Naar oosten wegtrekkende sneeuw

Gisteren hadden voor de west en zuidkant van de Alpen te maken met de invloed van een koufront welke in de ochtend met bewolking en neerslag de Franse Alpen en Jura bereikte. Door Südstau effecten viel er ook wat sneeuw aan de Alpenzuidkant. Verder vooral ook weer die vervelende föhn die het mooie "poeder" karakter van de vers gevallen sneeuw van de afgelopen dagen de kop indrukte. Overdag dooide het zelfs tot op grotere hoogte een aantal graden. Ofschoon de föhnfase bij lange na niet zo sterk was als die van voor en tijdens de kerstdagen duurde het al met al toch nog een uur of 12 voordat de föhn weer geen liggen. Dit kwam doordat er in het koufront gisteren een "golf" ontstond die de oostwaartse verplaatsing stagneerde en waardoor het front bijna stationair werd. Rond middernacht bereikte de neerslag uiteindelijk dan ook het westen van Oostenrijk.


Stormachtige wind (föhn) gisteren in de Aletsch Arena (Oberwallis)

Op dit moment sneeuwt het oostelijk van een lijn van het Zwitserse Graubünden en de Oostenrijkse Vorarlberg en verder langs de noordelijke Oostenrijkse Alpenhoofdkam. Hier en daar kan het matig sneeuwen maar meest stelt het allemaal niet veel voor en grotere neerslag hoeveelheden worden er vandaag dan ook nergens (meer) verwacht. De sneeuwvalgrens bevindt zich tussen circa 1000 en 600 meter. De neerslag verplaatst zich geleidelijk verder naar het oosten en zuiden en ook in het Zwitserse Graubünden (Engadin) wordt het droog. Elders vandaag een afwisseling van (rest)bewolking en zonnige momenten. Lokaal kan er met voorkeur voor de middag uit de bewolking in de westelijke en noordelijke Alpen een sneeuwbuit(tje) vallen, de bewolking die in de ochtend nog boven de westelijke zuidkant zit zal door de noordenwind geleidelijk op steeds meer plaatsen gaan breken.


Winterse Gerlosplatte (1590m, Tirol) vanmorgen,

In vergelijking  met gisteren is het een heel stuk afgekoeld. Op 2000 meter is het nog maar -5 tot -7, op 3000 meter rond e -13 en op de hoogste toppen ligt het kwik rond de -15 a -20 graden. Het nulgradenniveau bevindt zich rond de 1000 meter. Iets minder koud is het naar het oosten toe alwaar de koude lucht noch bezig is terrein te veroveren, het nulgraden niveau varieert hier tussen de 1000 meter in het westen en 1300 tot 1500 meter naar het oosten toen.


en ook in Graubünden vanmorgen volop winters met nog wat sneeuwval (Arosa 1800m)


Ook in de Franse Alpen nog veel (rest)bewolking, vandaag en vooral morgen geleidelijk
steeds verder opklarend (Meribel, 1450m)

Tijdelijke rust in de atmosfeer
Morgen maandag belooft het weer in het gehele Alpengebied verder op te knappen, niet dat het nu strakblauw is maar de zon zal overal meer ruimte gaan krijgen. Af en toe trekken er wolken(velen) over maar neerslag wordt er niet uit verwacht. Omdat we ons in een gebied met wat hogere luchtdruk bevinden en er niet veel luchtstroming is dan wel weer sterk toenemende kans op mist.

Op de kaarten zien dinsdag een volgende actieve depressie ten zuidwesten van Engeland verschijnen en de bijbehorende fronten proberen steeds weer vanuit  het westen de Alpen te bereiken. Door de tegenwerking van ons tussenhoog dat dan als zelfstandig hoog boven het oosten van Europa positie heeft ingenomen worden deze aanvallen echter telkens weer afgeslagen. In de tweede helft van de week trekt het hoog zich verder naar west Rusland terug en hebben de opdringerigere fronten weer meer kans van slagen de Alpen te bereiken. Dit betekent dat we tot donderdag te maken gaan krijgen met rustig winterweer. Het is meest droog en af en toe trekken er wat dichtere wolken over (de restanten van de fronten). De kans op Hochnebel en mist blijft. 


Begin van de week weer meer ruimte voor de zon en prima wintersport condities,
foto Heiligenblut gistermiddag (via APP)

Nieuwe fronten
Vanaf donderdag gaat het vanuit het westen opnieuw verslechteren en het heeft er alle schijn van dat dit tevens de inleiding zal zijn voor een volgende onbestendige weerfase met in de Alpen weer verse sneeuw. Donderdagochtend neemt in de Franse Alpen de bewolking alweer snel toe en gaat het regenen en boven de 1000 a 1200 meter sneeuwen. Overdag trekt het neerslaggebied dan verder over de Alpen naar het oosten. Vrijdag waarschijnlijk tijdelijk weer droger maar weldra volgt nieuwe bewolking en neerslag (sneeuw).

Hoe het één en ander vanaf dan zal gaan verlopen is nog vrij onzeker. Met een straalstroom die ergens over het midden van Europa komt te liggen en het komen en gaan van fronten wordt dan weer wat koudere en dan weer wat zachtere lucht aangevoerd, periodiek kan er neerslag gaan vallen. De temperaturen of beter gezegd het temperatuurverloop verandert al met al niet veel. Mogelijk dat in het volgende weekend of begin van de nieuwe week de depressies met fronten weer eens de Middellandse Zee induiken (kaart hieronder), ook hierover bestaat echter nog onzekerheid.


ECMWF maandag 6 januari. Interessante ontwikkelingen wanneer depressies weer
eens de Middellandse Zee "opzoeken"

Vrij zeker tot zeker is wel dat er ook vandaag nog geen directe aanknopingspunten zijn voor een overgang naar echt winterweer op grotere schaal in West Europa en de Alpen. Toch zien we wel langzaam wat kleinere verschuivingen in de hoogtestroming ontstaan die mogelijk een eerste signaal zijn voor een overgang naar een ander stroming patroon. Tot zover voor nu, fijne zondag en ciao vanuit een bewolkt Oberwallis.

Ter afsluiting en actuele stand van zaken nog even het meest actuele radarbeeld.


Radar Alpen (bron WetterOnline)

Waarschuwing
Het lawinegevaar is in grote delen van de Alpen "kritisch" en er is een code "oranje" (code 3, erheblich - wezenlijk) van kracht. 

Volg het weer ook in de volledig vernieuwde app voor iPhone en Android.

Johann Geers, weerman Sneeuwhoogte.nl

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Gast

Hier in Warth meer dan 20 cm verse sneeuw gevallen en nog steeds aan het sneeuwen ....

Gast-5303 | 29-12-2013 - 08:26

Gast

dus in de oostelijke noordalpen moet de sneeuw nog grotendeels gaan vallen?
Gr Jochem

Gast-5304 | 29-12-2013 - 09:20

Sneeuwhoogte.nl

Best lezers die nu in de Alpen zijn. Upload je foto's van de sneeuwval via de app dan maken we er een mooi album van.

Sneeuwhoogte.nl | 29-12-2013 - 09:20

Gast

Al verschillende jaren volg ik de weerberichten van Johann met veel interesse. Dat maakt de aanloop naar en de voorbereiding van ons jaarlijks ski feest nog leuker. Dit jaar wordt er gefeest in de derde week van januari met een weekje Les Menuires. De beelden van afgelopen dagen met de verse sneeuw stelt ons geduld op de proef om nu nog niet te vertrekken. Het ziet er naar uit dat er nog heel wat sneeuw gaat bijvallen en we (hopelijk) in ideale omstandigheden van het heilige witte goud mogen genieten.
Top berichten Johann en Michael, doe zo voort !
grt van een trouwe fan Krism

Gast-5306 | 29-12-2013 - 09:28

Gast

hier in crest voland 30 cm verse poeder. Piste liggen er top bij. Ook offpiste zijn eral mogelijkheden. zalig gewoon

Gast-5307 | 29-12-2013 - 09:33

Gast

Jaja Warth is the best

Gast-5308 | 29-12-2013 - 09:40

Gast

Beste hoe is het in paradiski gesteld met de poeder

Gast-5309 | 29-12-2013 - 09:42

Stijn C

Hey Johan,

Hoe zie je de temperaturen in Oostenrijk volgende week. Gaat het beetje gevallen sneeuw hier onder lijden of zijn de dauwpunten laag genoeg? Alsook Zit er iets in voor de noordelijke Oostenrijkse of is het weer gewijs weer een droevige zaak?

Groetjes stijn.

Stijn C | 29-12-2013 - 09:54

Johann

@Stijn De lucht is oiv toenemende luchtdruk stijgingen nu al een stuk droger en ook in de overige Alpen zal deze verder "afdrogen" Daarmee dus overal lagere dauwpunten. Algemeen komen de dauwpunten de komende in het neg. bereik te liggen, variërend van net iets tot enkele graden onder nul in de dalen en tot -20 af -30 graden in het hooggebergte. Daarmee zal de sneeuw hogerop totaal niets te lijden hebben en ook in de dalen al met al geen grote veranderingen. Helaas blijven de noordelijke oostelijk Alpen sneeuwtechnisch nog steeds een zorgenkindje, dit geldt mn voor de lagere gelegen gebieden. Gr

Johann | 29-12-2013 - 10:04

Gast

Woehoe, wij vertrekken zaterdag naar Warth!!

Gast-5312 | 29-12-2013 - 10:07

Gast

In Lech ruim 25 cm gevallen deze nacht en nog steeds bezig...opklaringen mogen nu komen...condities op de pistes zijn hier top maar ja Lech ligt dan ook op een bevoorrechte plaats en behoorlijk hoog..Happy New Year to Everybody
Luc en familie uit Belgie,maar nu even in Lech...

Gast-5313 | 29-12-2013 - 10:10

Hans Vrolijk

Hier in kirchberg de hele ochtend regen, sneeuwgrens pendelt een beetje rond het dorp maar daalt langzaam, duidelijk te zien op de bergen om ons heen. Hopelijk gaat nog wat sneeuw hier in dorp vandaag?

Hans Vrolijk | 29-12-2013 - 10:27

Stijn C

Bedankt johan voor je reactie. Fijn te horen dat het een leuke week wordt zonder al te veel kwaliteitverlies. Zelf op 12 januari naar regio berwang, ben benieuwd of tegen dan de stromingen positief zullen veranderen. Zoals het nu naar uitziet weer een dump voor zuid en westalpen volgend weekend, helaas ;-)

Stijn C | 29-12-2013 - 10:30

Johann

@Hans Kirchberg met 860 Höhenmeter natuurlijk onder de "kritische grens". Iets hogerop echter "lekkere" sneeuw ! Gr

Johann | 29-12-2013 - 10:34

Johann

@Krism Leuk om ook hier weer wat van je te horen Krism en thx voor de pos. feedback. Tip (en ook voor alle anderen) meld je een aan en maak een profiel aan, maakt het geheel nog "persoonlijker" en leuker ! Gr

Johann | 29-12-2013 - 10:39

Patje Faasse

Silvretta Montafon is ook 25 cm neuschnee te melden!!

Patje Faasse | 29-12-2013 - 10:42

Johann

@All: Graubünden langzamerhand overal droog, westen Oostenrijk en de oost. Alpenhoofdkam als ook in Trentino nog veel bewolking en wat (lichte) sneeuwval. Enkele sneeuwbuitjes Jura. Elders toenemend opklarend. Gr

Johann | 29-12-2013 - 10:53

Gast

Goedemorgen Johan,

Je schrijft: Mogelijk dat in het volgende weekend of begin van de nieuwe week de depressies met fronten weer eens de Middellandse Zee induiken (kaart hieronder), ook hierover bestaat echter nog onzekerheid. Wat zou dat dan betekenen als het uitkomt, goed of slecht nieuws voor de sneeuwverwachting?
Nogmaals dank voor elke dag het weerbericht

Vriendelijke groet,
Rudy

Gast-5320 | 29-12-2013 - 11:12

Gast

Beste allemaal, ik volg het weer in de Alpen dagelijks en moet zeggen dat Oostenrijk erg achterblijft met sneeuw. Tirol en salzburgerland hebben mijn aandacht, wij gaan met de krokus pas naar neukirchen dus hoop dat er de komende 7 weken nog een leuke dump gaat komen. Groet vanuit lente achtig Amsterdam

Gast-5321 | 29-12-2013 - 11:21

Niels den Ouden

Eindelijk wat sneeuw in westendorf heeerlijk

Niels den Ouden | 29-12-2013 - 11:36

Johann

@Rudy In detail valt daarover nog niets te zeggen. Algemeen kan men echter stellen dat de neerslagkanten vooral aan de Alpenzuidkant kant dan sterk zullen stijgen. (Südstau) . De rest van de Alpen mogen dan ook rekenen op sneeuw van betekenis, dit geldt mn ook weer voor de westelijke Alpen. Het ECMWF berekent bv in de periode van maandag 6 jan.tot woensdag 8 januari neerslaghoeveelheden van 20 tot 80mm (hoogste waardes voor zuiden van Oostenrijk (Karinthië). Afijn, voor wat het waard is, de komende dagen maar eens verder vervolgen. Gr

Johann | 29-12-2013 - 11:43

Gast

zit nu in Sankt Anton. het komt hier nog steeds (11.45 uur) met bakken uit de lucht. boven komt de eerste meter in zicht!! GruBen

Gast-5325 | 29-12-2013 - 11:45

Gast

Beste weermannen,
Op uw site staat onder rubriek sneeuwhoogte dorpen, bij Fulpmes DAL maar liefst 40 cm.
Ik zou u erop willen wijzen dat, dat gedeelte van het Stubaital al sedert Kerstavond TGV dooi/regen zo groen als gras is. Sedert 24/12 had dit 0 cm behoren te zijn.
Zij even opgemerkt. Ook handig voor de andere volgers er van kennis te nemen.
Groeten Björn.

Gast-5326 | 29-12-2013 - 12:05

Johann

@Gast-5325 Lokale staueffecten ! Op radar ook mooi te zien. Andere zwaartepunten van sneeuwval op dit moment in west.Karinthië en rondom Graz. (Steiermark) Geniet ervan. Gr

Johann | 29-12-2013 - 12:07

Johann

@Björn Heeft wrs alles te maken met de (autom) updates vanuit de wintersportgebieden. Geef dit soort onvolkomenheden ook even door aan "help@sneeuwhoogte.nl". We kunnen dan kijken of er evt. ook problemen zijn tav de updates!? Iig bedankt voor de melding. Gr

Johann | 29-12-2013 - 12:10

Gast

Hier in pralognan vannacht weer 15 cm poeder gevallen! Supercondities. Al merk je buiten piste wel dat er nog niet zoveel sneeuw ligt, blij dat ik skies gehuurd heb dit jaar :)

Gast-5329 | 29-12-2013 - 12:27

Niels  van Bockel

@Johann, prachtige webcam beelden voor La Plagne! Gaat de winter nu langzamerhand zijn intrede doen? Ik zal vanaf de 11e ook updates gaan geven voor La Plagne en Les Arcs! Nu al zin aan!

Gr Niels

Niels van Bockel | 29-12-2013 - 12:33

Sneeuwhoogte.nl

@Bjorn, bedankt voor de update! Het skigebied doet deze melding zelf. We hebben de dalwaarde op nul gezet en het skigebied hierover een mail gestuurd!

Sneeuwhoogte.nl | 29-12-2013 - 12:33

Johann

@Niels Aan de neerslag zal het niet liggen, moet alleen wat kouder worden zodat ook de lagere wintersportplaatsen een winterse uitstraling gaan krijgen. Stuur maar op die updates straks, klasse ! Gr

Johann | 29-12-2013 - 13:08

Gast

Hoi Johann, hoeveel sneeuw kan er bij die sudstau gaan vallen in val gardena wolkenstein. Gr Nol

Gast-5333 | 29-12-2013 - 13:12

Johann

@Nol Zoals ik zei is het nog te vroeg voor details. Eerst maar eens zien of het allemaal zo zal gaan, immers nog een dikke week te gaan. Gr

Johann | 29-12-2013 - 13:22

Gast

Hoi Johan,
Je hebt het altijd over het oosten, zuiden noorden en westen van de alpen. Wijn gaan in februari naar Lermoos. Hoe moet ik jou berichten lezen? Btw, ik kijk wel vaak op Sneeuwhoogte.nl . Een topsite.
Gr. Bart

Gast-5335 | 29-12-2013 - 13:31

Michael Queis

Vanmorgen was duidelijk te zien waar de sneeuwvalgrens lag bij silvretta montafon..plaatsje schruns op 700 meter regen en plaatsje st. Gallenkirch op bijna 900 meter sneeuwval!!

Michael Queis | 29-12-2013 - 13:33

Gast

Mooie foto van de Belalp, ons favoriete gebied voor zomer en winter! Lekker hoog dus eigenlijk nooit problemen met de sneeuw.

Heel erg bedankt voor jullie informatie en het enthousiasme waarmee jullie deze website beheren. Het weer is zo intrigerend en vooral in de bergen onvoorspelbaar, maar dat maakt het allemaal juist zo super interessant. Jammer dat veel mensen dat tegenwoordig niet meer begrijpen.

Groeten, Rolf

Gast-5337 | 29-12-2013 - 13:35

Johann

@Bart Lermoos (Zugspitz Arena) ligt aan de noordkant van de oostelijke Alpen. Meer info zie "Gebruikte termen in dit weerbericht", direct boven de rubriek van de(ze)reacties. Gr

Johann | 29-12-2013 - 13:42

Gast

Zo net terug uit zell am see ,daar de hele kerstweek verbleven, ging er met een heel slecht gevoel heen , door alle negatieve reacties maar na de föhn van de kerstdagen groene dalen maar de kwaliteit van de piste's waren prima heerlijke dagen gehad alleen de dalafdaling was na 12.00 geen aanrader meer gelukkig hadden we zaterdag weer een witte omgeving door de wat hoger gevallen sneeuw

Gast-5339 | 29-12-2013 - 14:07

Jochem Paalman

Hopelijk de komende dagen geen fohn meer in Oostenrijk, 1 januari naar Bad Gastein. hopelijk blijft het mooi wit tot in het dal.

Jochem Paalman | 29-12-2013 - 14:26

Gast

Gister aangekomen in gerlos zillertal arena!!
Vanochtend pak sneeuw gevallen. Wat ook wel nodig was!
Pistes liggen er goed bij. Alleen dal afdaling is wat minder!!

Gast-5341 | 29-12-2013 - 15:01

Gast

Beste weermannen, ik zie al enkele dagen dat er verse sneeuw is gevallen in Ischgl en toch blijft de sneeuwhoogte op 15cm / 60cm staan.
Is daar enige uitleg voor?
Ook op de website van ischgl zelf wordt de sneeuwhoogte niet aangepast...

Groeten,

Steven.

Gast-5342 | 29-12-2013 - 15:15

Gast

Hallo Johann, volg je berichtgeving op de voet. Ga 18 jan een weekje, nog niet geboekt. Volgende week maar een keuze maken. let it snow!!!!!

Gast-5343 | 29-12-2013 - 15:16

Gast

Hallo, hier in warth - schroken 25 cm verse sneeuw, halve dag nog goed bijgesneeuwt ... -6 gr op 2000m. Super ski dag gehad.

Gast-5344 | 29-12-2013 - 15:56

Gast

Hier in st Anton vandaag licht gesneeuwd, sneeuwkanonnen
draaien volop. Is prima te skiën hier.

Gast-5345 | 29-12-2013 - 16:10

Gast

@bart Er ligt genoeg sneeuw in Lermoos! Wij zijn er nu... ziet er goed uit... In februari gaan we ook! Krokus... Jullie?

Gast-5346 | 29-12-2013 - 16:55

Jack E

Beste mensen,
Momenteel zit ik in de zugspitze arena (Lermoos/Berwang/Ehrwald/Biberwier/Bichlbach: De pistes zien er goed uit! Ook de omgeving doet winters aan! Check facebook voor foto's van vandaag:
Jack Engelen (facebook)
Temperaturen schommelen rond de 0 graden!!

Jack E | 29-12-2013 - 16:59

Martijn Rondel

Hier een teleurstellend bericht vanuit Tsjechie (harrachov). Wegsmeltende sneeuw en pistes met nog wat natte sneeuw. Ook 's nacht te warm voor sneeuwkanonnen. Lokale lui geven aan dat er morgen nog geskied kan worden maar daarna is het onzeker. Al met al, behoorlijk balen. De eerste keer in jaren voor mij dat het slecht is. Weerbericht de site van Harrachov (www.yr.no)geeft wel sneeuwkanon temperaturen aan voor deze week. We zullen het ermee moeten doen. Veel plezier aan allen die wel poeder hebben :-)

Martijn Rondel | 29-12-2013 - 17:07

Gast

Hier in les gets weer aan het sneeuwen.

Gast-5349 | 29-12-2013 - 17:11

Johann

@All Korte update GFS12 operationele uitdraai. In grote lijnen tot woensdag hetzelfde. Vanaf donderdag dan ook weer die oplevende depressie activiteit met opkomende neerslag (sneeuw). Zaterdag vervolgens opnieuw Genua cyclogenese (laag) met een tweede laag in kielzog dat zondag noordelijk van de Alpen gaat koersen. Mocht dit gaan gebeuren dan nieuwe zeer sneeuwrijke fase ! Spannend (nog even zonder enige "garantie") Gr

Johann | 29-12-2013 - 17:26

Gast

Voor de mensen in de buurt van Alpbach;
De sneeuw onder in het dal is nihil toch kun je gelukkig lekker tot de dalafdaling( op het einde is het een klein beetje aan het smelten).

Boven op de berg is de sneeuw in prima conditie, bijna alle liften zijn open en je kunt hier heerlijk snowboarden/skiën.

Gast-5351 | 29-12-2013 - 17:42

Gast

Zalige dag in val thorens zon sneeuw

Gast-5352 | 29-12-2013 - 18:17

Rafael Guinote

De web cam s van pas de la casa zijn niet up toe date op deze site jammer grt rafael

Rafael Guinote | 29-12-2013 - 18:27

Kris Mampaey

Johann,
ik heb een profiel aangemaakt.
Extra leuk om alles te blijven volgen.
Grt Krism

Kris Mampaey | 29-12-2013 - 18:53

Johann

@Rafael @All Dit soort meldingen (niet actieve webcams, updates sneeuwhoogtes en andere "technische zaken) gaarne melden onder "help@sneeuwhoogte.nl". Bedankt ! Gr.

Johann | 29-12-2013 - 19:10

Johann

@Krism Welcome to the "club". Krism ! Gr

Johann | 29-12-2013 - 19:11

Harm R.

Spannend, met een week Les Sybelles in het vooruitzicht vanaf 4 januari.. :D

Harm R. | 29-12-2013 - 19:18

Gast

Vandaag in saint francois heerlijke dag winterweer gehad met zon en knalblauwe hemel. De pistes lagen er tot in het dal perfect bij. Heerlijke knerpende sneeuw onder de skis en het heeft heel de dag onder 0 geweest. Op de bovenste pistes zelfs behoorlijk koud. Sneeuwlanzen stonden op diverse pistes de hele dag aan.

Volgens de berichten de komende dagen nog meer van dit mooie weer. Mij hoor je niet klagen.

Gr. Leonard

Gast-5358 | 29-12-2013 - 20:26

Gast

Hallo zeer bizar na de middag zon in warth ... op dit moment sneeuwval in nessleg op 1300 m hoogte. Laat ons hopen op nog een nachtelijke dump ;-)

Gast-5359 | 29-12-2013 - 21:05

Peppito @

Heb mezelf ook maar even aangemeld! @johann echt geweldig wat je elke dag schrijft en wat iedereen nog is begrijpt ook! Als voorbereiding op een week zillertal Arena ben ik hier elke dag te vinden. Heerlijk weg dromen op alle updates die voorbij komen! Ga zo door

Peppito @ | 29-12-2013 - 21:42

Gast

Vandaag in bad kleinkircheim een lekkere portie sneeuw bijgevallen. Boven st oswald alles wit en de pistes een stuk beter, maar wel op t end overal halve buckelpistes. Benieuwd of na preperatie vanavond morgen de boel er wel strak bijligt! In elk geval veel beter dan de laatste dagen.

Gast-5361 | 29-12-2013 - 21:53

Johann

@Thijs Ook jij welkom tot de "Sneeuwhoogte club" Thijs. Overigens doe ik het niet alleen hoor ! Zonder de steun en het enthousiasme van Michael van der Poel en in samenwerking en support van de mensen "achter de schermen" zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Gr

Johann | 29-12-2013 - 22:01

Joost1802

Mis nu de wintersport al. Vandaag weer gewoon in Nederland. Live update zit er dus niet meer in. Zal de berichtgeving blijven volgen. Voor iedereen die nu op wintersport is, heel veel plezier en voor iedereen een prettige jaarwisseling. Gr. Joost

Joost1802 | 29-12-2013 - 22:43

Guy V A

Profiel aangemaakt! Wij vertrekken binnen 3 weken naar Val Thorens. Lekker hoog, dus geen gebrek aan sneeuw, jihaaaa!

Guy V A | 29-12-2013 - 23:16

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord