Wintersport reviews

Recent toegevoegde reviews

8.0

Lipno

01-12-2021
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Uitstekend skigebied voor gezinnen met jonge kinderen. Alles dichtbij. Goede voorzieningen. Prima prijs/prestatie verhouding en 3 nieuwe stoeltjesliften, een snowboardpark en een paar 'tapijtliftjes' voor de allerkleinsten.

10.0

Kirchberg

28-11-2021
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kirchberg is voor ons gezin een zeer goed onderhouden skigebied ,waar we al 45 jaa elke winter heengaan,
Nu even afwachten Corona ,maar zo mogelijk gaan .Ik heb veel geld gebracht bij helift bedrijf maar de laatste 2:jaar haal ik geld terug Jaarpas €80,00 dus dat gaat nog wel groeten Joop&Riet

9.0

Nassfeld

28-11-2021
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Echt een top gebied vooral de dal afdaling is echt puur genieten

8.0

Breuil-Cervinia

27-11-2021
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Dit is de derde keer dat ik hier ben. De reden dat ik terug kom zijn de mooie pistes en natuurlijk zermatt maar zonder zermatt prijzen. Helaas is het gebied heel gevoelig voor wind en sluiten ze de overgang naar zermatt vaak en zelfs liften in breuil-cervinia. Mijn eerste jaar was perfect 4m sneeuw en 5 van de 6 dagen kaiserwetter. Als je zo iets mee maakt in dit gebied wil je niets anders.

8.3

Damüls

24-11-2021
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Ik ben 16, kom hier al jaren met familie en vrienden. Geweldig skigebied met veel variatie. Ook door de weinige hoogteverschillen is er amper diversiteit in sneeuwkwaliteit-dikte. Door recente verbeteringen en uitbreidingen(verhoogde lift-capaciteit) van de ski-liften zijn er amper wachtrijen, op uitzondering van de “Uga-lift” deze is rond 10 uur erg druk omdat hier alle ski-klasjes de dag beginnen. Wanneer de ouders hun kinderen afzetten moeten ze allemaal omhoog met deze (trage)4-zitter.
Aan restaurants is er geen gebrek, het “Hotel Gasthof Walisgaden” is recent geheel gerenoveerd en is zeker een aanrader. Het is wel aan de prijzige kant, dit is heel het gebied wat valt onder de naam “Damüls” het geval. Als u wat minder wilt prijzig wilt eten kunt u gemakkelijk uitwijken naar het aanliggende(redelijk recent verbonden) “Mellau”. Damüls staat bekend om zijn veelzijdige mogelijkheden om de freeriden(off-piste), hier zijn dan ook veel mogelijkheden voor. Qua après-ski is Damüls niet uiterst geschikt, ondanks zijn er zeker een aantal leuke tentjes die aan après-ski doen. Waaronder een leuke onderaan de “Uga-lift” en eentje boven aan de “Walisgaden-lift”.
Door de verbinding met het skigebied “Mellau” zijn er heel veel mogelijkheden om uit te waaien, van “Oberdamüls” tot aan het dal in “Mellau”. Uitstekend om een dagje te touren
In het algemeen een uitstekend gebeid op met familie en vrienden een weekje te wintersporten.

7.7

Sulden

24-11-2021
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk gebiedje , goedkoop en zeer vriendelijke mensen daar . Ski gebied niet groot maar voor een kleine week prima te doen . Pistes redelijk geprepareerd , maar zouden nog wat van Oostenrijk kunnen leren , veel ongelijk en vreemde hobbels.

8.3

Breuil-Cervinia

21-11-2021
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij gaan al een paar jaar op rij naar Cervinia. Super sneeuwzeker, ook in het voor en na seizoen. Uitzonderlijk veel brede rode en blauwe pistes die zeer geschikt zijn voor het snelle carven. De oversteek naar Zermatt is werkelijk fenomenaal, vlak langs de Matterhorn.
Apres ski is anders, geen gefeest en gezuip maar lekkere tapa's en fijne wijntjes, met een aantal hele goede restaurantjes

6.3

Obergurgl

18-11-2021
Skigebied: 6 Après-ski: 3 Restaurants: 10

Op social media groots adverteren met de seizoensopening, 112km piste en meer dan 20 liften. Helaas draaien er maar 3 liften in obergurgl en zijn er maar een paar pistes open. Liften zijn ze om 10 uur op de openingsdag aan het testen en zijn niet open.

1.0

Obergurgl

18-11-2021
Skigebied: 1 Après-ski: 1 Restaurants: 1

De grote ski opening groot reclame gemaakt vervolgens de helft van de pistes dicht en de helft van de liften draaien niet van wege opstart problemen niet voorbereid niks en wel veel geld betalen kortom slechte zaak niet verwacht van een duur gebied als obergurgl

8.0

Königsleiten

14-11-2021
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Ik kom hier al jaren. In het dorp zijn twee beginnerspistes. In Hochkrimml zijn veel blauwe pistes. Beginners kunnen beter niet naar Gerlos skiën want de terugtocht is alleen mogelijk over een zwarte piste. Het dorp is gemoedelijk met voldoende restaurants. Door de hoge ligging is het vrij sneeuwzeker. Daardoor is het prijsniveau bovengemiddeld.

8.3

Les Gets

11-11-2021
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij zijn 3 maal in Portes Soleil geweest. Werkelijke een prachtig gebied met voor ieder wat wils. Wij zijn 2 maal in Les Gets geweest en dat is echt een knus Frans skidorp. Via Morzine omhoog naar Avoriaz. Dan naar Chatel. Zwitserland. Kaas halen in Abondance. Je kunt prachtige tochten maken. Avoriaz is qua hoogte en als uitvalsbasis beter maar is wel wat kil. Les Gets is veel warmer en heeft alle faciliteiten. Leuke kroegjes en fraaie restaurantjes met betaalbare menu’s en fraaie regionale wijnen. Vanaf Mont Cherie zie je de Mont Blanc prachtig liggen. Ik las dat sommigen de liften verouderd vonden. Daar ben ik het geenszins mee eens. Wij waren met vrienden. Ik denk dat ook voor gezinnen met kids Les Gets een mooi gebied is om te leren skiën

10.0

Val Thorens

08-11-2021
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het was al het beste skiegebied ter wereld en nu hebben ze de lift naar pointe du Mass en vanaf Orelle naar de Cime de Caron ook nog vernieuwd/doorgetrokken.
Het gaat weer geweldig worden deze winter.......

10.0

Wagrain

07-11-2021
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik kom hier al mijn hele leven, en het is zo'n mooi skigebied. Van dat drukke merk je niet zoveel, alleen soms bij de liften. Wagrain ligt in een vrij sneeuwzeker gebied. Alleen in 2020 lag er heel weinig. Maar dit jaar wordt een lekkere dump verwacht!

9.7

Serfaus

05-11-2021
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Mooiste skigebied van Europa.

8.0

St. Johann in Tirol

02-11-2021
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen er al sinds 1974, soms 2 keer het is elk jaar genieten,de groep is gegroeid tot 90 personen het is aan te bevelen

8.7

Saint Sorlin d'Arves

31-10-2021
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Aan de ene kant een knus dorp met een mooie bouwstijl. Aan de andere kant ook meteen het meest mooie gedeelte van het skigebied Les Sybelles. De liften zijn op sommige plekken nog was oud, maar deze worden inmiddels in rap tempo vernieuwd. De Après-ski is gezellig. In de Yeti bar boven in het dorp gaat het iedere dag helemaal los. De bar Avalanche is ook leuk: hier komen meer locals en Fransen. Voor de mensen die echt tot het gaatje willen kan je nog naar club (of discotheek) Les Sybelles. Als die dicht gaan kan je bijna alweer naar de bakker 🤗. De restaurants in het dorp zijn goed te noemen. Le Barock kent een Nederlandse eigenaar en is heerlijk smullen. Restaurant Les Neiges is wat chiquer maar ook fantastisch eten. Kortom dit dorp heeft alles voor een leuke wintersportvakantie voor de hele familie of groep.

8.0

Tignes

28-10-2021
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Als je voor deze bestemming kiest, boek dan het wat hoger gelegen Val Claret (2150m). Sneeuwzeker, bijna alles is ski in / ski out en een indrukwekkend piste aanbod. De afdaling van de Grand Motte is een must met spectaculair uitzicht. Met 25 jaar ski ervaring een van de meest veelzijdige gebieden die ik ken. OK, ik ga voor het skiën en niet voor bier zuipen. Feesten en bier zuipen past niet in mijn wintersport beleving.

8.0

Saint François Longchamp

05-10-2021
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Gezellig Gemoedelijk
Veel variatie in pistes.
Nooit erg druk.

10.0

Mayrhofen

14-06-2021
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heerlijk oord !!

5.7

Saas Grund

18-05-2021
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Leuke lange dal afdaling met uitstekende sneeuw!! De start van de piste is uniek: tussen het gletscher ijs door glijd je over een lekkere rode zo naar middelstation, daar tijd voor een biertje en dan de dalafdaling in de zon, niets mis mee. Heb hier 1 dag geskied ter afwisseling van Saas-Fee, wat een beter en groter skigebied heeft.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord