Reviews Bad Hofgastein (859m - 2300m)

Schrijf review

8.0

24-04-2022
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Erg leuk skigebied. Veel goede rode pistes maar ook leuke blauwe en wat zwarte pistes. Niet te druk. Je kunt het gebied snel doorkruisen als je wilt maar je kunt ook rustig een dag in een deel van het gebied blijven. Wij reden naar Schlossalm- Angertal vanwege de les van onze jongste en keken van daaruit welke kant we opgingen. Optijd eten zorgde er voor dat we altijd plek hadden met een groep van 8. Daarna weer heerlijk skien op rustige pistes. Wij komen volgend jaar weer terwijl wij anders vaak 1 of max 2 keer achter elkaar in het zelfde gebied komen. (30 jaar ski- ervaring).

8.0

27-02-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Bad Gastein - Angertal - Bad Hofgastein is leuk. Brede pistes, vooral rood. Paar liften iets verouderd. Maar wij hadden er geen last van. Goed geprepareerd. Echt heel gemakkelijk voor beginners is het niet. Leuk om te touren

5.3

19-02-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 6

Zeer mooi skigebied, echter enkel maar voor gevorderde skiërs. Blauw verandert plots in rood, rood is op sommige plaatsen eerder zwart.

5.0

18-02-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 6

Aardig skigebied maar weinig vertier en veel mensen uit oost Europa .

10.0

05-01-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wat een prachtig ski gebied.zo veel variatie. Troffen bijzonder goed weer!
👍

8.0

25-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied. We komen er al jaren. Niet te druk niet zo groot maar voor elk wat wils. De nieuwe gondel is geweldig!

7.7

01-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Leuk skigebied met een hoop rode pistes, de verbindingen met angertal en gastein zijn zeer goed. Apreski is er nauwelijks er zijn maar twee barretjes. Maar de restaurants op de pistes zijn prima en er zijn er genoeg. Bad gastein was in de vakantie erg druk op de piste maar hofgastein was prima te doen zelf in de vakantie, nergens moeten wachten bij de liften.

8.3

01-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi gebied en er komt een mega luxe gondelbaan die ze nu aan het bouwen zijn.

Badhof gastein is ook een heel mooi dorp/centrum, zeker als je in residence Alpenparcs verblijft waar je schitterende appartementen hebt naast het centrum zonder last te hebben van geluid oid.
Vele goede restaurants en wijbars, geen echte apres ski maar wel heel gezellig en een aanrader is de alpentherme, zwem/sauna paradijs et voor de kinder een heel groot bioscoopscherm in het zwembad.

Een dag skien in Sportgastein is ook super.

7.0

28-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk skigebied, met bad Gastein erbij veel mogelijkheden en veel lange afdalingen. Uitdagende stukken maar ook lekker relaxed skiën. Wij vonden dat er weinig restaurantjes op de pistes waren, en degeneide er waren waren tijdens de lunch dan ook erg druk. Vanaf 18/19 is de ouderwetse trein verleden tijd en dan kan dit gebied helemaal niet meer stuk denk ik.

6.7

28-02-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Pas als de nieuwe gondelbaan klaar is wordt het beter. Veel mens uit Scandinavië

8.3

06-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi skigebied! Goede skischool in Angertal met skibus makkelijk bereikbaar. Na het skiën lekker de thermaal baden en sauna in. Door Nederlanders niet echt bezocht. Opvallend, want erg mooi skigebied met zeer goede faciliteiten.

9.3

22-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Wij zijn de eerste week van februari in Bockstein geweest het was super. Goede sneeuw, een supergoed hotel, wat gerund wordt door een Nederlands echtpaar. Kortom het was supergoed vertoeven in Bad - gastein. We komen zeker volgend jaar terug.

7.7

13-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Ik was laatst in Bad hofgastein, zoals u ziet aan mijn punten is het skigebied zeer compleet. Alleen de liften zijn hier en daar wat spartaans maar verder een top gebied. We gaan nu al 4 jaar naar Bad Hofgastein en we genieten er nog steeds volop van

10.0

09-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen er al 14 jaar steeds in het zelfde hotel en het bevalt ons prima, en een pre zijn de thermen waar het heerlijk relaxen is , ook is het er niet te druk dus voor rustzoekers een topbestemming.

7.0

25-10-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Bad Hofgastein is een fijn ski gebied niet te groot niet te klein en niet te lux leuke pistes niet te lang, bospaadjes voor het inkomen voor de eerste dag heerlijk! Restaurants goed gezellig apres ski gezellig maar niet veel

6.3

08-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Bad Hofgastein is een vrij mooi gebied, maar helaas zeer verouderd. Het treintje naar boven is natuurlijk heel oud, de overstap op de nieuwe mega gondel kan soms wel lang duren. Helaas ook niet veel lange afdalingen (of langere afdalingen die er zijn bevatten heel veel bospaden of verbindingsstukjes). Beneden tussen Bad Hofgastein en Gastein in zit een heel gezellig en groot restaurant/apres-ski bar. Wel het enigr gezeligge apres-ski barretje die wij hebben gevonden. Het gebied bij Gastein is wel iets groter met twee if drie leukere afdalingen!

6.0

31-12-2014
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Op ja vergeten te melden. Ja het skigebied gaat tot 2700 meter maar dan moet je wel eerste een 1/2 uur in de bus zitten. En dan moet je het doen met 3 liftjes. Wel is er veel freeride mogelijkheden in soprtgatsein.

6.0

31-12-2014
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Degene die hier schrijven dat het een super skigebied is hebben denk ik niet veel van de rest van Oostenrijk gezien. Liften zijn verouderd. Om naar de top te gaan moet je van een treintje overstappen in een gondel. Het this 2014, niet 1980. Get real. Wat blauw is veel glijpad, rood is ok maar is er vind ik te weinig. Gelukkig wordt er in nieuwe liften en pistes geïnvesteerd maar er is zeer zeker een inhaalslag te maken.

7.3

25-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Mooi rustig ski gebied. Goede restaurants, en gelukkig nog niet bij iedereen bekend

8.0

11-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Gastein is een uniek gebied in Oostenrijk: prachtig gevarieerd skigebied met uitdagende pistes voor de betere skier; mooie chique dorpjes (Bad Hofgastein en Bad Gastein) met gebouwen met 19e eeuwse grandeur en zonder overdaad aan Nederlandse toeristen en 'hollandse apres ski'. Het gehele gebied en het internationale publiek straalt klasse uit. Overdag top skieen en mooie restaurantjes in de bergen, 's-avonds relaxen in de heerlijke en unieke Alpenthermen. We komen er nu al 5 jaar met veel plezier in het centraal gelegen Residence Alpenparks in Bad Hofgastein.

8.3

09-10-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Bad Hofgastein is een luxe wintersportplaats met een fantastisch wellness/thermen complex in het autovrije stadscentrum. Er bevinden zich vele gezellige restaurants en bars in het centrum. Er heerst een rustige apres ski cultuur. Het is er sneeuwzeker van begin december tot medio april. De pistes gaan tot een hoogte van 2700 meter in Sportgastein. Het verbaast ons dat er zelfs in deze tijden van crisis jaarlijks fors geinvesteerd wordt in accomodaties en infrastructuur. Wij verblijven al jaren, met veel plezier, in het centraal gelegen appartement hofgastein.nl

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord