Sneeuwval gaat verder

Je hebt van die dagen dat je als weerman moet zoeken naar sneeuwsignalen van betekenis. Ik geef toe, dat is deze winter al lang geleden! Het blijft maar sneeuwen en er lijkt nog niet meteen een einde in zicht. Een heel ander verhaal voor de zuidkant waar het droog blijft. Hoewel het winterseizoen in Italië erg sneeuwrijk begon zijn de rollen nu al enkele weken helemaal omgedraaid. Aan prachtige foto's gisteren alweer geen gebrek, geef jullie ogen maar de kost aan dit prachtig staaltje van de natuur! 


Meer dan 1 meter sneeuw ligt er nu en tijdens 3 minuten zonneschijn kon daar gisteren prima van genoten worden! @LiveUpdates


Dit zou zomaar een foto uit Lapland kunnen zijn. Wat zien de bomen toch prachtig wit in Wagrain. @LiveUpdates


De sneeuw en het ijs tegen de hut toont aan dat de wind hier in Dorfgastein afgelopen dagen lelijk heeft thuis gehouden! @LiveUpdates


De dikke laag sneeuw moet van de daken gehaald worden. Door het gewicht stijgt immers het instortingsgevaar. @LiveUpdates


Gisteren ochtend was het in Les Menuires boven de wolken nog strakblauw. @LiveUpdates


Onder het motto jong geleerd is oud gedaan! @LiveUpdates


Gisteren avond begon het ook in Winterberg weer te sneeuwen! 

Waarom is de sneeuw nu zo gevaarlijk?
Uiteraard wil ik met kracht benadrukken dat de sneeuwhoeveelheden die nu aanwezig zijn in de Oostelijke-Alpen erg gevaarlijk kunnen zijn. Niet alleen voor lawines maar ook voor dakinstortingen wanneer het sneeuwpakket door lichte dooi nog zwaarder wordt. Aangezien er op korte tijd zoveel sneeuw is gevallen heeft de sneeuw geen tijd gehad om zich vast te hechten. Het dikke pakket is daardoor bijzonder onstabiel waardoor afschuivingen (lawines) snel kunnen ontstaan. Wees dus voorzichtig wanneer u vertoeft in de zeer besneeuwde regio's. 


Ingestort dak in Koppl nabij Salzburg. @Kleinezeitung

Vandaag sneeuwval langsheen de hele noordkant
Het heeft vannacht weer goed doorgesneeuwd langsheen de noordkant. Het zwaartepunt lag in Oostenrijk en het oosten van Zwitserland met lokaal opnieuw enkele tientallen centimeters. Ook in de Westelijke-Alpen viel er wat sneeuw al was het daar niet echt veel. Vandaag houdt de sneeuwval langsheen de hele noordkant aan. Er valt veelal lichte tot matige sneeuwval tot in alle dalen. De sneeuwgrens ligt in de polaire lucht namelijk ver beneden 500 meter. Cumulatief lopen de hoeveelheden op de meeste plaatsen op tot 10-20 cm in het westen en 20-50 cm elders. In de Inner-Alpiene gebieden kan dat iets minder zijn aangezien deze valleien meer beschut liggen van de stau-effecten.Het is koud met temperaturen op 1500 meter tussen -5 en -8°C. Omwille van de sterke noordenwind en rukwinden die in de bergen oplopen tot boven 70 km/uur voelt het nog kouder aan en wordt de sneeuw ook vaak verstuifd. De zuidkant houdt het net als de voorbije droog met ruimte voor opklaringen. Er is wel meer hoge en middelhoge bewolking aanwezig. De koude lucht heeft ondertussen ook de zuidzijde veroverd waardoor het nulgradenniveau hier ook beneden 1000 meter ligt.


Op het actuele radarbeeld is te zien dat het momenteel op uitgebreide sneeuwt langsheen de noordzijde. @Wetteronline


Cumulatief lopen de sneeuwhoeveelheden vandaag weerom mooi op! 


De koude lucht botst vanaf het noorden op de Alpen. Het is op veel plaatsen meer dan 5 graden kouder dan het langjarig gemiddelde. 

 


Zowel de Mistral als de Nordfohn waaien momenteel stevig door. Aan het einde van de Rhone vallei tegen de Middellandse Zee betekent dat krachtige winstoten tot 110 km/uur. @meteocentrale

Ook morgen nog sneeuw in oosten, vrijdag adempauze!
Donderdag blijft de weersituatie vrij constant met veel bewolking en neerslag voor de noordzijde. In de Centrale- en Oostelijke regio's blijft het nog de hele dag sneeuwen maar in het westen (Frankrijk) wordt het snel droger. Het blijft koud genoeg voor sneeuwval beneden 500 meter. De hoeveelheden voor morgen liggen in de marge van  20-40 cm voor het centrale deel en het oosten en 5-20 cm meer naar het westen. De Italiaanse kant kan weer genieten van mooie opklaringen. Vrijdag belooft een topdag te worden voor de hele Alpen. Er is vrij veel ruimte voor de zon al zal de hoge bewolking op nadering van nieuwe neerslag 's avonds wel alweer toenemen. Op 1500 meter vriest het de hele dag meer dan 5 graden wat aangeeft dat het aanhoudend koud blijft. Ook de wind doet het wat rustiger aan. De adempauze is wel maar tijdelijk want tegen de avond begint het alweer te sneeuwen vanaf het noorden.


Vrijdag kunnenn de Alpen tijdelijk genieten van een zwakke hogedrukrug. @Wetterzentrale

Wisselvallig weekend
Tijdens het weekend blijft de stroming dominerend noordwest. Verschillende neerslagzones worden aangevoerd naar de Alpen wat langs de noordzijde (en vooral de oostkant) opnieuw sneeuw van betekenis zal opleveren. Het wordt algemeen iets minder koud waardoor de sneeuwgrens stijgt richting 500 meter (nog steeds laag). Voor de Italiaanse Alpen staat er ook komend weekend nog geen sneeuw op het programma. Daar blijven de bergen beschut achter de Alpenbarricade genieten van zon en enkele wolkenvelden. 


Tijdens het weekend botsen nieuwe neerslagzones op de Alpen. @wetterzentrale

Morgen ben ik er weer met meer weer!

Met vriendelijke groet,


Lander Van Tricht, weerman Sneeuwhoogte.NL

Twitter: @LanderVanTricht

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Xavier Delvael

Dag Lander. Wat ben jij een vroege vogel zeg!? bedankt voor je volledige weerbericht, zoals steeds goed gestoffeerd met kaarten, data en mooie beelden.

Xavier Delvael | 09-01-2019 - 07:46

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Bedankt Xavier! Als de kaarten interessant zijn is opstaan heel wat eenvoudiger :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 08:08

Xavier Delvael

Ik snap je wel... Ook ik word smorgens wakker uit nieuwsgierigheid naar het weerbericht van de alpen. Precies als toen ik in mijn kindertijd wakker werd en naar buiten keek als het snachts had gesneeuwd

Xavier Delvael | 09-01-2019 - 08:12

Erik De Vries

Mooi omschreven , ken dat gevoel wel ??

Erik De Vries | 09-01-2019 - 09:31

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Ja heel bekend

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 09-01-2019 - 12:44

Xavier Delvael

?

Xavier Delvael | 09-01-2019 - 13:42

Niek van Dijk

Hoi Lander en ook Michiel natuurlijk, super bedankt voor alle updates en de prachtig geschreven weerberichten. Ik heb wel een vraag, wat gaat er op lange termijn (lees na volgende week) gebeuren? Wij gaan namelijk maar het hol van de leeuw, oftewel richting Schladming vanaf 19 januari. Moeten we ons zorgen maken over slechte weersomstandigheden, slecht zicht en afgesloten pistes? Ik hoor het graag!

Niek van Dijk | 09-01-2019 - 07:55

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Dat is nog wel wat ver. De eerste tendensen voor die periode zijn koud en wisselvallig maar ik zou me daar nog niet te veel op vastpinnen :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 08:07

Niek van Dijk

Oké, hou ik gewoon net als de afgelopen periode het weerbericht van jullie in de gaten! Dank!

Niek van Dijk | 09-01-2019 - 08:39

Dieter Dupon 🇦🇹

Wij gaan ook die richting 19januari! ?⛷ (Filzmoos).

Dieter Dupon 🇦🇹 | 09-01-2019 - 12:53

Niek Moller

19 januari richting mayrhofen hier ?

Niek Moller | 09-01-2019 - 15:40

Michael Gerritsjans

Sebastiaan Vink, jij bent nu in Hinterglemm waar wij vanaf 17 januari gaan skien (wij verblijven bij Leogang). Is het de moeite waard die kant uit te komen? Zou het zeer op prijs stellen als je zou reageren. Bvd! En veel skiplezier vandaag!!!

Michael Gerritsjans | 09-01-2019 - 08:10

Robert

Hallo Michael, SHLF is zeker de moeite waard! Vooral nu er zoveel sneeuw ligt hoef je je geen zorgen te maken. Wij zijn er met de kerst geweest, waar we vier dagen Kaiserwetter gehad hebben met uitstekende pistes. De Bergbahnen aldaar kunnen er wat van! Verder zijn zowel Hinnterglemm als Saalbach erg leuke dorpjes waar van alles en voor iedereen wat te doen is. Pistes zijn op veel plaatsen goed te doen, maar sommige pistes die als blauw staan gemarkeerd, zijn vaak donkerblauw, zo niet rood ;). Wijn komen er al 10 jaar en krijgen er geen genoeg van :) Ook vanuit Leogang is Saalbach en Hinterglemm eenvoudig te bereiken met de ski, maar maak wel een goed tijdsplanning ;) Prachtig gebied.

Robert | 09-01-2019 - 08:33

Sebastiaan Vink

Hoi Michael je moet er rekening mee houden dat er veel dicht zit en de kans dat de weg afgesloten is. Maar ja je moet alles een keer mee hebben gemaakt als je nog niet zo goed kan skiën of met kinderen zal ik een andere keer gaan.

Sebastiaan Vink | 09-01-2019 - 09:17

Sebastiaan Vink

Maar zijn net van de rode afgeweest vet hoor de sneeuw komt tot aan je middel als je aan het skiën bent??

Foto bij weerbericht reactie 56277

Sebastiaan Vink | 09-01-2019 - 09:46

Femke Boom

Wat gaaf, maar er zijn dus wel pistes open in Saalbach?
Wij twijfelen om te gaan vanwege het weer en de reis met baby. Kan je er iets zinnigs over zeggen of per dag bekijken? Veel plezier!

Femke Boom | 09-01-2019 - 10:52

Michael Gerritsjans

Bedankt voor alle reacties! Wij komen er ook al 10 jaar en het is n topgebied. Ik ben het meest getriggerd, Sebastiaan, door jouw opmerking dat je alles n keer geprobeerd moet hebben. Ik denk dus dat we "gewoon" gaan. En trouwens, anders ben je ook geen echte skier...

Michael Gerritsjans | 09-01-2019 - 15:24

Patrick Vierwind

Goedemorgen lander, we zouden zondag naar voralberg rijden maar hebben nu gekozen voor vrijdagnacht is dit een goeie keus

Patrick Vierwind | 09-01-2019 - 08:17

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Op basis van de laatste weerkaarten verwacht ik vrijdagavond en nacht lichte sneeuw maar de hoeveelheden lijken eerder beperkt te blijven. Tijdens het weekend gaat het weer harder sneeuwen. Voorlopig dus een goede keuze al zou ik de berichtgeving de volgende dagen extra goed in de gaten houden!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 08:34

Patrick Vierwind

Dank je

Patrick Vierwind | 09-01-2019 - 08:42

Tom Heller

Wat geeft de lange termijn aan voor Italie is daar al iets over te zeggen?

Tom Heller | 09-01-2019 - 08:22

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Voorlopig nog geen sneeuw van betekenis. Pas na half januari zie ik terug neerslagsignalen op de kaarten!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 08:35

HansvK

Het sneeuwt nu een beetje in Corvara
www.skylinewebcams.com/de/webcam/italia/trentino-alto-adige/bolzano/corvara-in-badia-dolomiti.html

HansvK | 09-01-2019 - 08:53

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Enkele buitjes door de krachtige wind (overschietende neerslag) nu inderdaad!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 08:56

Tom Heller

Bedankt helukkig gaan wij pas half feb

Tom Heller | 09-01-2019 - 08:59

Kevin B

Vrijdag prachtige dag met zon??? ? Wij zijn onderweg naar Mayrhofen, zal wat updates uploaden

Kevin B | 09-01-2019 - 08:33

Wouter E

Goede reis en have fun!

Wouter E | 09-01-2019 - 08:41

Kevin B

Thanks Wouter! ?

Kevin B | 09-01-2019 - 08:45

Michael Gerritsjans

Veel plezier Kevin! Ik ga niet naar Mayrhofen maar updates zijn leuk!!

Michael Gerritsjans | 09-01-2019 - 15:26

Sam Landuyt

Dag Lander,
bedankt al voor je vroeg weerbericht en de foto's!
Binnen 2 weken vertrekken we naar Sölden, enig idee of er dan al een kanteling van het weer zal zijn? of is het nog wat te vroeg om daar iets over te zeggen?
dank je wel!

Sam Landuyt | 09-01-2019 - 08:39

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Dat is nog wat vroeg Sam. Maar met de sneeuw die er nu ligt en de weersverwachting voor komende week ben ik er van overtuigd dat het zeer goed zal zijn :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 08:41

Niels van Bockel

Lander goedemorgen! Is er al enig zicht op verplaatsing van de straalstroom? Als het zo door gaat, heeft Oostenrijk aan het eind van de winter 9 meter sneeuw op de pistes liggen...???

Niels van Bockel | 09-01-2019 - 08:46

Niels van Bockel

Ps. Hoever van te voren is daar iets zinnigs over te zeggen bedoel ik eigenlijk...

Niels van Bockel | 09-01-2019 - 08:47

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Bij een geblokkeerd patroon (zoals nu) ligt die dagenlang hetzelfde en is het vrij goed te voorspellen. Vanaf het weekend wordt het weer dynamischer en zullen er snellere veranderingen optreden. Verder kijken dan het weekend voor een nauwkeurige voorspelling heeft nog geen zin :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 08:57

Niels van Bockel

Check! Thanks!

Niels van Bockel | 09-01-2019 - 18:45

Gijsbert van Egmond

Briljante opmerking???

Gijsbert van Egmond | 09-01-2019 - 20:54

Dennis Dolomieten

Lander, fijn om je weerbericht te lezen!
Hoeveel sneeuw verwacht je voor Breuil Cervinia aanstaande weekend en maandag?

Dennis Dolomieten | 09-01-2019 - 08:47

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Geen sneeuw van betekenis daar komend weekend (zuidkant)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 09:00

Dennis Dolomieten

Weet je dat zeker? Er wordt wel sneeuw verwacht daar. Dit gebied pakt ook altijd sneeuw mee met nordstau. Was alleen van jou benieuwd hoeveel?

Dennis Dolomieten | 09-01-2019 - 09:12

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Overschietende buien zijn op voorhand moeilijk te voorspellen. We wachten best de fijnmazige weermodellen af die voor het weekend vanaf morgen binnenkomen! :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 09:15

Dennis Dolomieten

?

Dennis Dolomieten | 09-01-2019 - 09:41

Erwin Kessel

Goedemorgen Lander,
Kun jij mij zeggen waar Kals Matrei onder vallen? InnerAlps of oostelijke/zuidelijke Alpen?

Erwin Kessel | 09-01-2019 - 08:49

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Inner-Alps en Oostelijke-Alpen. Profiteren vaak beetje mee van Nordstau!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 08:59

Peter Huygens

Gistermiddag aangekomen in Maria Alm en dit is de opbrengst. 25 tot 30 cm

Foto bij weerbericht reactie 56250

Peter Huygens | 09-01-2019 - 08:51

Sebastiaan Vink

Is kijken wat het vandaag word.☀️Die gaan we niet zien?

Foto bij weerbericht reactie 56253

Sebastiaan Vink | 09-01-2019 - 08:56

Michael Colfosco

Zit net naar de webcambeelden van Alta Badia te kijken en.....Ik zie het lekker een beetje sneeuwen ?❄ Alle beetjes helpen zou ik zeggen ?

Michael Colfosco | 09-01-2019 - 09:01

pieter van moorsel

Ja idd heel klein beetje...maar maak je niet druk..de Italianen prepareren de pistes als geen ander...pistes zijn werkelijk fantastisch

pieter van moorsel | 09-01-2019 - 09:30

HansvK

Met de vele zonuren die wel weer zullen volgen zullen de zuidhellingen speodig weer bruin zien met zo'n kleine beetjes. Wij gaan half februari dus we hebben nog even.

HansvK | 09-01-2019 - 10:05

Michael Colfosco

Ik weet het en nog genoeg tijd tot de 2e week van maart zou ik zeggen.

Michael Colfosco | 09-01-2019 - 10:11

Vanessa Van Der Biest

Goeiemorgen allen,zoals ik al eerder vertelde vertrekken we volgende week naar Konigsleiten.Normaal doen we dit in 1 ruk,maar we denken er nu toch over om 1 dag vroeger te vertrekken en ergens een nachtje te rusten.Iemand die op deze weg een goede tussenstop weet??Ik mailde ook al naar Chaletsplus waar we onze boeking deden met de vraag of we wel tot in Konigsleiten zullen geraken maar kreeg geen enkele reactie,alleen een mailtje met onze boekingsgegevens en onze reisinfo,die we zeker niet mogen vergeten....dus.....!!!:/

Vanessa Van Der Biest | 09-01-2019 - 09:05

Cheese Curve

Wij volgende week ook. Overnachting van vrijdag op zaterdag in Hainzenberg en dan zaterdag door naar Königsleiten. Dat moet in ongeveer 19-12 uur te rijden zijn vanuit Nederland. Wasrbij me niet hopen al in zuid-Duitsland verrast te wirden met files en sneeuw onderweg.

Cheese Curve | 09-01-2019 - 10:51

Brigit Silvius

Wij hebben vorige week vrijdag overnacht bij Zum Ochsenwirt in Oberaudorf, prachtig hotel, niet duur, lekker eten. Ligt vlak voor Oostenrijkse grens. Dan sta je vroeg ‘s morgens in Zell am Ziller op de parkeerplaats de kettingen om te doen en rij je op hè gemak naar konigsleiten, wat met kettingen prima te doen is!

Brigit Silvius | 09-01-2019 - 10:54

Gerrit Lachaert

Vanessa, in 1 ruk ? ?

Gerrit Lachaert | 09-01-2019 - 12:47

Vanessa Van Der Biest

@Gerritlachaert,oeps…,maar je begrijpt wel wat ik bedoel....;°)hahaha

Vanessa Van Der Biest | 09-01-2019 - 13:11

Vanessa Van Der Biest

Bedankt voor de info Brigit

Vanessa Van Der Biest | 09-01-2019 - 13:12

Vanessa Van Der Biest

@CheeseCurve,het valt mij nu meteen op dat wij altijd dezelfde periode naar Konigsleiten gaan!Bij mijn weten was het Vorig jaar ook zo en ik dacht het jaar daarvoor ook...Eens daar zullen we eens afspreken en een lekker pintje gaan drinken;)

Vanessa Van Der Biest | 09-01-2019 - 13:16

Natasja Sjerps

Als je wilt overnachten in de buurt van München, zou je hotel Sauerlacher Post in Sauerlach kunnen overwegen.
Verder zijn de B&B hotels (hotelbb.de) aan te raden als voordelige, comfortabele overnachtingshotels.

Natasja Sjerps | 09-01-2019 - 14:58

Vanessa Van Der Biest

?

Vanessa Van Der Biest | 09-01-2019 - 19:40

Sebastiaan Vink

Kijk dit dan?

Foto bij weerbericht reactie 56260

Sebastiaan Vink | 09-01-2019 - 09:06

Koos Houweling

Ze kunnen voorlopig nog ff vooruit ?

Koos Houweling | 09-01-2019 - 09:18

Michael Gerritsjans

Waar woon jij Sebastiaan?

Michael Gerritsjans | 09-01-2019 - 15:30

Sebastiaan Vink

Culemborg Michael .

Sebastiaan Vink | 09-01-2019 - 18:59

Michael Gerritsjans

Ik vroeg dat omdat "kijk dit dan" een uitdrukking is die in "mijn" omgeving veelvuldig maar kennelijk dus ook elders in het land : - )

Michael Gerritsjans | 09-01-2019 - 20:36

Michael Gerritsjans

veelvuldig wordt gebezigd bedoelde ik

Michael Gerritsjans | 09-01-2019 - 20:37

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Je ziet op het radarbeeld mooi dat er enkele buitjes doorschieten naar de zuidkant.

Foto bij weerbericht reactie 56261

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 09:06

Jelle Knop

Dag Lander, waar is deze radar eigenlijk te vinden? Hartelijk dank!

Jelle Knop | 09-01-2019 - 10:26

Niels van Bockel

Dat houdt hij liever geheim.. Anders kunnen we elke zelf ons bericht schrijven ;-)

Niels van Bockel | 09-01-2019 - 18:47

Arno Zuurmond

we gaan dit weekend richting fiss is het verstandig om over de fernpass te gaan of door de arlbergtunnel naar fiss

Arno Zuurmond | 09-01-2019 - 09:12

Ski Alpen Slalom

Wat denk je? De tunnel is altijd betere optie. Iets langer maar eigenlijk altijd sneller, ook zonder sneeuw

Ski Alpen Slalom | 09-01-2019 - 10:10

Peter Elings

Hallo Arno, gelet op de weersverwachting en de weekenddrukte zou ik kiezen voor zekerheid en de Arlbergtunnel nemen. Een tip: beoordeel voordat je in Memmingen bent de situatie en bekijk de webcams van de Fernpass. Je kunt bij Memmingen dan rechtdoor rijden richting Füssentunnel rechtsaf gaan richting Bregenz Arlbergtunnel. Zie website webcams Fernpass:
www.tirol.gv.at/verkehr/strassenbau-und-strassenerhaltung/webcams/b179/

Peter Elings | 09-01-2019 - 10:19

Anja Bekkers

Wij rijden altijd door de tunnel, fernpass niet mijn ding!

Anja Bekkers | 09-01-2019 - 11:12

Merije ...

Wij rijden altijd over de fernpass. Nog nooit gedoe gehad maar ja gezien wat er nu valt zou ik ook de huidige situatie in de gaten houden

Merije ... | 09-01-2019 - 11:30

Dennis Dolomieten

Heb ook een hekel aan die fernpass, nooit meer.

Dennis Dolomieten | 09-01-2019 - 12:34

Gerrit Lachaert

De hel van Fernpass is tenallentijde te vermijden.

Gerrit Lachaert | 09-01-2019 - 12:46

Peter N

Bregensz en dan de arlbergtunnel is de beste en makkelijkste weg maar fiss rij dat al jaren voor ons geen fernpass meer een keer 8 uur vast gestaan daar pffff als ik er nog aan denk. Drama.

Peter N | 09-01-2019 - 13:44

Merije ...

Zo te lezen hebben wij al die jaren geluk ?

Merije ... | 09-01-2019 - 16:38

Mat B

Ik denk niet dat we voor Zell am See bang hoeven te zijn voor de sneeuwhoeveelheid in de voorjaarsvakantie?

Mat B | 09-01-2019 - 09:18

Richard Hoevenaars

wij gaan met krokus 2/9-03-19, natuurlijk nog even, maar denk dat er nog wel wat ligt tegen dan, al vallen de grote hoeveelheden daar in Zell am See en Kaprun reuze mee.

Richard Hoevenaars | 09-01-2019 - 10:11

Mat B

Afsluitingen en dergelijke zal je inderdaad niet snel krijgen, maar gezien de verwachtingen hoop ik daar toch wel een witte wereld in te rijden haha!

Mat B | 09-01-2019 - 10:22

Richard Hoevenaars

Foto bij weerbericht reactie 56294

Richard Hoevenaars | 09-01-2019 - 10:26

Richard Hoevenaars

Foto bij weerbericht reactie 56295

Richard Hoevenaars | 09-01-2019 - 10:26

Richard Hoevenaars

Foto's vanaf camping in Kaprun

Richard Hoevenaars | 09-01-2019 - 10:27

Mat B

Duimen dat het er zo ook uitziet eind februari, begin maart!?

Mat B | 09-01-2019 - 11:50

 LUCKY l LOUK

in chatel ook voor de tweede dag sneeuw

LUCKY l LOUK | 09-01-2019 - 09:25

Erwin de Roode

In les Portes du Soleil ok eindelijk weer sneeuw. 15 goede centimeters in het dal, boven vast wat meer!

Erwin de Roode | 09-01-2019 - 09:27

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Zo Erwin, dat is een mooie opfrisser dan :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 09:31

Marcel W

Hoi Lander, ik las gisteren ergens dat weerplaza komt met een verhaal dat op korte termijn een koudefront richting Europa komt waarin het in NL ook langdurig koud kan gaat worden en de schaatsen uit het vet kunnen. Ik snap inmiddels dat het weer in de Alpen langer dan 3dgn vooruit niet te voorspellen is maar hoe zien jullie dot voor NL?

Marcel W | 09-01-2019 - 09:31

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Er zijn signalen die het na 20 januari sterk laten afkoelen maar op die termijn kunnen w daar eigenlijk nog niets met zekerheid over zeggen..

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 09:59

Marcel W

Dank je Lander, zou leuk zijn weer op de schaatsen in NL?

Marcel W | 09-01-2019 - 10:29

Dennis Dolomieten

Dat hoop ik ook Marcel! ?⛷?

Dennis Dolomieten | 09-01-2019 - 10:44

Peter N

Ik doe mee ?⛸??

Peter N | 09-01-2019 - 13:47

Eric vano

Heeft er iemand een update vanuit Westendorf , vandaag voor de 2e dag zijn alle liften gesloten op de oefenweide na.
Zie ook meer liften in Brixen sluiten.
kom al vanaf 1991 daar maar heb zoveel sneeuw nog niet meegemaakt.
We vertrekken volgende week Vrijdag.

Eric vano | 09-01-2019 - 09:35

Koen S

Pff, toegangsweg naar Gargellen nu waarschijnlijk tot en met morgen afgesloten... maaarr, elk nadeel heb z’n voordeel; het zal lekker rustig zijn met skiën! (Er zijn namelijk geen dagjesmensen uit andere gebieden?)

Koen S | 09-01-2019 - 09:44

Klaas ..

Hoe is het in st gallenkirch ? Heb je ook foto's

Klaas .. | 09-01-2019 - 09:47

Koen S

Ben zelf nu niet in de Vorarlberg Klaas, alle info krijg ik via kennissen of de Bergbahnen.
St Gallenkirch is gewoon bereikbaar, ook zijn de pistes hier nog open naar wat ik vernomen heb. Ook zware sneeuwval hier voor de rest van de dag.
Alle liften voor de rest van de dag nu gesloten in Gargellen...

Foto bij weerbericht reactie 56289

Koen S | 09-01-2019 - 10:23

Koen S

Foto bij weerbericht reactie 56290

Koen S | 09-01-2019 - 10:25

Klaas ..

Okee wij gaan 19 januari heen hoop op beetje goed weer

Klaas .. | 09-01-2019 - 11:50

Marc Van Rooij

Is er misschien iemand in Fieberbrunn ?ben benieuwd hoe de omstandigheden daar zijn ?⛷

Marc Van Rooij | 09-01-2019 - 09:51

Peter N

Helemaal top ???

Peter N | 09-01-2019 - 13:48

Leo van Rijn

Onze planning was om morgen naar fieberbrunn te gaan maar we twijfelen heel sterk. Er is volgens lokale info wel te skiën maar als ik nu op de pistekaart kijk zie ik bv dal Leogang al helemaal dicht is vandaag (alle gondels gesloten)...

Leo van Rijn | 09-01-2019 - 09:52

Marc Van Rooij

Vrijdag goed weer ik zou gaan! ⛷??

Marc Van Rooij | 09-01-2019 - 11:19

Maris **

Goedemorgen allemaal!
Man man man wat een geweld! Al jaren volg ik deze site, altijd 1 à 2 x per dag...Maar de laatste week wel “tich” keer per dag! Ongelooflijk wat er nu gebeurd in Oostenrijk, en wat er nog gaat komen. Over 5 weken vertrekken wij richting Voralberg - St. Gallenkirch, sneeuw genoeg dat is een ding wat zeker is. Bedankt mannen van Sneeuwhoogte & ook de mensen die hier updates en verhalen plaatsen...door jullie is het elke dag GENIETEN van de voorpret!

Maris ** | 09-01-2019 - 10:04

René Middel

Afkoeling staat ook in de kaarten voor volgend weekend. Spannend

René Middel | 09-01-2019 - 10:25

René Middel

Foto bij weerbericht reactie 56292

René Middel | 09-01-2019 - 10:25

Fieberbrunn **

Ben ook benieuwd naar een update over Fieberbrunn?⛷
Wij rijden er vanavond naar toe.

Fieberbrunn ** | 09-01-2019 - 10:30

Marc Van Rooij

Veel plezier wij gaan 10 februari ⛷

Marc Van Rooij | 09-01-2019 - 11:17

Leo van Rijn

Doe maar even wat nieuws uploaden als jullie er zijn wij gaan donderdagavond

Leo van Rijn | 09-01-2019 - 11:29

Wieke H.

Snap dat het voor iedereen lastig is om afweging te maken om wel of niet te vertrekken richting Oostenrijk ! Wij zijn afgelopen zaterdag teruggekomen uit Hinterglemm. Er valt op zich prima te skieen (wel zwaar ivm veel losse sneeuw op de pistes) en enkel door de wind zijn de verbindingen momenteel met Fieberbrunn en Leogang dicht. Check op de site van het skigebied welke liften wel open zijn en vaak valt dat mee ! Zeker in dit gebied met de meeste pistes tussen de bomen is het met het zicht ook vaak prima. Ik krijg dagelijks updates uit Hinterglemm komend seizoen en zal af en toe een berichtje plaatsen over de situatie ter plaatse.

Wieke H. | 09-01-2019 - 10:36

Michael Gerritsjans

Zou top zijn Wieke. Mooi he daar?

Michael Gerritsjans | 09-01-2019 - 15:33

Michel Lommert

Wel makkelijk om nu op het dak van de buren te komen.....

Sankt Gallenkirch 9 januari 2019

Je kunt omhoog met de Valisera Bahn tot aan middelstation en dan via Garfrescha weer terug via de dalafdaling.
Leuker kunnen we het helaas niet maken

Foto bij weerbericht reactie 56304

Michel Lommert | 09-01-2019 - 11:10

Klaas ..

Pfff hoop van af 19 januari beter weer

Klaas .. | 09-01-2019 - 11:52

Henk De vries

Aankomende zaterdag vertrekken we naar Niedrau, ik heb er heel erg veel zin in! Ben wel benieuwd hoe het zit met de sneeuw in Wildschonau, volgens deze site is er de afgelopen dagen flink sneeuw gevallen, maar de sneeuwhoogte blijft steeds hetzelfde.
Niet dat ik me zorgen maak over te weinig sneeuw overigens ;)

Henk De vries | 09-01-2019 - 11:32

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

In veel gebieden meten ze het momenteel niet, ze hebben wel andere dingen aan hun hoofd of ze geraken er niet :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 11:41

Henk De vries

Klinkt logisch. Dank voor je reactie en voor de berichten!

Henk De vries | 09-01-2019 - 15:00

Rutger S

Wel hoor meeste metingen gaan automatisch. De sneeuw klinkt harder in dan dat er bij valt

Rutger S | 09-01-2019 - 16:33

Isabel de Veth

Hallo! Wat een toffe berichten over Oostenrijk :)

Zelf ga ik 2 februari naar Joue Du Loup, maar daar valt de laatste tijd erg weinig sneeuw. Zijn er enige voorspellingen voor de langere termijn bekend rondom dit gebied?

Isabel de Veth | 09-01-2019 - 11:46

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Voorlopig is er voor de zuidelijke Franse Alpen nog niet meteen sneeuw van betekenis in aantocht. Op de langere termijn is nog alles mogelijk!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 11:51

Isabel de Veth

Dank je! Dat wordt duimen dus!

Isabel de Veth | 09-01-2019 - 11:54

Quentin Schols

Wij gaan ook naar dat gebied Isabel. Wordt idd duimen voor meer sneeuw.
Links of rechtsom. Wordt toch wel tof ;)

Quentin Schols | 09-01-2019 - 19:17

Sebastiaan Vink

Lekker weertje??

Foto bij weerbericht reactie 56320

Sebastiaan Vink | 09-01-2019 - 12:14

Dennis Dolomieten

? Heeft ook zo zijn charme!

Dennis Dolomieten | 09-01-2019 - 12:40

Eva Krauth

Zijn er al updates hoe het weer volgende week uit ziet? Wij komen 19 januari naar sankt Anton. Iemand beelden van hoe het daar nu is?

Eva Krauth | 09-01-2019 - 12:43

Dennis Dolomieten

Volgende week kanteld de stroming wat meer van noord naar noordwest. Aanhoudend koud en blijvende sneeuwkansen voor de Noordalpen.

Dennis Dolomieten | 09-01-2019 - 12:56

Arjen B.

Vanaf volgende week maandag beter weer. Zie ook ORF wetter.

Arjen B. | 09-01-2019 - 15:56

Eva Krauth

Thanks voor jullie updates

Eva Krauth | 09-01-2019 - 16:19

Guy V A

Wij vertrekken vrijdag heel vroeg vanuit België richting Hinterglemm zodat we voor de avondspit voorbij München zijn & we hopelijk nog bij licht kunnen arriveren. Goed moment om te vertrekken door de verwachte sneeuwpauze?

Guy V A | 09-01-2019 - 13:05

Andy Corten

Een vraagje, ik lees veel over de noordalpen,voralberg,salzburgerland....
Kan iemand me vertellen waar de steinplatte ( reit im winkl) onder valt ?

Andy Corten | 09-01-2019 - 13:07

Bertil Blaas

Radio Tirol 13 uur: algehele toestand is in record fase, nooit eerder zo geweest in hoeveelheid.
Steeds meer weg sperre, waaronder nu ook in Paznauntal naar Galtur.
Verder stroomuitval huizen.
Toestand gaat komende 24 uur nog verder spannen, ivm stufte 5. ( Rudi Mair hoofd Lawine dienst)
Bovendien regent het annuleringen in Oostenrijk.

Zoals gezegd bron Radio Tirol.
Gr. ??❄️❄️

Bertil Blaas | 09-01-2019 - 13:13

Erik De Vries

Heel serieus aan het worden dus , hou Mn hart vast voor aankomende 10 dagen

Erik De Vries | 09-01-2019 - 13:44

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Ook voor de locals zal het onderhand ook uitzonderlijk zijn.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 09-01-2019 - 18:14

Jeroen Lourens

Gaan vanavond naar St Anton. Nog berichten hoe de situatie daar nu is en de weg er naar toe ?

Jeroen Lourens | 09-01-2019 - 13:14

Stefan Lingeman

Wat is het nog lang tot aan de krokus?, maar er zal vast nog wel wat blijven liggen in Westendorf ?

Stefan Lingeman | 09-01-2019 - 13:26

Peter N

Nou ???!???

Peter N | 09-01-2019 - 13:51

Robin K

Hoi Lander,

Over 1,5 week naar Winterberg, zou je in je volgende weerbericht iets meer over Winterberg mee willen nemen. Alvast bedankt!
Robin

Robin K | 09-01-2019 - 13:32

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Ik probeer er aan te denken! :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 09-01-2019 - 13:46

David de B

Voor de liefhebbers een update uit Sankt Anton am Arlberg. Gisteren veel sneeuw en wind. Hoge liften afgesloten. Beperkt aantal pistes open. Skieen was nog te doen, het zicht redelijk. Vandaag nog meer sneeuw. Duurde lang voordat er liften open gingen. Nog steeds erg beperkt. Er zijn maar een paar pistes open. Enorme hoeveelheden sneeuw. En nog veel wind. Zicht erg slecht. In het dorp is iedereen druk bezig de wegen vrij te houden. Een paar minuten nadat de weg schoon is ligt er alweer een laag. Hopelijk morgen beter.

David de B | 09-01-2019 - 14:19

René Hoskam

Zondag met het vliegtuig naar Innsbruck, dan door naar het Zillertal, hopen dat het vliegveld openblijft.

René Hoskam | 09-01-2019 - 14:19

Koen S

Bergfex zet in de middag update weer een complete sneeuwbom voor dit weekend in de kaarten voor in ieder geval heel Oostenrijk... wat zie jij op de kaarten Lander?

Koen S | 09-01-2019 - 14:42

pieter van moorsel

Vanmorgen paar cm vers op de seiseralm Italië....pistes perfect...nu wel.harde wind ...vanaf morgen weer volle bak zon..ben blij dat ik hier zit en niet in Oostenrijk met al.die ellende

pieter van moorsel | 09-01-2019 - 14:44

Siona B

Idd, sneeuw is leuk maar niet in die hoeveelheden. Geniet van je vakantie!

Siona B | 09-01-2019 - 19:02

Kevin B

Net voorbij Kufstein. Sneeuwt best aardig door en ligt een flink pak ?

Foto bij weerbericht reactie 56368

Kevin B | 09-01-2019 - 14:47

Rob Van Elen

Zo lekker dagje poederen i Ischgl ondanks dat er niet al te veel liften open zijn toch heerlijke runs kunnen maken

Rob Van Elen | 09-01-2019 - 15:09

J A

Ischgl komt er genadig vanaf, toch?

J A | 09-01-2019 - 15:20

Rob Van Elen

Ja maar toch een aardige pak sneeuw
Alleen veel liften dicht

Rob Van Elen | 09-01-2019 - 16:00

Rob Van Elen

Vanaf het balkon en blijft maar sneeuwen

Foto bij weerbericht reactie 56372

Rob Van Elen | 09-01-2019 - 15:12

Tobias Bijkerk

@Lander @Michael.

Hoe zien jullie het GFS voor volgende week Dinsdag en Woensdag....Eindelijk een sneeuwpauze van 2 dagen achter elkaar??

Wanneer heeft zich deze situatie voor het laatst voor gedaan? Winter van 2012?

MVG TObias

Tobias Bijkerk | 09-01-2019 - 16:23

Stefan Hardeman

In de krokusvakantie naar skiamadé. Om precies te zijn dorfgastein. Zag dat het daar flink winters is. Zin in?

Stefan Hardeman | 09-01-2019 - 16:27

Rutger S

Nou dit was echt een van de minst problematische ritten ooit. 2 km file gehad en gewoon in iets meer dan 8 uur van Amersfoort naar Kirchberg.. super rustig en 800 km mooi weer

Rutger S | 09-01-2019 - 16:36

Peter Roemie

Rutger, ik heb ook het gevoel dat de meeste problemen zich momenteel voordoen op regionaal/plaatselijk niveau.

Peter Roemie | 09-01-2019 - 16:59

Nico Van praet

Hey Lander, hoe staat sölden ervoor de komende week? Iemand live updates?

Nico Van praet | 09-01-2019 - 16:42

Peter Roemie

Bertil, staat die schneebruch nog op het programma?

Peter Roemie | 09-01-2019 - 16:55

Bertil Blaas

Ja in Tirol al aan de hand in pitztal en kaunertal. Sorry voor late reactie gr

Bertil Blaas | 09-01-2019 - 20:18

nico de cock

hallo lander
zijn de kaarten al geschud voor volgende week? 13 jan vertrekken wij wat is de beste optie op zonnig weer en goede sneeuwconditie's?? wij twijfelen tussen chatel,nauders,breul cervina,drei zinnen,oostenrijk zal te wisselvallig zijn denk ik anders leogang ?? heb jij nog andere suggestie's
grtjs nico
p.s alvast bedankt dat jij altijd reageert op soms dezelfde vragen. maar je moet ons ook wat begrijpen als je 1 maal per jaar gaat skien wil je natuurlijk de beste conditie's opzoeken

nico de cock | 09-01-2019 - 16:59

Peter Roemie

Hmmm, ik hoor net op de NL-radio van een verslaggever in Obertauern, dat men verwacht dat vanaf vrijdag de sneeuwval voorbij zal zijn.
Hoe denken de deskundigen hier over dat bericht?

Peter Roemie | 09-01-2019 - 17:28

Peter N

In het nieuws werd gezegd dat er zondag en ook nog maandag een pak sneeuw bij gaat komen en dat het daarna pas rustiger wordt alleen vrijdag wordt een betere dag .

Peter N | 09-01-2019 - 18:31

Peter Roemie

Hoi Peter. Welk nieuws heb jij dan gehoord? NOS? RTL? Wat ik gehoord heb, was dus niet "het nieuws", maar een NL verslaggever ter plekke in Obertauern.

Peter Roemie | 09-01-2019 - 18:46

Arjen B.

Kijk op ORF.at/wetter en zie dat het zaterdag en zondag sneeuwt en dat het weer vanaf maandag opknapt.

Arjen B. | 09-01-2019 - 19:13

Arjen B.

Moet zijn wetter.orf.at/oes/prognose

Arjen B. | 09-01-2019 - 19:15

Peter Roemie

OK Arjen, dank je wel!

Peter Roemie | 09-01-2019 - 19:47

Peter N

Was op de Duitse zender ZDF in het nieuws

Peter N | 09-01-2019 - 19:57

Dennis Dolomieten

Zondag en Maandag nieuwe bak met sneeuw!

Dennis Dolomieten | 09-01-2019 - 20:00

Peter N

Ja dat hoorde ik ook Dennis op de Duitse zenders en van de lokale bewoners. Was een hele uitzending aan het weer en de sneeuwval gewijd

Peter N | 09-01-2019 - 20:07

Tobias Bijkerk

Gaat weer lekker door daaeo

Foto bij weerbericht reactie 56393

Tobias Bijkerk | 09-01-2019 - 17:32

Steven Vc

Situatie vanaf Kufstein verslechtert terug! Rekening houden met opstoppingen. De sneeuw valt momenteel met bakken uit de lucht en blijft zo nog de komende dagen.

Steven Vc | 09-01-2019 - 18:03

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Dit is toch wel ongekend zoveel sneeuw in zeer korte tijd. Ben benieuwd hoelang dit zo door blijft gaan.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 09-01-2019 - 18:25

Peter K

Madonna di Campiglio. Het indrukwekkende resultaat van een over schietende sneeuwbui (en gelijk eerste en waarschijnlijk laatste verse sneeuw die we deze week zien :( ) Vandaag fiks kouder en voor het eerst nauwelijks zon.

Foto bij weerbericht reactie 56398

Peter K | 09-01-2019 - 18:34

Siona B

Daar word je stil van..? Hopen op morgen meer zon!

Siona B | 09-01-2019 - 19:04

Dennis Sival

Buienradar geeft aan dat het over twee weken stuk minder onstuimig wordt, wel kouder. Hoe zien de heren dit? Grappig detail is wel dat ik over dik twee weken nar flachau ga. Dus zou fantastisch uitkomen

Dennis Sival | 09-01-2019 - 18:49

Gijs Winter

En dan sneeuw voor de Zuidalpen?

Gijs Winter | 09-01-2019 - 19:19

Harry Verduin

Buienradar en binnen 2 weken, dat gaat niet samen?

Harry Verduin | 09-01-2019 - 19:42

Andy Corten

@ lander. Hoe zijn de voorspellingen voor de steinplatte in reit im winkl?
We gaan achter een 3tal weken.
Bedankt

Andy Corten | 09-01-2019 - 18:57

Helga Altena

Dat is kijken in een glazenbol. Kun je nu echt nog niets zinnigs over zeggen

Helga Altena | 09-01-2019 - 19:53

Joost Kitzski

Aan allen die nog twijfelen wel of niet af te reizen naar Oostenrijk: Gewoon gaan! en kun je een dag niet skiën, dan kun je die Oostenrijkers (hoteliers e.d.) vast wel helpen met sneeuw ruimen! Immers: Vele handen maken licht werk...en geven voldoening... Viel Spass.

Joost Kitzski | 09-01-2019 - 19:09

Richard Bekenbroek

De laatste runs van de weerkaarten schreeuwen om een winterse avond-update!

Richard Bekenbroek | 09-01-2019 - 19:34

Gijs Winter

Ik ga voor eind volgende week voor sneeuwval vanuit het zuiden .

Gijs Winter | 09-01-2019 - 20:47

Willem De Reus

Net op de Duitse televisie een zgn. Brennpunkt gekeken bij de ARD i.v.m. Situatie in Bayern en Oostenrijk: de komende dagen toch heel gevaarlijk. Nog heel veel sneeuw verwacht in Oostenrijk. Problemen met sneeuw op de daken, omvallende bomen. Nog geen einde in zicht. Filzmoos nog maar over 1 weg bereikbaar en wordt mogelijk ook afgesloten. Lawine gevaar zeer groot. Ook de ‘stof’ lawines waarbij niet zoveel sneeuw verplaatst word maar zorgt voor grote lucht verplaatsing en de daarbij horende luchtdruk die dan schade aanricht. Pas op allen die dit weekend gaan!!!

Willem De Reus | 09-01-2019 - 20:39

Douwe Sneeuw

Leander, over 1,5 week begint de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee, gaan veel Nederlanders naar toe. Zou je hier ook wat aandacht aan kunnen besteden de komende tijd? Hier zou minder of geen sneeuw mooier zijn, tot nu toe ontspringen ze daar de sneeuw bom toch? Verder bedankt voor de mooie updates!

Douwe Sneeuw | 09-01-2019 - 21:57

Remco M.

Het mag daar nog wel wat kouder worden zodat het grotemeer ook dicht vriest. Momenteel superijs met weinig scheuren op het kleine meer. Ik ken iemand die er nu is.

Remco M. | 09-01-2019 - 22:49

Bart Debaere

Als je op de website van Öamtc kijkt, kan je alles zien die ‘gesperrt’ is. Het is echt opvallend over welk een groot deel van Oostenrijk het gaat. Waar wij gaan, Warth-Schröcken, zijn beide dorpen van de buitenwereld afgesloten.

Bart Debaere | 09-01-2019 - 21:58

Dennis Dolomieten

Klopt Bart echt veel idd.

Foto bij weerbericht reactie 56429

Dennis Dolomieten | 09-01-2019 - 22:15

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Inderdaad heel veel afgesloten of ketttingplicht

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 09-01-2019 - 22:45

Mark Huijs

Ondertussen in Oostenrijk..

twitter.com/twitter/statuses/1083076525271015424

Mark Huijs | 09-01-2019 - 23:03

Marloes .

Vertrekken vrijdag naar Serfaus, ik zal een update geven! Rij voorzichtig allemaal.

Marloes . | 10-01-2019 - 06:34

john nolmans

Goede morgen iedereen
wij vertrekken zaterdagmorgen 12/01/2019 naar solden om 4 uur voor een week
is er iemand die ons raad kan geven van vroeger of later te vertrekken
en hoe het eruit ziet voor te skieen
sneeuwgroeten
john

john nolmans | 10-01-2019 - 06:54

Bertil Blaas

Ben benieuwd of je Oostenrijk nog kunt bereiken ?
Heb zojuist het 7 uur journaal van Radio Tirol beluisterd, grote katatrofe.
Qua wegen/ stroom uitvallen / spontane lawines overal.
Ben bang dat we er niet meer heen kunnen. En gaan we wel, dan grote onderneming !.

Bertil Blaas | 10-01-2019 - 07:11

Harrald Kroeze

Hallo Bertil,

Morgen en zaterdag is weer een dag om bij te komen qua sneeuw. Wij gaan zaterdag naar Lermoos, dat moet haast wel lukken lijkt me

Harrald Kroeze | 10-01-2019 - 07:24

Bertil Blaas

Ik hoop het van harte. Voor allen een heel fijne super sneeuw vakantie.
En op zon en ma samen nog een dikke meter er bij zojuist gehoord.

Bertil Blaas | 10-01-2019 - 08:00

Peter N

Wel spannend Bertil ????

Peter N | 10-01-2019 - 09:05

rene p

Beste Lander,

Morgen vertrekken wij naar Val Thorens. Ik zag in je verwachting dat er sneeuw gaat vallen. Kan je mij vertellen wat de verwachting voor a.s. zaterdag is en of er de dagen erna sneeuw van betekenis gaat vallen?Groetjes, René.

rene p | 10-01-2019 - 11:36

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord