Sneeuwbuien noordzijde

Wie op dit moment zijn wintersportvakantie in de Alpen viert zal de dag van gisteren niet snel vergeten! Stormachtige wind in combinatie met sneeuwval veranderden de pistes in een  spookachtige blizzard omgeving. Wat ging het lokaal tekeer zeg. Je zag compleet niets meer. Ik weet uit ervaring hoe erg het kan zijn. Bekende pistes veranderen in een doolhof. Je raakt volledig gedesoriënteerd. Het was dan ook niet gek dat diverse liften op slot gingen. Voor vandaag verwacht ik iets minder heftige omstandigheden. Of dit leidt tot minder lift afsluitingen is nog maar de vraag. De wind is namelijk nog steeds behoorlijk aanwezig!


Schitterende foto vanuit het Zwitserse Mürren

Bakken met sneeuw in La Rosière

En in het Franse Meribèl Mottaret

Het lijkt hier de Noordpool wel! Man man wat een beelden uit het Franse Val Thorens. Via live @updates

Tijdelijk wat minder koud
We zijn nog niet van de turbulente omstandigheden af. De polaire straalstroom draait op volle kracht! Het gevecht tussen koude en zachte lucht speelt zich actueel boven west en midden Europa af. Hierdoor zwiept de sneeuwvalgrens enorm op en neer. Vandaag is het de beurt aan de zachte lucht. De vorstgrens stijgt vandaag van 1000m richting de 1800 meter grens. Dit betekent dat de sneeuwvalgrens uiteindelijk ergens rond de 1400 à 1500 meter komt te liggen, waardoor regen voor de lager gelegen gebieden op de loer ligt. In de inner Alpines pakt de sneeuwvalgrens waarschijnlijk iets lager uit. Deze liggen wat meer "beschut" en profiteren van hun eigen zogenaamde "micro klimaat". De neerslag concentreert zich vandaag opnieuw op de noordwestelijke Alpenboog. Dit betekent opnieuw een cm of 25 tot 40 voor de Frans / Zwitserse noordwest stauhellingen. In Oostenrijk gaat het er iets rustiger aan toe. De (regen) en sneeuwbuien trekken hier vanacht vanuit het westen binnen. Voor zon moeten we in de zuidelijke Franse Alpen en zuidzijde zijn. Deze liggen in de lijzijde van de aanvoerrichting volledig Wetterbegünstigt.


Grote verschillen tussen noord en zuid. Regen en sneeuwbuien voor de noordkant, strakblauw ten zuiden van de Alpenhoofdkam! @WetterOnline

Vandaag is het de beurt aan de zachtere lucht. Morgen is de kou weer aan zet! @DeutscheWetterDienst

Regen of sneeuw op maandag?
Maandag wordt een cruciale dag voor de Alpen. Een actief warmtefront richt zijn pijlen op het westelijke Alpengebied. Volgens de laatste berekeningen betekent dit een onvermijdelijke plens regen voor de lager gelegen gebieden! Misschien dat het met een sisser afloopt, maar ik ben er toch niet helemaal gerust op. Vooral Oostenrijk oogt tot een meter of 1200 à 1500 behoorlijk kwetsbaar.  Als we wat dieper de warme sector induiken, dreigt een waterballet. Kleine verschillen in koers van het frontvlak gaat het uiteindelijk bepalen.
Hogedrukinvloed en zachter
Midden volgende week komen de Apen duidelijk in rustiger vaarwater terecht. hogedrukgebieden boven zuidwest en deels midden Europa zorgen voor een zonniger maar ook zachter weertype. De polaire straalstroom trekt zich duidelijk noordelijker terug. Sneeuw brengende fronten kunnen de Alpen hierdoor voorlopig even niet meer gaan bereiken. Het is even wennen na al het sneeuwgeweld van de afgelopen tijd!


Warmtefront trekt maandag de westelijke Alpen binnen. Wat doet de sneeuwvalgrens??

Op dit warmtefront zit een zeer actieve neerslagband!

Midden volgende week keert de rust terug in de Alpen. Dit betekent een overgang naar zonniger maar ook duidelijk minder koud Alpenweer. @ECMWF MeteoCentre

Tot zover het weerbericht van vandaag. Morgen meldt Lander zich weer. Een fijne dag nog!


Volg het weer ook in de Sneeuwhoogte.nl app voor iPhone en Android

Met vriendelijke groet,

Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

Twitter: @WeermanMichael

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Eric Kromhout

Goedemorgen vanuit het Brixental. Gisteren was het de bedoeling om tegaan skien in SkiWelt..... Toen ik de eerste beelden opnam hadden we er zin in....Maar het weer sloeg heel snel om.

Je kan dit alles zien in dit korte videotje.... Skigebied ging aan de kant van Brixen om 13 uur dicht tenminste je werd beleefd gevraagd met de gondel naar beneden te gaan want die ging ook dicht. Vandaag een nieuwe poging.


youtu.be/TJai31Z54V0

Foto bij weerbericht reactie 46719

Eric Kromhout | 18-01-2018 - 08:41

Xavier Delvael

De natuur is de baas, wij moeten ons aanpassen. En maar best zo. Succes en veel plezier vandaag,ik geniet telkens van jullie filmpjes

Xavier Delvael | 18-01-2018 - 08:44

K J

Erg leuke filmpjes. Bedankt hiervoor. Komen we lekker in de stemming. Geniet van alles.

K J | 18-01-2018 - 09:40

Suzanne van Mil

Iets minder wind en hopelijk gaan de liften open ?! Al diverse lawineknallen gehoord. Tis pittig ?!

Foto bij weerbericht reactie 46720

Suzanne van Mil | 18-01-2018 - 08:43

Niels van Bockel

LA PLAGNE: Beter zicht dan gisteren en heel de ochtend al aan het knallen met dynamiet! Heel de nacht weer pistes geprepareerd! Hopelijk straks eindelijk weer op de latten! ??❄⛷

Foto bij weerbericht reactie 46722

Niels van Bockel | 18-01-2018 - 08:52

Wim Danhof

Hoe is het Niels: droog? Verwachten ze inderdaad weer veel sneeuw iets later vandaag? Hopelijk kun je vele kilometers maken in een van de grootste aaneengesloten en wat mij betreft het beste grote skigebied van Europa.

Wim Danhof | 18-01-2018 - 08:54

Han Belle Plagne

Ik zie op de webcams dat ze boven bij roche de mio bijna klaar zijn met het prepareren. En bij la bergerie ook.

Han Belle Plagne | 18-01-2018 - 08:56

Niels van Bockel

Het miezert sneeuw? Op de YUGE app geven ze aan dat TC Roche du Mio closet is. Maar hopen dat ie nog open gaat vandaag. Petje af voor alle mensen op de piste Bully's! Die doen er alles aan om het weer mooi te krijgen vandaag!

Niels van Bockel | 18-01-2018 - 08:59

Peter

Mogguh, Ik hoop dat jullie toch een stukje kunnen glijden vandaag ! Tis iedereen gegund... Wordt het het jaar van de meeste sneeuw en de slechtste ski condities ??? iig wel een jaar om nooit te vergeten ! Stiekem toch heel blij dat wij het begin alleen maar hebben meegemaakt (oud & nieuw) en ook nog redelijk hebben kunnen skien !
Normaal maken wij ons nooit zorgen of je wel kunt skien in La Plagne eind januari...LoL...maar.... er mag wat mij betreft wel wat weersverbetering aan komen ;)
Fijne dag

Peter | 18-01-2018 - 09:41

Niels van Bockel

Aantal liften open! En dynamiet knalt er nog lekker op los!

Niels van Bockel | 18-01-2018 - 09:45

Younes Geerdinck

Succes vandaag. Echt lekker skien zal het niet worden. Je zal niet veel zicht hebben.

Younes Geerdinck | 18-01-2018 - 12:14

Greet ☀️

Gaan met die banaan @Niels! ⛷

Greet ☀️ | 18-01-2018 - 12:19

Niels van Bockel

Zicht redelijk en pistes goed te doen.. ?

Niels van Bockel | 18-01-2018 - 12:47

Wim Danhof

Ik zie voor de Savoie-gebieden hoge aantallen centimeters voorspeld worden voor onder meer vandaag (middag en avond). Dus - zie de titel van dit weerbericht - ook veel sneeuw voor de westzijde?

Wim Danhof | 18-01-2018 - 08:52

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Klopt, veel sneeuw voor westzijde van de Alpen!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 18-01-2018 - 15:39

Andreas Benning

Guten Morgen aus Deutschland.Noch 2x schlafen dann geht es nach Österreich in den Skicircus SHLF.Wollte mich auf diesem Wege beim Wettermann und all denen bedanken für das Wetter,Fotos und Updates hier auf dieser Seite.Lese und schaue jeden Tag mit Freude all diese Berichte.Und werde das auch im Urlaub weiter verfolgen.LG aus Bocholt wünscht Andreas

Andreas Benning | 18-01-2018 - 09:07

Joy Van Craenenbroeck

Guten Morgen Andreas, Ich wünsche Ihnen viel Spaß! Vorfreude ist die schönste Freude. Für mich ist es leider noch zwei Wochen.

Joy Van Craenenbroeck | 18-01-2018 - 09:17

Andreas Benning

Vielen Dank und immer positiv denken.2 Wochen sind auch nicht mehr lang und vielleicht hat es dann ja Kaiserwetter in den Bergen wo immer es auch hingeht.

Andreas Benning | 18-01-2018 - 09:28

Michael Gerritsjans

10-15 war ich in SHLF und es war super! Ich hoffe kommende Tage werd es wieder so schön sein!!! Viel vergnugen!!! (in 2 Wochen werde ich wieder nach SHLF abreisen)

Michael Gerritsjans | 18-01-2018 - 21:11

Snow Board

Zaterdag vertrekken we naar Avoriaz! Gaat regen de gevallen sneeuw verpesten? Verwacht je nog problemen om in Avoriaz te komen met de auto?

Kan niet wachten om in de verse poeder te staan!

Snow Board | 18-01-2018 - 09:21

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Mogelijk valt er zaterdag nog veel extra sneeuw. Dat zou de rit uiteraard vermoeilijken..

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 18-01-2018 - 15:40

Anne Doek

WIJ zitten in avoriaz en hebben afgelopen 16 jaar niet zo veel sneeuw gehad hier. Verwacht dat je tenminste vanaf Morzine de sneeuw kettingen nodig hebt Hou info over de weg cluses-tanibges in de gaten is al aantal keren afgesloten geweest. Anders via thonon les bains rijden. Heel veel plezier de sneeuw is geweldig.

Anne Doek | 19-01-2018 - 09:08

Marja Skiër

Wat gebeurd er toch met al die meters sneeuw die al gevallen zijn? De sneeuwhoogtes nemen maar met enkele centimeters toe terwijl er meters vallen?

Marja Skiër | 18-01-2018 - 09:24

Ruba

Met de stormwind wordt die sneeuw in de 'gaten" gewaaid. Er zullen plaatsen zijn met 10 cm op de piste en met 20 meter buiten de piste.

Ruba | 18-01-2018 - 10:41

Luc Cap

Temp berg -5 dal -2 bewolkt en droog
Weer 20 cm erbij in Gerlos
Minder wind

Luc Cap | 18-01-2018 - 09:25

Martin L.

Die wind hebben wij nu, dikke windstoten hier in het westen (>130km/u) en code rood!

Martin L. | 18-01-2018 - 09:41

Xavier Delvael

Uitstekend!

Xavier Delvael | 18-01-2018 - 09:42

Fred Van Breemen

Ik rij vanavond naar Gerlos... hoop dat we lekker kunnen skieën ondanks de vele sneeuw

Fred Van Breemen | 18-01-2018 - 10:28

Gerda Hensen

Vanochtend grijs en beperkt zicht. Ik zie vanuit mijn hotelkamer de toppen niet, dus op de berg zal het zicht slecht zijn. Ik gok het niet en ga niet op de latten. Als ik niet kan zien waar de bobbels zitten, dan ga ik vanzelf laagvliegen over diezelfde bobbels. Moest ik maar niet doen?

Gerda Hensen | 18-01-2018 - 10:10

Dennis de Bie

Zonde Gerda! Hier is het zicht redelijk tot 2500 meter. Daarboven minder, maar is bijna alles gesloten. Nu om half 2 lijkt sneeuwval te stoppen en wordt het beter. Geen harde wind in Solden. Wellicht morgen een betere dag voor je!

Dennis de Bie | 18-01-2018 - 13:34

Gerda Hensen

Het trekt hier nu ook open. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik morgen nog even (op mijn niveau) kan knallen ??.

Gerda Hensen | 18-01-2018 - 14:29

Soof Ski

Paradijsje! Col Raiser

Foto bij weerbericht reactie 46740

Soof Ski | 18-01-2018 - 10:20

Dennis Dolomieten

??

Dennis Dolomieten | 18-01-2018 - 10:23

Dennis Dolomieten

Nog een weekje dan kom ik je af lossen! Toppie!

Dennis Dolomieten | 18-01-2018 - 10:25

Gijs Winter

Nog 2 weken

Gijs Winter | 18-01-2018 - 10:45

Wintersport 2018

Wij gaan morgen die kant op voor een huttentocht door de Dolomieten. Nog nooit geweest dus ben erg benieuwd!

Wintersport 2018 | 18-01-2018 - 11:18

L. Grando

Leuk. Staat ook nog op mijn lijstje. Zelf tocht uitgezocht of ga je een georganiseerde tocht skiën?

L. Grando | 18-01-2018 - 11:43

Wintersport 2018

Ga samen met mijn vader met een georganiseerde tocht van Reichhalter.

Wintersport 2018 | 18-01-2018 - 12:06

Michael Colfosco

Mooie foto ??

Michael Colfosco | 18-01-2018 - 16:49

Michael Colfosco

Lijkt me fantastisch, zo'n huttentocht door de Dolomieten. Zelf nog nooit gedaan maar wie weet....Ben benieuwd naar je ervaringen. Wellicht zien we deze nog op de app verschijnen samen met wat mooie foto's. Veel plezier ?☀️⛷

Michael Colfosco | 18-01-2018 - 16:56

Wintersport 2018

Als ik eraan denk, zal ik wat foto’s posten ?

Wintersport 2018 | 19-01-2018 - 04:24

Dries Livigno

Michael, wat wordt het zaterdag en zondag?
Zaterdag vertrekken we uit België naar Livigno en maken zaterdagnacht een tussenstop in Sargans. Deze gemeente ligt bijna aan het einde van de autosnelweg vooraleer we de bergen inrijden.
Ben vooral benieuwd als we zondag sneeuwkettingen zullen moeten opleggen om de Ofenpas (2.100 m) over te geraken.

Dries Livigno | 18-01-2018 - 10:24

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Voor de westzijde zaterdag sneeuw, zondag voor de hele noordkant..!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 18-01-2018 - 15:41

Leon Briet

Wat doen de hoge temperaturen icm regen met de sneeuw in Winterberg, eind volgende week? Zal het nog begaanbaar zijn of spoelt alle sneeuw zo weg? Lijkt er wel op dat er tot dinsdagnacht nog sneeuw gemaakt kan worden qua nacht temperaturen.

Leon Briet | 18-01-2018 - 10:42

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Zoals het er nu naar uit ziet gaat het vanaf zondag veel regenen en zullen de condities snel verslechten..

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 18-01-2018 - 15:41

Menno Sweers

Hmm wat een rare week zeg in de Alpen. Ik ga zelf de 27ste weg naar Westendorf. Hopelijk dan wat stabieler weer. Zoals het laatste stukje lijkt dat het wel te gaan worden maar dan wel weer warme temperaturen. Allemaal afwachten. Voor degene die er nu zijn veel plezier en ook weer sterkte als er niet te skiën valt vanwege de storm.

Menno Sweers | 18-01-2018 - 11:45

Wilbert van den Born

Dag mensen,
Ik rij vanacht naar Bad Gastein. Weet iemand wat daar de condities zijn? Ben benieuwd. Zal wel niet zo zonnig zijn tot dinsdag.

Wilbert van den Born | 18-01-2018 - 12:58

Patrick Wallaert

Heb je enig idee tot welke hoogte het maandag zou kunnen regenen in Oostenrijk ( Tirol - Zillertal )
Voorspellingen zien er allemaal wat verschillend uit . Sommige sites spreken van regen tot 1800m andere maar tot +/- 1300 a 1400 m .
Zal er ook veel neerslag vallen in Oostenrijk dan ?
Wij rijden zondag ( vertrekken in Belgie omstreeks 8u ) Onderweg problemen ?
Bedankt alvast .

Patrick Wallaert | 18-01-2018 - 13:35

Luc Cap

Volgens het lokale weerbericht hier in Gerlos zou er op zondag sneeuw vallen bij temp rond het vriespunt dorp en op de berg -2

Luc Cap | 18-01-2018 - 14:34

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Ik vrees toch voor regen tot op 1500-1600 meter, hopelijk morgen meer duidelijkheid!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 18-01-2018 - 15:42

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Net een windstoot van 142 km/uur op Kahler Asten in Winterberg. Uiteraard werken de liften niet meer.

Foto bij weerbericht reactie 46758

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 18-01-2018 - 13:54

Sigrid Ribbers

?

Sigrid Ribbers | 18-01-2018 - 15:06

Angelique Korsten

? het zag er zo lang zo goed uit daar... We komen zondag aan, maar vrees dat er tegen de tijd dat we de piste kunnen betreden niet meer veel lekkers over is...

Angelique Korsten | 18-01-2018 - 20:19

Eric Kromhout

Het is weer aardig opgeknapt in SkiWelt. Fantastische sneeuw.... wat een verschil met gisteren.

Foto bij weerbericht reactie 46759

Eric Kromhout | 18-01-2018 - 14:21

Carin L.

Beetje jammer is het wel: de liften gaan in Bramberg maar tot het middelstation ivm de harde wind is boven alles dicht. En het is zo mooi opgeklaard...
Wandeling was ook mooi en voor degene die langlaufen: de loipes liggen er prachtig bij.

Foto bij weerbericht reactie 46762

Carin L. | 18-01-2018 - 14:47

Margo T

Königsleiten Dorfbahn naar boven , prachtig weer , mooie sneeuw, wat hopen en niet geprepareerd , toch genieten na een stormdagje

Foto bij weerbericht reactie 46767

Margo T | 18-01-2018 - 15:06

Bert De Cabooter

Wat zou iscghl geven op de lange termijn ? Vertrek volgende week vrijdag . Groeten ..

Bert De Cabooter | 18-01-2018 - 15:07

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Voorlopig vanaf dinsdag langdurig droog. Gezien de termijn kan dit nog veranderen ;)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 18-01-2018 - 15:42

Arnold Schaafsma

Zaterdag komen we aan in Alpe d’Huez. Met deze omstandigheden hebben we er veel zin in. We maken ons alleen zorgen over de reis. Kunnen we beter al s’nachts vertrekken om rond de middag aan te komen? Of sneeuwt het juist s’middags minder en kunnen we beter iets later vertrekken?

Arnold Schaafsma | 18-01-2018 - 15:54

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Ik zou afwachten tot het bericht van morgen. Dan komt er sowieso veel meer duidelijkheid!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 18-01-2018 - 16:04

Arnold Schaafsma

Bedankt! Ik wacht even tot morgen af of we wat vroeger of later vertrekken!

Arnold Schaafsma | 18-01-2018 - 16:08

Niels van Bockel

LA PLAGNE: Vanmiddag weer steeds meer en harder gaan sneeuwen. Wind werd steeds minder alleen het zicht helaas ook.. Ondanks dat nog even lekker kunnen skiën! Nu dumpt het weer vanaf 12 uur ongeveer! Als het zo blijft rijden wij morgenmiddag al richting huis. Waarschijnlijk nog een overnachting ergens in Duitsland om uitgerust thuis te komen zaterdag. Voor wie a.s. zaterdag naar La Plagne komt, winterbanden en sneeuwkettingen meenemen! Je hebt ze nodig! ?

Niels van Bockel | 18-01-2018 - 16:56

Niels van Bockel

Ps willen jullie allemaal nog even heel hard blazen? Dat we morgen nog even kunnen skiën? ??

Niels van Bockel | 18-01-2018 - 16:57

Han Belle Plagne

???? en morgen nog even wat meters maken.

Han Belle Plagne | 18-01-2018 - 17:32

L M

Val Gardena

Foto bij weerbericht reactie 46785

L M | 18-01-2018 - 17:00

Lumen Nicolaas

Passo Gardena. Blijkbaar nog meer sneeuw dan met nieuwjaar

Lumen Nicolaas | 18-01-2018 - 20:08

Luc Cap

Laatste bericht vanuit Gerlos :
Bewolkt met opklaringen nu 18.00 Berg -2 dorp - 0
Verwachtingen lokaal : terug kouder morgen met 10 cm Neuschnee vannacht en morgenvroeg
Hoop dat jullie er wat aan gehad hebben
Schuss ⛷

Foto bij weerbericht reactie 46788

Luc Cap | 18-01-2018 - 18:02

Tobias Bijkerk

Niceee! Goeie reis morgen

Tobias Bijkerk | 18-01-2018 - 19:54

Fleur Kr.

Bedankt voor je berichtjes, goede terugreis.

Fleur Kr. | 19-01-2018 - 06:18

Wim V

The day after was oke. Wel beste wind boven met slecht zicht maar prima pistes. Gelukkig geen naweeën van de aardbeving ondervonden. Vanmiddag waterig zonnetje.

Foto bij weerbericht reactie 46789

Wim V | 18-01-2018 - 18:14

Suzanne van Mil

Update La Plagne, zojuist benaderd door onze reisorganisatie. Vanuit Paradiski krijgen we een gratis dag skiën op zaterdag omdat we gisteren niet konden/mochten !! Wat een service??!! Bijkomend voordeel naast 1 dag extra skiën , vermijden van de zaterdagochtend spits ?. In Frankrijk later op de avond een hotelletje en zondagmiddag dan hopelijk weer in Nederland ?.

Foto bij weerbericht reactie 46790

Suzanne van Mil | 18-01-2018 - 18:26

Han Belle Plagne

Wauw nou geniet ervan ⛷⛷

Han Belle Plagne | 18-01-2018 - 18:31

Suzanne van Mil

Thanks, gaan we zeker doen als alles goed loopt ??

Suzanne van Mil | 18-01-2018 - 18:34

Henrick Jansen

Wat een mooie berichten allemaal?....moet helaas nog 5 wkn wachten?....iemand een up date over Ehrwald?

Henrick Jansen | 18-01-2018 - 21:12

Sandra Snellenberg

Vanaf maandag zal ik dagelijks een update plaatsen voor Ehrwald/Lermoos! Zondag rijden...

Sandra Snellenberg | 18-01-2018 - 21:14

Henrick Jansen

Toppie .... ga het volgen ..Thanks en have funnies.

Henrick Jansen | 18-01-2018 - 21:19

Michael Gerritsjans

Updates vanuit SHLF zin welkom

Michael Gerritsjans | 18-01-2018 - 21:51

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Wij ook nog 5 weekjes wachten, maar dan op naar Kleinarl. Hoop dat de regen komende week niet teveel schade veroorzaakt

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 18-01-2018 - 23:09

Siebe van Loon

Foto bij weerbericht reactie 46898

Siebe van Loon | 19-01-2018 - 19:22

Siebe van Loon

Sorry, ik miste de tekst.
Wij zitten deze week in het Wildschönau. Wisselend van kaiserwetter op maandag, woensdag veel bewolking en sneeuw, donderdag weer een prima dag en vandaag ook wisselend.
Toch fantastisch hier. Een aanrader. Rustiger dan elders, plezierige mensen. De piste zijn prima te doen, ook al schijnen ze veelt ook te zijn.
Van heftige sneeuwval is hier geen sprake,maar genoeg in het dal en ruim tot zeer veel op de berg. Oké, gelukkig niet de vele meters als in het westen van de Alpen.
Gruss aus Oberau.

Foto bij weerbericht reactie 46899

Siebe van Loon | 19-01-2018 - 19:28

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord