Kaprun/Zell am see?

Groetjen en Bedankt van Duco

Gast-8533 | 18-02-2014 - 16:42

Gast

Vanochtend perfecte condities in Saalbach. In de middag werd het wat minder, met name de lager gelegen pistes.

Gast-8534 | 18-02-2014 - 16:49

Gast

Update HochKrimml, topdag. Vandaag van HochKrimml, via Konigsleiten en Gerlos naar Zell geskied, Genoeg sneeuw en super pistes, hier en daar wat bobbelig, maar zeer goed te doen.

Gast-8535 | 18-02-2014 - 17:11

Niels  van Bockel

Heerlijke vakantie gehad en heerlijk geskied dit jaar in La Plagne (januari). Sneeuwzeker en mooi gebied! De winter duurt nog even dus er kan nog van alles gebeuren. Denk niet dat je nu al moet roepen dat de winter voorbij is. In Nederland ga ik er ook vanuit dat het geen 'elfstedentocht' weer meer wordt. Maar in de noordalpen is nog van alles mogelijk! Gr.

Niels van Bockel | 18-02-2014 - 17:13

Tom Peper

@Johann dat stukje op jullie site is erg handig om te weten waar jou gebied onder valt. Je kan de link ook prima openen met je telefoon! En inderdaad je kunt de winter in de alpen pas eind maart begin april afschrijven als het dan nog slecht is denk ik! Laat staan dat je nu al kunt zien hoe het in de 1ste week van maart is. Dus iedereen die dat nu al wil weten dat kan dus niet. Verwacht jij voor de omgeving mürren nog wat sneeuw tot en met zaterdag. Of hangt dat heel er af van de stau?

Mvg Tom

Tom Peper | 18-02-2014 - 17:19

Gast

Sneeuw condities zijn prima in SkiWelt Soll. Ondanks warmt in de middag. Piste in de zon smiddags wel zwaar. Maar er zijn ook veel pistes met mooie sneeuw.

Gast-8538 | 18-02-2014 - 17:20

Gast

Iemand een update van het pillerseetal?

Gast-8539 | 18-02-2014 - 17:21

 Joeri L

@marc schouten,

Wat leuk dat je een update geeft over het gebied waar we binnen kort heen gaan. Hoop je morgen weer een update wilt doen, zeker omdat ze zeggen dat het lekker gaat sneeuwen morgen. Ga zo door. Toppie

Gr. Joeri

Joeri L | 18-02-2014 - 17:47

Gast

vandaag in het salzburgerland (rauris) een top dag met zon en voldoende sneeuw. de pistes zijn dik in orde. Na alle wat mindere berichten kan ik niet anders zeggen dat het 100% meevalt. tot in het dal (950 m) ligt sneeuw.

Gr

John

Gast-8541 | 18-02-2014 - 17:48

Eric Kromhout

filmpje uit scheffau

www.youtube.com/watch?v=I660CmFn7-c

Eric Kromhout | 18-02-2014 - 17:56

Gast

@gast 8521. Vandaag prima geskied op de Ehrwalder Alm. Zo'n beetje alle afdalingen gedaan en allemaal prima te doen. Het gebied rond de Issentalkopf is ronduit schitterend en perfect skibaar. Alles zeer goed geprepareerd.
Het dal rond Lermoos alsook in Ehrwald zelf is het groen wat de klok slaat. Maar drukt de skipret zeker niet. Groet, Marcel B.

Gast-8543 | 18-02-2014 - 18:07

Gast

Iemand die weet hoe de sneeuw is in kirchberg??

Gast-8544 | 18-02-2014 - 18:41

Gast

Ligt niet zo heel hoog!

Gast-8545 | 18-02-2014 - 18:42

Gast

Vandaag heerlijk op de piste in Ellmau en omgeving. Ondanks de temperatuur boven 0 lagen de pistes er prima bij!

Gast-8546 | 18-02-2014 - 18:56

Gast

Heeft iemand een live update over Bramberg am Wildkogel? Ik ben zoooo benieuwd!!!

Gast-8547 | 18-02-2014 - 19:09

Gast

Is er iemand in Jerzens aan het skien?

Gast-8548 | 18-02-2014 - 19:15

Gast

@Marcel B., thans voor de update van de Ehrwalder Alm. Is daar schitterend om te skiën, kom er al 5 jaar. Alle jaren lekker veel sneeuw daar, dit jaar lijkt het minder te zijn. Goed om te horen dat de pistes toch nog goed geprepareerd kunnen worden. Wij vertrekken 1 maart, als je me wil op de hoogte houden van de condities ter plaatse, zou leuk zijn.

Gast-8549 | 18-02-2014 - 19:28

Menno Jonker

Dienten am Hochkönig prima sneeuw condities, na 14h is het beneden de 1200 meter iets harder werken :-)).

youtu.be/OYWckxI4eoc

Menno Jonker | 18-02-2014 - 19:45

Gast

Er zijn blijkbaar op deze site mensen die denken dat het vanaf nu elk jaar aan de noordkant slecht is. Maar dit is gewoon een keer dikke pech hebben. Kan gebeuren alhoewel het reuze meevalt hoor met de sneeuw kwaliteit. Over het algemeen genomen heeft de zuidkant minder sneeuw dan de noordkant. Dit jaar zijn de rollen een keer omgedraaid helaas.
John

Gast-8551 | 18-02-2014 - 19:46

Gast

@Michael: weet Jij of bergfex de oper gebruikt van gfs of ecmf? Overigens voor alle lezers, lan ik de site van orf.at/wetter aanbevelen.

Gast-8552 | 18-02-2014 - 20:15

Gast

Sankt Johann in Tirol boven 1200 meter heerlijke pistes onder 1200 meter tot 12:00 uur wat ijzig na 12:00 uur zacht en slushy. Heerlijke skidag genoten...

Gast-8553 | 18-02-2014 - 20:24

Gast

Volgens de Duitse weersdienst, zegt hun zogenaamde Langfristmodell dat de rest van februari maar ook maart nass-kalt tot mild verlopen zal. Voor maart een aantal graden boven norm voorzien.
Dit modell geeft al sedert nov 13 juiste prognose. De sneeuw van nu hebben we, echter geen wonderen meer verwachten. De zonnekracht neemt wekelijks behoorlijk toe.
Dus... Aanstaande nov/dec kijken of de Noord Alpen wel zogezegd in sneeuwen, hetgeen deze winter helaas niet heeft plaats gevonden. Gr.

Gast-8554 | 18-02-2014 - 20:28

Gast

@gast 8549. Als ik Johann en Michael mag geloven, en dat doe maar ik al te graag ;) zul je begrijpen, krijgen we morgen in Ehrwald (dus ook Lermoos) een lekker pakje sneeuw erbij. Voor het skiën prima en de wintersfeer krijgt er ook meteen een boost van.

Gast-8557 | 18-02-2014 - 21:04

Rymt Citroen

Wij gaan al jaren naar Zuid Duitsland (de noordalpen dus). 6 jaar geleden waren alleen de pistes wit en de rest groen, maar alle tussenliggende jaren lag er veel sneeuw. Het valt dus best mee, daar in die Noordalpen.

Rymt Citroen | 18-02-2014 - 21:41

Gast

Gisteren in Bad Kleinkircheim heel veel sneeuw, geen poeder maar zware sneeuw. Hierdoor hoorde je bomen knakken als lucifers houtjes, helaas ook over wegen én elektriciteitskabels. Hebben bij ons meer dan 24 uur zonder stroom gezeten! Maar vandaag prima geskied!

Gast-8559 | 18-02-2014 - 21:53

Gast

Jonge jonge, wat een berichten allemaal.
positief en negatief.
ik kijk al 8 weken lang iedere dag, omdat ik zo sneeuwgek ben.
ook ik ga naar de noordalpen, en volgens mij is het nog niet zo best in alpbach.
maar we hebben allemaal gezien, dat het best behoorlijk kan sneeuwen in korte tijd.
Dus het kan nog steeds goed/beter worden in anderhalve week.

Gast-8560 | 18-02-2014 - 22:30

Edwin van der Loo

@gast 8516 zit vanaf zaterdag in Maria Alm. Zal je via deze app op de hoogte houden van de situatie aldaar.

Edwin van der Loo | 18-02-2014 - 23:17

Peter Sneijder

Gaan 14 maart naar kaltenbach. Heb er echt zin. Kan je daar een beetje goed off piste? Thanx

Peter Sneijder | 18-02-2014 - 23:31

Gast

@ edwin van der loo
alvast bedankt wij komen al (niet gelogen) 30 jaar in maria alm, en volgens mij is het nog nooit zo geweest.
Als je het niet erg vind mag je me ook op mijn prive mail op de hoogte houden.
Hoe is het nu op de Aberg?
Is er eigenlijk wel te skien in het dorp zelf??

Gast-8563 | 19-02-2014 - 08:27

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord