Aanhoudend wisselvallig

De droogte in het zuidelijke Alpengebied begint extreme vormen aan te nemen. In het Zwitserse Lugano viel op 21 december het laatst neerslag van betekenis. Januari was ook kurkdroog. In het zuiden van Tessin viel in deze maand slechts 5mm en in februari tot op dit moment zelfs geen druppel. Sinds 3 februari geldt in den Bündner Südtälern dan ook een algemeen vuurverbod. Misschien komt midden volgende week voorzichtig een einde aan de droogte. De neerslagkans neemt in deze geografische hoek dan eindelijk weer eens wat toe!


Midden volgende week eindelijk weer eens wat neerslag voor het zuiden van Tessin? #SRF Meteo

Ondertussen loopt onze live updates vol met mooie foto's. Hier volgen enkele juweeltjes!


Hochötz. @LiveUpdates


Gezellig druk in Feldberg. @LiveUpdates


Fraaie panorama uit Les Arcs! @LiveUpdates


Schitterende foto uit Warth!
@LiveUpdates


Gerlos. @LiveUpdates

Lichte sneeuwbuien noordkant
De noord en inner Alpines starten vandaag met vrij veel bewolking. In de ochtend valt hier lokaal boven 700 à 900 meter nog wat lichte sneeuw. Vanmiddag lost de bewolking vanwege wat meer hogedrukinvloed (subsidentie) duidelijk op. In de Franse Alpen en gehele zuidzijde is er geen vuiltje aan de lucht. Hier kunnen we vandaag de zoveelste Kaiserwetterdag bijschrijven. De harde tot stormachtige noordwestelijke wind is opnieuw hinderlijk aanwezig. Vanmiddag neemt deze vanuit het westen langzaam weer wat af.


Aan de Oostenrijkse noordkant vallen in de ochtend nog een paar lichte sneeuwbuien. Vanmiddag verwacht ik hier wat meer zon. Centrale en zuidelijke Franse Alpen en zuidzijde zijn vrijwel onbewolkt. #WetterOnline

Wisselvallig
Het weerbeeld blijft behoorlijk wisselvallig in de Alpen. Zaterdag een mooie vrij zonnige dag, zondag aan de noordwest en noordkant duidelijk meer bewolking. De regendreiging voor Oostenrijk op zondag is gelukkig wat bijgesteld. Overdag blijft het waarschijnlijk droog. in de nacht naar maandag valt er lokaal wat lichte regen of sneeuw. Maandag en dinsdag opnieuw vrij veel zon, met alleen in Oostenrijk op maandagmorgen nog wat meer bewolking.

Woensdag kouder met sneeuwval!
Woensdag is een dag om in de gaten te gaan houden. Een actief koufront zorgt dan met dalende temperaturen en sneeuwval voor een compleet ander weertype. Volgens de laatste berekeningen valt er in de noordweststau gebieden tot diep in het dal met gemak een halve meter poeder! Die winterse aanval ziet er behoorlijk overtuigend uit. Het weekend daarna volgt waarschijnlijk nog veel meer sneeuw. Misschien ook voor de zuidzijde. We houden het scherp in de gaten!


Sneeuwverwachting t/m donderdag voor westelijke Alpengebied. #ECMWF WetterOnline


Sneeuwverwachting t/m donderdag voor het oostelijke Alpengebied. #ECMWF WetterOnline

 

Morgen is Lander er weer. Heel fijne dag nog!

Met vriendelijke groet,Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

Twitter: @WeermanMichael

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Marja Skiër

Goedemorgen Michael, denk je dat Overgurgl komende week toch ook nog een pakje sneeuw krijgt? Ik zag dat de verwachtte cm’ers weer wat naar beneden zijn bijgesteld.

Marja Skiër | 21-02-2020 - 08:39

Harm R.

Voor zondag, donderdag en zaterdag (terugreis) toch mooie sneeuw op de kaarten hoor..

Harm R. | 21-02-2020 - 08:43

Marja Skiër

Harm, we gaan pas op 7 maart maar wat er nu gaat vallen is voor dan de goede basis hè! We tellen de cm’s én de dagen af😁

Marja Skiër | 21-02-2020 - 09:07

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Jazeker. No worries 😇

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 21-02-2020 - 09:44

Harm R.

Ik ga ook 7 maart Marja, Dolomieten in mijn geval. Ik ga het de komende 2 weken met extra aandacht volgen maar ik maak mij geen enkele zorgen meer voor "onze" week. Nu doe ik dat doorgaans al niet want het is nou eenmaal vakantie en je hebt er geen enkele invloed op als je van tevoren hebt geboekt.. ;)

Harm R. | 21-02-2020 - 10:14

Peter N

Goedemorgen Michael mooie plaatjes weer , morgen weer naar huis dan zit deze skiweek er weer op , maar we mogen wat het WEER betreft niet klagen hier in schöneben Valentino er was genoeg sneeuw en we zagen ook elke dag het zonnetje en soms was die iets te warm maar de sneeuw en de pistes bleven toch erg mooi tot beneden aan toe. 👉🏔🌞⛷👍

Peter N | 21-02-2020 - 08:40

Marja Skiër

Peter, hoe heet het skigebied waar jij bent?

Marja Skiër | 21-02-2020 - 08:53

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Peter geniet nog even van de laatste dag. Goed te lezen dat ondanks je tegenslag toch nog aan het genieten bent. En norgen een goedexen veilige reis terug naar huis.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 09:15

Michael Colfosco

Peter, goede terugreis morgen en beterschap verder 🚗👍Helaas voor jou weinig skikilometers dit keer maar ben je desondanks wel positief over je nieuwe skischoenen?

Michael Colfosco | 21-02-2020 - 10:21

Peter N

Het skigebied Marja dat heet ook schöneben Haideralm am rechenpass Italië is met elkaar verbonden vorig jaar maar met de zelfde skipas is het ook mogelijk om in nauders te gaan skiën dat is effe over de grens in oosterijk , dus je kan ski km genoeg maken,👉🏔⛷👍

Peter N | 21-02-2020 - 10:48

Peter N

Oké Michael Roland en Marja jullie nog veel ski plezier, misschien nog eind maart een weekje hoogfügen als ik het red en als het mag van de dokter 👍

Peter N | 21-02-2020 - 10:51

Bertil Blaas

Dag Peter, morgen veilige terug reis gewenst en vlug weer herstellen !

Zelf, een paar jaar geleden, 4 dagen voor ski-vk met racefiets gevallen op mijn gezicht. De voor tanden 50% gebroken en breuk in pols.
Toen vlug tanden laten repareren en spalk om pols.
Vervolgens naar (A) om te skiën. Hoe ? In goede hand de 2 stokken en de andere hield ik gebogen tegen mijn borst. ( ik moest niet vallen en gebeurde ook niet ) Hoop dat jij ook geluk hebt 👍👍👍

Bertil Blaas | 21-02-2020 - 11:44

Rita

Nou Bertil, dan heb je het er goed van afgebracht toen!
Sorry, maar vind dat niet echt verstandig!

Rita | 21-02-2020 - 12:26

Sigrid Ribbers

Hallo Peter..

Het is wat he.. gelukkig weer op de been. En morgen naar huis.. ook wel fijn..Goed nalaten kijken. Slikken en weer door.. jij gelukkig ook een heel positief mens.. dat helpt zeker.. op naar je weekje Hoch Fügen..
⛷🌞🍀

Sigrid Ribbers | 21-02-2020 - 12:42

Marja Skiër

Eerst die breuken goed laten genezen Peter. Met een oogkas en zeker ook met die duim neem je toch geen risico’s! Een duim heb je heel erg nodig en een oogkas zit toch wel erg dicht bij de grijze celletjes! Wees verstandig dan kan je hierna nog jaren onbelemmerd van het skiën genieten!

Marja Skiër | 21-02-2020 - 12:44

Sigrid Ribbers

Wij komen daar altijd langs als we naar Sulden gaan. Ook in Italië. Het skipas van daar geld ook in Schöneben Haideralm..maar is nog wel ff rijden over niet al te snelle weg..dus nog niet uitgeprobeerd.. wel beetje leuke accomodatie's daar?

Sigrid Ribbers | 21-02-2020 - 12:46

Arjanne van Duijn

Goede reis terug! En hopelijk geneest alles voorspoedig zodat je eind maart weer kunt knallen op de pistes!

Arjanne van Duijn | 21-02-2020 - 17:11

Peter N

Ik raad het je echt aan Sigrid de gebieden zijn met elkaar verbonden en de pistes zijn altijd super geprepareerd ook twee leuke bos afdalingen echt de moeite waard 👉⛷👍

Peter N | 21-02-2020 - 20:05

Sigrid Ribbers

@Peter... het is zeker het overwegen waard voor volgend jaar.. Als mijn knie weer 180% is volgens de arts..😊
Goede thuis reis ...zag dat je mijn favoriete kerk op de foto had gezet...Zooo mooi.. zucht...

Sigrid Ribbers | 21-02-2020 - 23:08

Katrien DG

De eerste 2 foto's zijn bekend gebied voor ons! Leuk, want vaak zie je ze niet passeren. Vanavond vertrekken we naar Les Menuires. Ziet er heel goed uit om te rijden. Nog even werken en dan gaan!! Ik probeer af en toe een foto te posten (als mijn telefoon het wil).

Katrien DG | 21-02-2020 - 08:56

Martijn T

Idd sneeuw in st Anton deze morgen. Complimenten weermannen hoe dicht jullie altijd bij het werkelijke weer zitten. Wij ontbijten ff rustig en dan genieten van laatste dag.

Martijn T | 21-02-2020 - 08:56

Sneeuwhoogte.nl | Michael

👍👋

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 21-02-2020 - 10:10

Sylvia Skifan

Mooie foto ook vanuit Gerlos! Nog drie weken, dan gaan wij ook daarheen. Ik hoop dat de sneeuwcondities dan ook nog goed zijn en er nog een beetje verse sneeuw gevallen is.
Peter, ik hoop gat je niet al te veel pijn meer hebt en dat je vandaag nog even van je laatste dag kan genieten.

Sylvia Skifan | 21-02-2020 - 08:59

Caren

Lekker Sylvia; (na de grote drukte!) wij gaan vanmiddag! Zal wat mooi wit goud voor je op de pistes achterlaten...

Caren | 21-02-2020 - 09:31

Carolien de Boer

Het belooft weer een mooie dag te worden. Uitzicht vanuit m’n bed, Misurina

Foto bij weerbericht reactie 78117

Carolien de Boer | 21-02-2020 - 09:09

Marjon J

😍😍 Zo wil je elke ochtend wel wakker worden👌😉!

Marjon J | 21-02-2020 - 10:35

Skifan Tilburg

Heerlijk plekje! Ik moest 't wel effe Googlen waar Misurina is

Skifan Tilburg | 21-02-2020 - 10:55

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Zo de auto is ingepakt. Nog even en dan halen we de kinderen op van school. En dan de eerste gedeelte van de reis. En morgen zonder oponthoud ( die er zeker wel is) nog 3,5 uur.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 09:13

Marja Skiër

Goede reis Roland, ik ben benieuwd hoe die gaat verlopen. Waar overnachten jullie onderweg?

Marja Skiër | 21-02-2020 - 09:28

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

In Kinding vlakbij Ingolstadt

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 09:51

Peter N

Lekker Roland dat wordt genieten man goeie reis voor jou en je gezinnetje en laat ons maar lezen en zien hoe het jullie vergaat.👉🏔⛷👍

Peter N | 21-02-2020 - 10:53

Bertil Blaas

Roland veilige reis gewenst en een top ski week !! 👍⛷👍⛷
Het wordt WINTERS deze week.

@ ook voor jullie ware Topomstandigheden op 7 maart !!
Wij gaan mogelijk aanstaande vrij/zat weer naar 🏔🏔 heb gister de kettingen nog maar eens geprobeerd. Waar wij zitten geregeld noodzaak, was ook in Jan. het geval. 🌨🌨🌨⛷⛷⛷

Bertil Blaas | 21-02-2020 - 11:49

Bertil Blaas

@ Marja bedoelde ik uiteraard. ( voor 7 maart)

Bertil Blaas | 21-02-2020 - 11:50

Marja Skiër

Bertil daar hopen we op, goede omstandigheden zijn wel onze wens. Maar dat wil iedereen natuurlijk. Het weer doet echter wat het zelf wil en dit seizoen is dat bij tijden niet vest geweest.

Marja Skiër | 21-02-2020 - 12:17

Greet ☀️

Goede reis!

Greet ☀️ | 21-02-2020 - 12:56

Koos Beijer

Goede en veilige reis Roland!!!het genieten is begonnen voor je!🌨❄⛷⛷👍😍😍

Koos Beijer | 21-02-2020 - 16:57

Mike P

Goede reis wij zijn bijna in München, vooral het weer op woensdag en donderdag ziet er erg goed uit 👍❄❄

Mike P | 21-02-2020 - 20:53

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

@Mike P ook opweg naar Kleinarl? Wij zijn in ons hotel.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 21:57

Mike P

Ja, zijn nu bij ons hotel bij München ❄😁 goede reis morgen👍

Mike P | 21-02-2020 - 22:03

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Jullie ook, misschien treffen we elkaar nog ergens in Kleinarl

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 22:15

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Iedereen hartelijke dank. Gaan er weer een mooie week vsn maken, met hooelijk meer skikilometrs dan afgelopen jaar

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 22:58

Edwin van Eck

elk jaar is de voorpret van af 1 Jan. er elke dag door deze site👍 nog 3 weken en dan mogen we weer, en zoals de laatste jaren lijkt het erop dat de keuze voor 1/2 maart weer een goede is., Gr,Edwin

Edwin van Eck | 21-02-2020 - 09:19

Els Glorieus

Wij vertrekken volgende nacht richting Les 2 Alpes. Heb de indruk dat het aantal dagen zon de komende week altijd maar minder en minder wordt.
Weet er iemand iets of er morgen opnieuw stakingen zullen zijn in Frankrijk?

Els Glorieus | 21-02-2020 - 09:50

Mickey Van Vee

Ik doe het er voor. Prima weerbericht. Ook wij om half 1 de kindjes ophalen en tot in de buurt van Ulm rijden en dan morgen het laatste stukje. Zoveel zin in!

Mickey Van Vee | 21-02-2020 - 09:52

Rikus Voerman

Vanavond begint de reis. Alvast 500 km de goede kant op en dan morgen de rest naar Colfosco

Rikus Voerman | 21-02-2020 - 09:53

Michael Colfosco

Colfosco, goede keus 😉 Leuk dorpje, prachtig gelegen tussen de bergen. Over 2 weken zijn wij er ook. Veel plezier 👍

Michael Colfosco | 21-02-2020 - 10:07

Rikus Voerman

Tweede jaar dat we naar Colfosco gaan. Is vorig jaar goed bevallen

Rikus Voerman | 21-02-2020 - 10:15

Michael Colfosco

Vorig jaar in La Villa gezeten, ook leuk. Maar ik vond Colfosco zo prachtig gelegen, zodoende dit jaar daar naar toe. Ben erg benieuwd.

Michael Colfosco | 21-02-2020 - 10:27

Peter N

Mooi gebied Rikus ook veel skiplezier voor jullie goeie reis.👉⛷👍

Peter N | 21-02-2020 - 10:55

Patrick Vierwind

Even een vraagje weet er iemand een goed hotel net na München richting rosenheim om te overnachten, met goede parkeergelegenheid en ontbijt etc vlak aan de Autobahn graag

Patrick Vierwind | 21-02-2020 - 09:54

Rikus Voerman

Ik check altijd via Booking.com. Hebben nu ook zoeken op de kaart zodat je goed kunt zien waar het hotel ligt

Rikus Voerman | 21-02-2020 - 09:57

Arjanne van Duijn

Wat is jullie eindbestemming? Heb adresjes langs de Aachensee. Deze zijn ideaal voor de sluiproute naar het Zillertal...

Arjanne van Duijn | 21-02-2020 - 17:15

Patrick Vierwind

Zell am see

Patrick Vierwind | 21-02-2020 - 19:33

Lex Boskers

Bento hotel hebben wij vorige week geslapen. Net nieuw geopend hotel bij München waar je goedkoop kunt overnachten..

Lex Boskers | 21-02-2020 - 21:03

Mark Heuv

Dat ziet er goed uit. Wij gaan de eerste week maart naar Finkenberg. Lekkere verse poeder volgende week, en dan een zonnetje ⛷️🤞☀️

Mark Heuv | 21-02-2020 - 09:57

Kirsten van Harten

Ohjee.. wij vertrekken dinsdag voor 6 dagen naar Tignes. Ik vrees het ergste. (Te) veel sneeuw zonder zon? 😞

Kirsten van Harten | 21-02-2020 - 10:02

Martijn Sonnenberg

Mooie vooruitzichten. Vraagje Michael: de weersvoorspellingen in de dorpen is gekoppeld aan het GFS toch? Die is iets warmer in de berekening en iets scheutiger met neerslag zie ik voor de arlberg komend weekend. Meer regen dus volgens dat model ;(
Hoe zie jij dat? 20 mm regen in Lech reeel? of toch wat overdreven?

Martijn Sonnenberg | 21-02-2020 - 10:17

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Denk wat overdreven. Typische grenslaag situatie. Maar als er een golfje op het frontvlak ontstaat kan het toch tegenvallen. Modeluitkomst verschilt per run😇👋

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 21-02-2020 - 13:33

Matthias Luyckx

Onze skireis naar Oz-en-Oisans is nog heel ver weg, maar ik had toch een vraagje ivm de sneeuwvoorspelling. Gisterenavond stond er bij woensdag 26/2 nog bijna 50cm verse sneeuw verdeeld over de dag, nu staat er nog slechts 5cm. Verandert dit zo snel of is een kleine week vooruit gewoon moeilijk te voorspellen? Die 45cm maken toch wel een verschil. :)

Matthias Luyckx | 21-02-2020 - 10:24

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Atmosfeer wordt 4x per dag herberekend. Uitkomst verschilt per run

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 21-02-2020 - 13:27

Bertil Blaas

Ja Michael, dat zijn nou computers toegespitst op het weer.
4 x p/d een run en telkens gecorrigeerd. Hoe veranderlijk is het, en zeker met zo een west stroming die nog al eens winderig uitpakt.
Meteorologen moeten daar weer eetbare 🍰van maken. 👍👍

Bertil Blaas | 21-02-2020 - 14:33

Bea Jansen

Alle liften dicht in Saas Fee vanwege wind.. verder strak blauwe lucht

Bea Jansen | 21-02-2020 - 10:27

Guido van Wegen

Helaas Bea, hoe liggen de pistes er deze week bij qua sneeuwdek? Ben je ook in de omliggende dorpen geweest?

Guido van Wegen | 21-02-2020 - 14:02

Stef Ros

Wilder Kaiser...

Foto bij weerbericht reactie 78147

Stef Ros | 21-02-2020 - 10:57

Peter Andalo

Goedemorgen allen, wat heb ik de afgelopen maanden genoten van jullie foto’s en teksten. Volgende week gaat voor ons ook het grote genieten weer beginnen. We vertrekken 29-2 naar het skigebied Paganella in het westelijke Trentino deel. Dus Michael zijn we benieuwd naar jouw mening over het weerbeeld de komende twee weken.

Peter Andalo | 21-02-2020 - 11:07

Gustaaf Leeuwen van

Warth

Foto bij weerbericht reactie 78155

Gustaaf Leeuwen van | 21-02-2020 - 12:31

Mar Zents

Whoopwhoop woensdag verse sneeuw ❄️☃️! Nog een paar uurtjes werken en morgen dan eindelijk op wintersport ⛷!!

Mar Zents | 21-02-2020 - 13:10

Guido van Wegen

Het aftellen is voorbij. Vanochtend vertrokken richting Zwitserland. Heerlijk rustig op de weg. Prima weersvooruitzichten, de eerste dagen zon en halverwege de week nog een pakje verse poeder. We gaan ervan genieten!

Guido van Wegen | 21-02-2020 - 13:17

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Net als volgende week zullen we een rondje doen :) Wie gaat waar skiën volgende week? :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 21-02-2020 - 13:55

Guido van Wegen

Saas-Fee !

Guido van Wegen | 21-02-2020 - 14:00

Harry Verduin

Corvara Alta badia!

Harry Verduin | 21-02-2020 - 14:18

Kristof Herck

Tannheim !

Kristof Herck | 21-02-2020 - 14:29

Rikus Voerman

Colfosco

Rikus Voerman | 21-02-2020 - 14:33

Carolien v V

Dorfgastein!

Carolien v V | 21-02-2020 - 14:40

Sjaak Ski-Amade .

Onderweg naar Alpendorf!

Sjaak Ski-Amade . | 21-02-2020 - 15:02

Robert Jaspers Focks

Le Corbier, Les Sybelles

Robert Jaspers Focks | 21-02-2020 - 15:10

Edith Roelen

Onderweg naar Ortisei

Edith Roelen | 21-02-2020 - 15:24

Nikky Loeffen

Fiss

Nikky Loeffen | 21-02-2020 - 15:34

Michel List

Filzmoos

Michel List | 21-02-2020 - 15:41

Peter N

Nou ik wens iedereen een goeie reis en een fantastische wintersport week toe. 👉🏔🌞⛷👍

Peter N | 21-02-2020 - 16:02

Klaas Gorter

Söll

Klaas Gorter | 21-02-2020 - 16:05

Karin Dijkstra

Hoor graag even hoe daar is Edith, ik ga het volgende weekend die kant op

Karin Dijkstra | 21-02-2020 - 16:08

Danny Janssen

Alpendorf

Danny Janssen | 21-02-2020 - 16:12

Katrien DG

Les Menuires! Vertrek vanavond.

Katrien DG | 21-02-2020 - 16:30

Renate van Oers-Marisael

Ellmau⛷

Renate van Oers-Marisael | 21-02-2020 - 17:02

Karen Smits

Les Gets

Karen Smits | 21-02-2020 - 17:09

Arjanne van Duijn

Kaltenbach

Arjanne van Duijn | 21-02-2020 - 17:16

Karin .

Selva di Val Gardena

Karin . | 21-02-2020 - 17:18

Greet ☀️

In m’n hoofd 🤪 nog 2 weekjes wachten en dan La Plagne, dus laat maar komen die sneeuw ❄️

Greet ☀️ | 21-02-2020 - 17:37

Susan Berden

Flachau⛷

Susan Berden | 21-02-2020 - 17:40

Anneke de Groot

Kleinarl, nog even overnachten in Werfen

Anneke de Groot | 21-02-2020 - 17:52

Peter Arrebout

Flachau

Peter Arrebout | 21-02-2020 - 17:57

Sjaak W

Lermoos😊

Sjaak W | 21-02-2020 - 18:21

Hemmy L

Fugen

Hemmy L | 21-02-2020 - 18:33

Peter N

Oh Henk ik ben benieuwd naar jullie ervaringen in fugen, als het graag een update of foto’s.👍

Peter N | 21-02-2020 - 20:13

Ronald de Haan

Fiss

Ronald de Haan | 21-02-2020 - 20:14

Johan Brinks

Zugspitz arena

Johan Brinks | 21-02-2020 - 20:47

Henri den Boer

Arosa

Henri den Boer | 21-02-2020 - 20:55

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Kleinarl

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 22:00

René Middel

Ook wij zijn aangekomen. Vandaag heerlijke middag in SFL, morgenvroeg de auto in voor onze eindbestemming Ischgl.

René Middel | 21-02-2020 - 22:50

Mike P

Kleinarl

Mike P | 22-02-2020 - 00:00

Ann Rombouts

Sölden

Ann Rombouts | 22-02-2020 - 07:50

Edwin Bruggen Van

Berwang

Edwin Bruggen Van | 21-02-2020 - 14:07

Harry Verduin

De bergen komen eraan!!!

Foto bij weerbericht reactie 78168

Harry Verduin | 21-02-2020 - 14:18

Rikus Voerman

Ziet er rustig uit. Goede reis verder

Rikus Voerman | 21-02-2020 - 14:34

Bertil Blaas

Goeie reis Harry, veel ski plezier. 👍👍

Bertil Blaas | 21-02-2020 - 14:35

Katrien DG

Een zalige week gewenst!

Katrien DG | 21-02-2020 - 16:30

Michael Colfosco

Altijd weer een mooi moment, die eerste aanblik van de bergen. Veel plezier in Alta Badia, Harry 🇮🇹

Michael Colfosco | 21-02-2020 - 16:41

Peter N

Hallo Har veel skiplezier in alta badia enne de bergen komen eraan ???? Dat is wel makkelijk Har dat scheelt een boel km. 😂😂😂👉⛷👍

Peter N | 21-02-2020 - 20:18

Jack E

Zugspitze arena ligt er goed bij

Foto bij weerbericht reactie 78170

Jack E | 21-02-2020 - 14:28

Bertil Blaas

Mooi Jack.
Hebt een 👍week gehad. Goeie reis morgen. Op naar Paasverlof ⛷⛷

Bertil Blaas | 21-02-2020 - 14:36

Jack E

We wachten Pasen even af hoe het met de sneeuw is ;) haha nog 6 weken.. maar ook onze 2de week was weer tof.
Iedereen die gaat: have fun!

Jack E | 21-02-2020 - 14:43

Sjaak W

Lkkr, we zulen het weer zien morgen

Sjaak W | 21-02-2020 - 18:23

Wendy de Moel

Bedankt voor de updates jack en goede reis terug.

Wendy de Moel | 21-02-2020 - 18:32

Jack E

Veel plezier

Jack E | 21-02-2020 - 20:52

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Goede reis terug Jack

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 22:04

Gerda van de Sande

Canazei Dolomieten. Nu op weg🏂⛷❄️🇮🇹

Gerda van de Sande | 21-02-2020 - 14:32

Peter N

Op de terug weg naar Valentino moest ik toch effe stoppen voor deze foto voor dat we morgen weer naar huis gaan. Sommige kennen dit wel maar dat is het kerktorentje wat uit de rechensee door het ijs omhoog steekt.

Foto bij weerbericht reactie 78186

Peter N | 21-02-2020 - 16:05

Peter N

En zoals jullie zien is het wederom kaiserwetter deze week . 👉🏔🌞🌞⛷👍

Peter N | 21-02-2020 - 16:07

Michael Colfosco

Bij deze Spitsbergen genoemd 😉

Michael Colfosco | 21-02-2020 - 16:42

Koos Beijer

Wat een schitterende foto en echt bijzonder,Peter!!!❄😍

Koos Beijer | 21-02-2020 - 18:03

Bertil Blaas

Mooi hoor Peter 👍👌

Bertil Blaas | 21-02-2020 - 21:35

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Mooi Peter

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 22:05

Sigrid Ribbers

👌🌞

Sigrid Ribbers | 21-02-2020 - 23:05

Tim Skiamade

Prachtdag in skiamade! Zon maar koel met fris windje!

Foto bij weerbericht reactie 78191

Tim Skiamade | 21-02-2020 - 16:08

Martijn T

Zo, het zit er helaas op. Zon had het lastig vandaag in Anton. Pas rond 15.00 uur won hij (of zij) het van de wolken. Was een mooie week. Morgen rustig terug en dan eind maart nog ergens een plekje zoeken. Ik denk ergens een hoog gebied. Hoop voor iedereen dat het niet teveel gaat regenen de komende week. Geniet er allemaal van!

Martijn T | 21-02-2020 - 16:27

Roy Schoen

Laaste dagje gehad hier in montafon, perfecte pistes. Vanochtend tot een uur of 11 gesneeuwd, op de berg wel weer een goede 7cm ongeveer. Dalafdaling naar st gallenkirch veeel beter dan maandag, bijna geen papsneeuw ondanks +6 graden in het dal. Trouwens volgend jaar nieuwe dalafdaling naar Gaschurn zeer interessant. Nu nog weer een jaar wachten 🥺⛷⛷

Roy Schoen | 21-02-2020 - 16:28

Maris **

Wat hebben we het getroffen! Zelf de griep erbij gekregen, maar “hup” doorgegaan. Want het was zo voortreffelijk weer. Idd in Gaschurn een nieuwe dalafdaling en voor 2022 staat er een compleet nieuwe Valisera Bahn voor ons klaar!!! Ik heb de plannen mogen zien & ik kan je zeggen 👌🏽!!
Voor dit jaar zit het erop, weer geboekt voor volgend jaar & nu weer naar huis! Voor iedereen die naar huis gaat: Doe voorzichtig en succes! En voor iedereen die nog mag gaan: GENIET ervan!!!

Maris ** | 21-02-2020 - 17:48

Roy Schoen

Het was idd ee super week Maris! Volgend jaar gaan wij ook weer heen, waarschijnlijk in Gaschurn met de nieuwe dalafdaling ben benieuwd! Nu al zin in! ⛷⛷🥺

Roy Schoen | 21-02-2020 - 20:14

Heleen Nijveld

Bijna thuis van een week Jungfrau. Met afstand het mooiste gebied waar ik ooit geweest ben 😍

Foto bij weerbericht reactie 78200

Heleen Nijveld | 21-02-2020 - 16:55

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Is inderdaad een geweldige plek

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 22:07

Arjanne van Duijn

Wat een heerlijke vooruitzichten! Zon de halve week en een flink pak sneeuw. Vind ik wel weer een keer leuk zo na vorig jaar alleen maar kaiserwetter.
Wij zijn net aangekomen in het Zillertal. Wegen waren redelijk rustig. Intocht van voornamelijk Nederlanders en Belgen. Uittocht was wel goed zichtbaar qua oponthoud. Vooral bij de baustellen.
1 nachtje in een mooi hotelletje en dan morgen ons appartement in.
Goede reis iedereen terug of heen!

Arjanne van Duijn | 21-02-2020 - 17:10

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Wij hebben anders flinke files gehad richting Oostenrijk bij bausrelle, alles bij elkaar toch 2 uur gekost

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 22:09

Cindy Gerards

En wij zijn filevrij terug gereden vanuit Corvara naar Nederland!

Cindy Gerards | 22-02-2020 - 11:23

Gerda van de Sande

Druk op de weg. Met vele landgenoten op weg naar de wintersport. Fijne vakantie allemaal

Gerda van de Sande | 21-02-2020 - 17:55

Henk Oechies

Wat een schitterende foto’s, prachtige verhalen, mooie belevenissen en boven al de SUPER duidelijke en realistische weerberichten van Michael en Lander!
Ieder die onderweg is of gaat een goede reis en top genieten 🎿⛷⛷⛷⛄️⛄️🌞☃️
Wij weer 14 maart naar Bettmeralp

Henk Oechies | 21-02-2020 - 18:04

Gerda Hensen

👍👏👏ik had het niet beter kunnen verwoorden.

Gerda Hensen | 21-02-2020 - 18:55

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Bedankt Hen :) Dat motiveert om te blijven voortdoen zoals we bezig zijn :D

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 21-02-2020 - 20:08

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Foto bij weerbericht reactie 78223

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 21-02-2020 - 19:58

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Fraaie lenswolken op de Bettmeralp👌 #SRF Meteo

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 21-02-2020 - 19:59

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Wauw, schitterende foto!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 21-02-2020 - 20:08

Henk Oechies

Wat een foto!!👍 Net een kunstwerk!!

Henk Oechies | 21-02-2020 - 21:01

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Top foto

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 22:09

Frankieboy Sneeuwfan

Wederom prachtige skidag! Alleen op de bergpassen en -toppen stond een keiharde wind, je werd gezandstraald door heel fijne sneeuwjachten. Was wel spectaculair!

Foto bij weerbericht reactie 78232

Frankieboy Sneeuwfan | 21-02-2020 - 20:36

Marjolein De jager

Inderdaad mooie dag gehad in Maria Alm. Lekker zonnetje alleen soms wel flinke wind😉

Foto bij weerbericht reactie 78234

Marjolein De jager | 21-02-2020 - 20:52

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Was niet extreem druk op de weg, maar bij verschillende baustelle toch flinke files van rond een half uur, dus toch 2 uur vertaging gehad. Waren pas na 20.00 uur bij het hotel. Waren 11 uur vertrokken en 700 km gereden. Morgenochtend nog een dikke 300 te gaan.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 21-02-2020 - 22:13

Peter N

Ja Roland wij hadden precies hetzelfde nou j lekker slapen en morgen weer fris op weg.

Peter N | 21-02-2020 - 22:36

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord