Beetje sneeuw in noordoosten

De isobaren, de lijnen van gelijke druk, staan vandaag meer NW-ZO over de Alpen, en dat levert in het noordoosten wat sneeuw op. Elders blijft de zon domineren. Komt er nog een einde aan de hogedrukblokkade over houdt deze de rest van januari aan?


Abtenau, het kerkje steekt juist boden de hochnebel uit! @LiveUpdates


Prachtpiste in La Plagne. @LiveUpdates


Kaiserwetter in Mayrhofen. @LiveUpdates


Genieten van prachtige panorama's in Wolkenstein. @LiveUpdates


Geribbelde pistes in Montchavin... @LiveUpdates

Beetje sneeuw in het noordoosten
Het sturende hogedrukgebied heeft een iets westelijke positie ingenomen (ter hoogte van Bretagne - Groot-Brittannië). Er is daardoor wat ruimte gekomen voor een lagedrukgebied dat is uitgezakt/opgeschoven naar de Baltische Staten - Rusland. Tussen deze in staat het sterkste windveld met een uitstroom van polaire lucht. De rand daarvan raakt aan de oostelijke Alpen waardoor er een lichte stuwing plaatsvindt van vochtigere en koudere lucht. Dat levert aan de noordkant ook wat sneeuw op, maar tot de avond sowieso niet veel (1-2 cm), in de Dachstein mogelijk wat meer. In de westelijke en zuidelijke Alpen is er weinig aan de hand, daar blijft het gewoon droog en zonnig. De aangevoerde lucht is kouder en is de nulgradengrens gezakt, tot 1000 m in het NO, tot 1500 m in het NW, en tot 2000-2400 m aan de zuid(west)kant. Wintersporters in de centrale en oostelijke Alpen houden vandaag ook best rekening met een krachtige noordenwind in de bergen, die het voor het gevoel extra koud maakt. 


Blokkerend hogedrukgebied met aan de oostkant een uitstroom van polaire lucht. @KNMI

Tussen vanavond en morgenochtend gaat het dan wat meer algemeen sneeuwen in het noordoosten. Tussen de Berner Oberland en Tirol valt 1-5 cm, ten oosten daarvan 5-10 cm en in de Dachstein regio lokaal tot 15 cm. De sneeuwgrens zakt overal tot in het dal. Daar moeten we ons dus geen zorgen over maken. Een mooie opfrisser dus voor de noordoostelijke Alpen

Zonnige dinsdag en woensdag
Dinsdag neemt het hogedrukgebied weer een wat meer oostelijke positie in. De opklaringen breiden zich daardoor weer uit naar de oostelijke Alpen waardoor uiteindelijk tegen dinsdag middag/namiddag het hele alpenruim in de zon vertoeft. Dat is ook het geval op woensdag, met dan onvervalst Kaiserwetter. Woensdag wordt een topdag in de hele Alpen. Pas tegen de avond verschijnen aan de noordwestelijke horizon de eerste wolkenvelden... Op dinsdag stijgt de nulgradengrens vanaf het westen uit (ver) boven 2000 m (lokaal zelfs tot 3000 m), maar op woensdag stroomt er alweer wat koelere lucht binnen. 

Donderdag sneeuw aan hele noordkant
De weerkaarten voor donderdag zijn in gunstige zin geëvolueerd, althans wat betreft de sneeuwval en sneeuwhoeveelheden. De weermodellen berekenen nu voor de hele noordzijde (dus ook voor de West-Alpen) neerslag. Tijdens de nacht op donderdag neemt de bewolking langsheen de hele noordkant toe bij het aankomen van een koufront. De opstuwing van vochtige en koudere lucht zorgt daarbij voor een intensifiëren van de neerslag en een uitbreiden van de bewolking. Als eerste begint het te sneeuwen in de noordwestelijke Alpen, en deze neerslag breidt dan tegen donderdagochtend uit naar de oostelijke Alpen. Er stroomt snel koudere lucht binnen dus de sneeuwgrens ligt helemaal beneden. Donderdag overdag ontstaat een echte (maar eerder zwakke) nordstau met sneeuwbuien. Die zijn het meest actief in de centrale en oostelijke Alpen, en minder frequent/intens in het westen. Ten zuiden van de hoofdkam en in de zuidwestelijke Alpen blijft het droog met brede opklaringen. Op 1500 m dalen de temperaturen donderdag overdag tot -5°C in het westen en tot -10°C in het oosten. Samen met de stevige noordenwind duiken de gevoelstemperaturen tot onder -15°C. Dat wordt bibberen! En dan de sneeuwhoeveelheden. Altijd moeilijk in te schatten bij een stau-fase, maar voorlopig ga ik voor 3-10 cm in het (noord)westen, en 10-25 cm elders aan de noordkant. In de inner Alpiene gebieden valt minder sneeuw, in de optimale Nord-stau gerichte bergmassieven wat meer.


Sneeuwbuien langs de hele noordkant donderdag. @Wetteronline

Vrijdag-zaterdag sneeuwdump in noordoosten?
Het is nog vrij ver, maar het signaal is wel overtuigend aanwezig. Een langdurige stuwing en grenszone tussen koude en wat zachtere lucht zorgt op vrijdag/zaterdag voor aanhoudende neerslag. Die valt als sneeuw waardoor de weermodellen nu sneeuwhoeveelheden tot 50 cm berekenen in de regio's ten oosten van Tirol. De Dachstein pikt cumulatief zelfs 1 meter sneeuw mee bij het ECMWF model. In de overige alpenregio's verlopen vrijdag en zaterdag droger met meer zon. Een groot contrast dus. Komende dagen maar eens zien of en hoe deze sneeuw op de weerkaarten blijft staan. 


Cumulatief is er veel sneeuw mogelijk in de oostelijke Alpen. @Wetteronline

Een fijne dag nog, morgen is Michael present om jullie bij te praten.

Met vriendelijke groet,


Lander Van Tricht, weerman Sneeuwhoogte.NL

Twitter: @LanderVanTricht

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Jack E

Kop koffie en ff lezen:)
Nog 5 weken!

Jack E | 17-01-2022 - 08:49

Tobias Bijkerk

Morgu

Foto bij weerbericht reactie 101515

Tobias Bijkerk | 17-01-2022 - 08:59

Michael Gerritsjans

4 februari willen wij naar Ortisei. Mijn vriendin moet een keer op de Seiseralm skien, dat is echt perfect voor haar. Goede keuze (qua kwaliteit van sneeuw en pistes) gezien de huidige omstandigheden en het weer van de komende weken? Of is daar nog niets zinnigs over te zeggen?
Alternatieven zijn Serfaus en Ischgl. Daar gaat waarschijnlijk nog wat sneeuw vallen. Maar Italië heeft dus de voorkeur om genoemde reden.

Michael Gerritsjans | 17-01-2022 - 09:08

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Duidelijk kleinere sneeuwkansen in Italië, maar ik denk dat er nog wel genoeg ligt :) Misschien kan iemand die recent in de regio geweest is helpen

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 17-01-2022 - 09:10

Pata Gonie

We zitten momenteel op de Seiseralm. Condities zijn meer dan prima. Genoeg sneeuw en de Italianen zijn waren kunstenaars om het kleine beetje sneeuw optimaal te gebruiken. Dus ik zou zeker de Seiseralm doen

Foto bij weerbericht reactie 101519

Pata Gonie | 17-01-2022 - 09:21

Michael Gerritsjans

Bedankt voor jullie reacties. Meer reacties zijn natuurlijk welkom : - ))

Michael Gerritsjans | 17-01-2022 - 10:01

Michel Ski Fantastic

De Seiseralm is prima te skiën, denk ook eens aan de overkant en neem de bak naar Seceda. Hele dag in de zon en een super lange afdaling terug (La Longia) naar het dorp.

Michel Ski Fantastic | 17-01-2022 - 14:19

Gerda Hensen

Ja, ook bij ons was het lekker wakker worden.

Foto bij weerbericht reactie 101549

Gerda Hensen | 17-01-2022 - 14:43

Skifan Tilburg

ik ga eind volgende week ook naar Ortisei. Alle jaren goede sneeuw gehad. Zoals iemand al aangeeft, zijn ze meesters in sneeuw maken. En de Seiseralm is zeker goed als minder goede skier. Zelf heb ik er leren skien. Seceda is iets lastiger. Plan de Gralba is ook fijn om als minder goede skier het goed te leren en mooie tochten te maken. Veel plezier!

Skifan Tilburg | 17-01-2022 - 19:13

Patrick Vierwind

Na een overnachting deze morgen weer onderweg naar Nederland,en dan weer aftellen voor maart 🥳

Patrick Vierwind | 17-01-2022 - 09:13

Connie Jager

Vannacht een heel dun laagje verse sneeuw gevallen op de Ehrwalder Alm

Foto bij weerbericht reactie 101520

Connie Jager | 17-01-2022 - 09:26

Michael Gerritsjans

Mooie opfrisser!

Michael Gerritsjans | 17-01-2022 - 09:57

Jurgen

Woensdag richting Zell am see, hopelijk valt die sneeuwdump snachts 🤞

Jurgen | 17-01-2022 - 09:40

Lex Boskers

Dat hoop ik ook... ☺️ Wij ook woensdag die kant op.

Lex Boskers | 17-01-2022 - 09:56

J K

Zaterdag richting Hochkönig, vol in de vuurlinie dus! Maar even een keertje extra oefenen met de sneeuwkettingen :)

@Lander, is de lucht koud genoeg om ook in Zuid-Duitsland allemaal als sneeuw te vallen en te blijven liggen? In dat geval kunnen we wellicht maar beter afspreken met het appartement dat we de sleutel ergens kunnen pakken zonder dat zij wakker hoeven te blijven.

J K | 17-01-2022 - 10:02

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Daar ziet het inderdaad naar uit Jelle. Sneeuwgrens < 400 m dus Zuid-Duitsland krijgt ook een portie. Wel nog even afwachten of het bevestigd wordt de komende dagen, maar goed om er al rekening mee te houden!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 17-01-2022 - 10:08

Dzengiz Tafa

Vrijdag 04 februari met de NightJet naar Oostenrijk & dan met binnenlands openbaar vervoer richting Berwang voor een verblijf van 7 dagen. Kaarten zien er goed uit, zowel ECMWF als GFS geven zo wat zelfde aan.

Altijd afwachten natuurlijk :-)

Dzengiz Tafa | 17-01-2022 - 10:30

Jack E

Wat cool!
En wat is dan je bestemming in Oostenrijk?
En dan reis je met de trein verder of...?

Jack E | 17-01-2022 - 11:24

Koos Beijer

Goeie keuze!🚞😍ben aantal dagen geleden ook met de Nightjet naar Zwitserland geweest!Geweldig belevenis al!🇨🇭❄🌨🚞😍🇨🇭

Koos Beijer | 17-01-2022 - 13:20

Dries Livigno

Mooie weer maar toch wat verandering op komst. Veel wind op de top die het gevoel wat kouder maakt.
De pistes zijn 👌 zelfs met de weinige sneeuw die er ligt.
Deze morgen enkel vlokjes sneeuw die uit de lage wolken vallen.

Dries Livigno | 17-01-2022 - 11:08

Dennis Dolomieten

Dries, ligt er weinig sneeuw daar?

Dennis Dolomieten | 17-01-2022 - 14:09

Dries Livigno

Zeker Dennis. Bepaalde rotsen zijn normaal volledig ondergesneeuwd. Ook verschillende pistes nog niet geprepareerd. Wel maar heel weinig plaatsen waar er wat steentjes liggen. Goed kanten is de boodschap en de harde sneeuw herkennen.

Dries Livigno | 17-01-2022 - 18:10

Dennis Dolomieten

Ok Dries, er ligt daar dus minder dan normaal begrijp ik. Hoop dat je evengoed nog naar je zin hebt.

Dennis Dolomieten | 17-01-2022 - 22:01

marc van de poel

Weer thuis in ons plat patattenlandje..
Misschien (hopelijk) in maart nog naar Hochzillertal (Stumm)

marc van de poel | 17-01-2022 - 11:12

Jeroen Francois

Hey Lander, wij vertrekken donderdag naar Oostenrijk voor shortski tot maandag, bestemming nog onbekend. Waar denk jij dat het meeste sneeuw zal vallen? St-Anton, Serfaus, Saalbach? Of andere skigebieden?

Jeroen Francois | 17-01-2022 - 11:18

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Hoe meer naar het noordoosten hoe beter, Saalbach regio ligt het beste voor een dik pak sneeuw :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 17-01-2022 - 11:27

Karin Dijkstra

Wat versta je onder een dik pak, Lander?😉

Karin Dijkstra | 17-01-2022 - 14:30

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

ECMWF gaat nu voor 30-40 cm in die regio

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 17-01-2022 - 16:14

Karin Dijkstra

Kettingen liggen klaar

Karin Dijkstra | 17-01-2022 - 18:03

Jeroen Francois

Dank je wel!! Het wordt dus Saalbach 😉

Jeroen Francois | 17-01-2022 - 20:40

Hek .

Lander denkt je dat het er zaterdag ook nog sneeuw komt in Tirol. Berwang

Hek . | 17-01-2022 - 11:45

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Voorlopig lijkt Tirol ongeveer de grens te markeren. Er kan daar ook wat sneeuw vallen, maar wel minder (5-15 cm).

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 17-01-2022 - 11:54

Dzengiz Tafa

Berwang is mijn favoriete locatie. Eigenlijk volledige ZugspitzArena. Mijn uitvalsbasis is in eerste week februari ook Berwang. Vandaar uit richting Ehrwald, Lermoos.

Tip: Als je vanuit Berwang de Alkopfbahn-afdaling neemt kom je uit aan een treinstationnetje dat je overal naartoe kan brengen.

Dzengiz Tafa | 17-01-2022 - 13:18

Dennis Dolomieten

Wij zijn weer veilig thuis gekomen vannacht! Wat een fantastische week hebben wij gehad. En Gerda wat een heerlijke foto's zag ik gisteren voorbij komen. Het vakantiegevoel blijft daardoor nog even door dreunen.
Heerlijk!😍

Foto bij weerbericht reactie 101535

Dennis Dolomieten | 17-01-2022 - 12:16

Gerda Hensen

Goed te horen dat de terugreis veilig is gegaan. Nu kan het nagenieten beginnen.

Gerda Hensen | 17-01-2022 - 14:41

Luc Cap

Lichte sneeuw in Montafon en prima pistes 👍

Foto bij weerbericht reactie 101536

Luc Cap | 17-01-2022 - 12:24

Dzengiz Tafa

@ Jack E

Eerst met de Thalys van Antwerpen naar Amsterdam. Daar in Amsterdam de NightJet richting Innsbruck. Dan van Innsbruck naar Berwang met trein - bus. Terugreis is zelfde maar omgekeerd dan.

Lijkt echt leuke ervaring. Prijzen vallen echt goed mee van de NightJet. www.nightjet.com/nl/

Dzengiz Tafa | 17-01-2022 - 13:13

Jack E

Wat onwijs gaaf!!! Veel plezier gewenst

Jack E | 17-01-2022 - 18:45

Anita ❤ snow

Flachau, vrij rustig, s morgens lichte sneeuw, boven wat winderig maar ook af en toe zon! Goede sneeuw!
Zondag heel rustig op de weg tijdens heenreis!

Foto bij weerbericht reactie 101539

Anita ❤ snow | 17-01-2022 - 13:17

The Snowman

Zijn weer terug van een week skiën vanuit Ortise/Val Gardena/Dolomieten. Ben al tientallen jaren in Oostenrijk en Frankrijk geweest, maar Italië was echt top. Het weer werkte natuurlijk mee maar alles was perfect.
Mooie goed geprepareerde pistes, zeer vriendelijke medewerkers, uitdagende pistes en ook relaxte zeer brede pistes. Seiser Alm was erg mooi maar iets minder uitdagend, maar daar staan schitterende lange pistes in de buurt van Selva tegenover. Ook de pistes bij Colfosco waren erg mooi en ook de bidden valley met het eindstrijd achter paard en wagen waren perfect.
Italië in een woord fantastisch.
We’ll be back.

The Snowman | 17-01-2022 - 14:03

Dennis Dolomieten

Leuk om te horen!

Dennis Dolomieten | 17-01-2022 - 14:07

Siona B

Dat zijn goede berichten. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad!

Siona B | 17-01-2022 - 14:43

Sigrid Ribbers

Snap het helemaal... al jaren verslaafd aan Italië..

Sigrid Ribbers | 17-01-2022 - 18:50

Marja Skiër

Goede ervaringen Snowman! Koesteren zou ik zeggen☺️

Marja Skiër | 17-01-2022 - 19:06

Peter N

Nou heb ik nog meer zin in alta badia snowman nog effe tot 5 maart wachten pffffff kan eigenlijk niet wachten . Leve de voorpret .👉🧐🏔⛷👍

Peter N | 17-01-2022 - 20:10

Tobias Bijkerk

Helemaal opgeklaard hier in ischgl

Foto bij weerbericht reactie 101547

Tobias Bijkerk | 17-01-2022 - 14:40

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Tussenhoog, genieten :D

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 17-01-2022 - 14:53

Gerda Hensen

Weer een zonovergoten dag op de Seiser. En de pistes blijven fantastisch. De komende dagen gaat het wat kouder worden, dus de kwaliteit zal goed blijven. Kortom, mijn ski-hart maakt salto’s van vreugde😀⛷

Foto bij weerbericht reactie 101551

Gerda Hensen | 17-01-2022 - 14:45

Marcel W

Mooi hoor Gerda! Geniet er van

Marcel W | 17-01-2022 - 16:03

Dennis Dolomieten

Heerlijk! 😍

Dennis Dolomieten | 17-01-2022 - 22:03

 Joeri L

Vraagje, m’n zoon gaat werken als snowboard leraar in Obertaurn, onder welke hoek valt dit gebied? Noord Oost???

Joeri L | 17-01-2022 - 15:21

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Oost- tot Noordoost-Alpen :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 17-01-2022 - 16:14

 Joeri L

Tnx Lander. Schijnt een sneeuw zeker gebied te zijn

Joeri L | 17-01-2022 - 17:43

Erna Op debeeck

Zondag naar Fiss. Gaat daar ook sneeuw vallen?

Erna Op debeeck | 17-01-2022 - 16:19

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

5-10 cm lijkt daar ook wel mogelijk

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 17-01-2022 - 16:45

Gery H

Lekker geskiet en dan nog even een boodschap doen in het dorp. Voor mijn man zit het skiën er al op. Morgen naar het ziekenhuis
Sneu hè. Maar ik ga nog een even skiën tussen het zorgen door

Foto bij weerbericht reactie 101560

Gery H | 17-01-2022 - 17:55

Luc Cap

Veel beterschap 👍

Luc Cap | 17-01-2022 - 18:28

Gerda Hensen

Oh Gery, wat is dat sneu. Heel veel beterschap.

Gerda Hensen | 17-01-2022 - 18:47

Marja Skiër

Beterschap, zo naar als je zoiets overkomt❤️‍🩹

Marja Skiër | 17-01-2022 - 19:05

Karin Dijkstra

Beterschap ❤️‍🩹

Karin Dijkstra | 17-01-2022 - 19:37

Steph Priem

Gery, oei enkelbreuk. Alvast een volledig herstel gewenst 🤕.

Steph Priem | 17-01-2022 - 19:45

⛷ Saskia ⛷

Vandaag harde wind in Cervinia. Paar liften open. De meeste pistes een en al ijs. Dus een minder prettige dag. Hoop dat ze de pistes weer beter krijgen de komende dagen. Sneeuw is nog niet op komst als ik het zo lees. En voor fijne pistes is dat wel weer nodig nu.

⛷ Saskia ⛷ | 17-01-2022 - 18:05

⛷ Saskia ⛷

De zon is dan wel weer fijn!

Foto bij weerbericht reactie 101563

⛷ Saskia ⛷ | 17-01-2022 - 18:06

Marja Skiër

Oef Saskia, zijn de pistes allemaal ijzig? Wij komen zaterdag in Cervinia aan. Ik heb de pest aan ijzige pistes!

Marja Skiër | 17-01-2022 - 18:23

Steph Priem

Marja, skies extra slijpen en genoeg kantendruk 😉

Steph Priem | 17-01-2022 - 19:42

⛷ Saskia ⛷

Vandaag was van de 9 dagen dat ik hier nu ben wel de slechtste dag. Echt hele ijsplaten op rood en blauw. Niet fijn! En dat in combinatie met de harde wind… dus niet veel km’s afgelegd vandaag. Hoop dat het van de week weer beter wordt.

⛷ Saskia ⛷ | 17-01-2022 - 19:42

Marja Skiër

Ik laat mijn skies zaterdag lokaal servicen, dan slijpen ze de kanten maar als messen en de goede wax erop! Hopelijk prepareren ze vannacht weer even goed zoals de Italianen dat kunnen en het beste nog een leuk laagje verse sneeuw!

Marja Skiër | 17-01-2022 - 20:41

Dennis Dolomieten

Klinkt niet fijn Saskia. Hoop op betere omstandigheden voor je. En ook straks voor Marja.

Dennis Dolomieten | 17-01-2022 - 22:08

Gerda Hensen

🤞🤞voor goede omstandigheden.

Gerda Hensen | 17-01-2022 - 23:05

 DeKerk 70+ Op De Lange Latten

Zondagmorgen teruggekomen van een fantastische week in Le Corbier
Mooier kan gewoon niet zaterdag en zondag verse sneeuw en de rest van de week geweldig zonnig weer.
Volgend jaar hopelijk weer.
Eerst in de crocus met de kids en kleinkids naar Zell am Ziller.

DeKerk 70+ Op De Lange Latten | 17-01-2022 - 18:34

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

ECMWF is consistent. Vanaf donderdag/vrijdag sneeuwdump in NO. De meter sneeuw komt op verschillende plaatsen dichtbij

Foto bij weerbericht reactie 101579

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 17-01-2022 - 20:16

Luc Cap

Hola, ik wil ook wat in Montafon 😝❄️❄️❄️❄️❄️

Luc Cap | 17-01-2022 - 20:25

Marco Haus enzian 🇦🇹🏔

Oohh yeahhh laat de sneeuw maar vallen 🏔️🌨️❄️❄️❄️❄️❄️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️

Marco Haus enzian 🇦🇹🏔 | 17-01-2022 - 22:14

Luc Cap

Volle maan vannacht mensen 🤪👍

Foto bij weerbericht reactie 101581

Luc Cap | 17-01-2022 - 20:26

Luc Cap

Het dal in Schruns-Montafon

Foto bij weerbericht reactie 101582

Luc Cap | 17-01-2022 - 20:27

Luc Cap

Heerlijk hé zo s’morgens

Foto bij weerbericht reactie 101583

Luc Cap | 17-01-2022 - 20:28

J Tolleken

Mooie avond in vorderlanersbach

Foto bij weerbericht reactie 101590

J Tolleken | 17-01-2022 - 22:40

Guy V A

👍

Guy V A | 17-01-2022 - 23:32

Gerda Hensen

Over volle maan gesproken. Echt een kadootje om vanuit je hotelkamer te aanschouwen.

Foto bij weerbericht reactie 101592

Gerda Hensen | 17-01-2022 - 23:06

Gerda Hensen

Foto van rond vijf uur smiddags.

Gerda Hensen | 17-01-2022 - 23:08

Harry Verduin

Prachtig!

Harry Verduin | 18-01-2022 - 00:13

Karin .

Wat een fantastische foto Gerda. Positief jaloers. Ik moet nog 7 weken wachten

Karin . | 18-01-2022 - 00:46

Marja Skiër

Zo mooi Gerda!

Marja Skiër | 18-01-2022 - 06:53

Peter N

Schitterende foto Gerda.👉🌕🏔👍

Peter N | 18-01-2022 - 07:48

Greet ☀️

Prachtig!

Greet ☀️ | 18-01-2022 - 08:09

Grit B

Mooie foto Gerda! 👌

Grit B | 18-01-2022 - 09:45

Dennis Dolomieten

👌❤

Dennis Dolomieten | 18-01-2022 - 10:29

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord