Wintersport reviews

Recent toegevoegde reviews

10.0

Gerlos

06-12-2022
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Echt fantastisch! Gasperinger hof heerlijk hotel

10.0

Hintertuxer Gletscher

06-12-2022
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Sneeuwzeker, perfect geprepareerde pistes, mooi in de zomer, eten op z'n Oostenrijks... Ideaal skigebied! En dan vergeet ik nog de après-ski: Hexenkessl en Tenne zijn gewoonweg fantastisch!

8.3

Sölden

04-12-2022
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Sölden blijft top om hier in het vroege wintersport seizoen te starten. In het hoogseizoen is het hier erg druk met de verschillende verbindingsliften. Leuke oostenrijkste tentjes. Het is een prima gebied voor een beginner. Je kunt ook dan snel en makkelijk een tocht maken naar de gletcher. De afgelopen jaren is er niet meer veel geïnvesteerd.

8.0

Bettmeralp

03-12-2022
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Ik kom al sinds 45 jaar in Bettmeralp. Mijn 2e thuis. Een van de meest romantische plekken die er zijn.als je wil zuipen en hossen in de apres ski, ga dan ajb elders heen. Dit is een gebied voor de sportliefhebbersgebied iis groot genoeg en sneeuw is bijna altijd goed. Ondanks de afwezigheid van grote hotels kan het soms toch best druk zijn…

9.0

Gosau

02-12-2022
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Een heel gezellig en afwisselend gebied met ruim voldoende restaurantjes. Er is de laatste jaren veel geïnvesteerd en het is een mooi uitgestrekt gebied. Een echte aanrader!

10.0

Sölden

02-12-2022
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

het beste skigebied

7.7

Königsleiten

27-11-2022
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prima skigebied. Het is leuk voor een week. Daarna heb je het op de piste wel gezien. Après ski is gezellig, vooral in Gerlos. Restaurants zijn prima.

8.0

Canazei

25-11-2022
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Als kind in 1966 in dit gebied leren skiën. Daarna ook andere landen/gebieden gehad. Toch blijft dit onze favoriet. Ook in 2023 weer naar Canazei. Geloof me… een mooier, beter en uitgebreider skigebied ben ik tijdens mijn 57 jarige ski-carrière niet tegengekomen

8.0

Hochkrimml

24-11-2022
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Supper goede pistes!! Bij de liften hoef je niet lang te wachten ook heb je alle piste soorten bij elkaar je kan elke kant op wat erg fijn. Restaurants is ook supper goed lekker eten en aardig bediening

8.3

Les Menuires

24-11-2022
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 10

Al sinds ik 4 ben, ga ik naar Les Menuires en skiën we door heel de trois vallées heen. Ik ben nu 24 en ben elke keer weer zielsgelukkig als we de berg oprijden om naar ons vaste stekkie te gaan in reberty.

5.0

Leutasch

21-11-2022
Skigebied: 5 Après-ski: 2 Restaurants: 8

Een leuk dorpje, maar het heeft skiërs zeer weinig te bieden met een kleine lift. Voor langlaufers is het echter een paradijs. Mensen die apres-ski hoog waarderen snap ik niet, er is geen apres-skibar of disco. Wel zijn er meerdere leuke restaurantjes, Ga je er voor rust of om te langlaufen, is het prima. Voor een skivakantie met apres ski heb je er niets te zoeken, of je moet al naar Seefeld rijden.

8.7

Lofer

21-11-2022
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Heerlijk skigebied.
ik kom hier inmiddels 10 jaar. Wij hebben de luxe dat we meerdere weken per jaar naar oostenrijk kunnen met onze gezinnen, echter is er maar een gebied waar we toch ieder jaar even heen moeten en dat is Lofer. Waarom? Het is een overzichtelijk gebied, waardoor je elkaar onmogelijk kwijt raakt en elkaar dus continu treft. daarnaast heeft de Has'n tall een echte nostalgisch apres ski. er past max 40 man in deze tent en de sfeer is top. Verder zijn schönblick, almhoff en sonnenterasse geen vreetschuren, maar ouderswets goede recepten en grote porties.

daarnaast zijn er geen rijen, mensen gemoedelijk en kan je zowel bovenop de berg, als halverwege als helemaal beneden apres skiën. wat erg leuk is. Elke woensdag in het hoogseizoen hebben ze daarnaast een magic night of fire, waarbij skileraren een show geven met stuntjes en de kids hun diploma's krijgen, afgesloten met muziek, laserlights en vuurwerk.. het blijft er dan vaak nog lang gezellig.

6.3

Les Deux Alpes

17-11-2022
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Matig ski gebied, dorp is gezellig maar ontzettend druk, restaurants altijd vol.

7.7

Kappl

16-11-2022
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prima skigebied en zeker met kinderen!

6.7

Les Saisies

14-11-2022
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Wat een leuk gebied! Goed aangesloten pistes, vriendelijke mensen, vooral veel Fransen, mooie routes, niet druk en voor beginners en gevorderden erg veel keuze. Ook leuke plekjes op de berg voor lunch of een drankje.
Het dorp zelf is 1 straat met veel restaurants, sportwinkels en winkels voor toeristen. Uit eten vond ik wel aardig prijzig, maar de skipas is dan weer minder duur. Wij waren er halverwege maart 2022, het was toen erg warm waardoor mindere sneeuwkwaliteit. Ik zou volgende keer iets eerder gaan.

8.3

Châtel

14-11-2022
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldig gebied en zeer vriendelijk dorp. Door de centrale ligging kun je alle kanten op, Avoriaz, Super Chatel en Zwitserland. Leukste is een 'rondje' maken, in dat geval ski je geen enkele keer dezelfde piste op 1 dag en zie je veel van het gebied. Après-ski is natuurlijk niet Oostenrijks, maar met de vele barretjes en restaurants is het leven na het skiën erg gezellig. Probeer Châtel ook een keer in de zomer, hebben wij afgelopen jaar voor het eerst gedaan en is een enorme aanrader!

7.3

Stubaier Gletscher

14-11-2022
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Ik ben hier gisteren wezen skiën en de meeste pistes zijn nog gesloten zoals op de website staat. Bij een aantal pistes zoals de 7 en de 7a is de sneeuwlaag nog zo dun dat je soms aan het skiën bent over steentjes of rotsen. Ik zou dus niet zeggen dat de pistekwaliteit nu zeer goed is.

10.0

Zauchensee

04-11-2022
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Alles is er gewoon heel erg goed

8.0

Obergurgl

03-11-2022
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het gebied ligt hoog. Dus behoorlijk sneeuwzeker (Afgelopen jaar hebben we er een week in April doorgebracht met prima sneeuw). Dit jaar eens in februari kijken.
Het is geen mega gebied, maar voor ons gezin een prima gebied waar onze kinderen ook zelf kunnen skien zonder de weg kwijt te raken. Misschien niet de meest uitdagende of extreem lange pistes, wel goed verzorgde pistes. Wij wonen in de UK en hebben (gelukkig) afwijkende vakanties van de meeste mensen in Europa. Dus geen idee hoe druk het er kan zijn als meerdere landen tegelijk vakantie hebben. Wij hebben alleen maar ervaring met relatief rustige pistes.
Apres Ski is er niet echt. er zijn wat bars waar je na de laatste afdaling prima wat kunt drinken/eten. Maar verwacht geen feestlocatie. De restaurants zijn erg goed (en niet de goedkoopste). Maar wil je zelf koken in je appartement de supermarkten (Spar in het dorp en de Mpreis er net buiten) zijn verder prima en goed te bereiken te voet.

En leuk gebied voor gezinnen/familes!

8.7

Hochkrimml

02-11-2022
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

in december weer naar hoch krimml
wij verheugen ons weer in het mogen verblijven in huis duxeralm 131

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord