Reviews Zugspitze (2962m - 758m)

Schrijf review

5.7

16-12-2021
Skigebied: 8 Après-ski: 1 Restaurants: 8

Heerlijke pistes. Als je de zekerheid wilt van sneeuw, niet te ver wilt rijden en t niet erg vindt elke piste een paar keer te doen, is de zugspitz gletscher helemaal top!

7.7

01-03-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Vrijdag 28.02.2020 lekker fris -15 graden op de top.moeten wachten tot 10.00u . Vanwege wind 1 lift open blauw/rood. Na de middag meer liften open.prachtig weer.leuke ervaring.




5.3

29-12-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 2 Restaurants: 6

Leuk gebied hoog dus goede sneeuw. Beperkt aantal posters voor kids wel veel sleepliften. Maar ook aantal stoeltjes liften waardoor het meeste wel bereikbaar is.

7.7

12-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

geweldig gebiedje. kijk je ogen uit zeker als je er voor het eerst komt.Heden nog , we kopmer er al 25 jaar.

5.7

15-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Leuk skigebied, lekker geprepareerde pistes goede sneeuwcondities voor midden maart. Geen gebied voor een hele week wel enkele dagen. Daar is het te klein voor.

7.7

27-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

De Zugspitze is een mooi gletschergebied. Het is niet erg groot maar toch mooi. Op het hoogste punt heb je een mooi uitzicht naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië! Er zijn een paar sleepliften en stoeltjesliften. Het meer en deel van de pistes is rood, een paar blauw en geen zwart. De après-ski is op de gletscher niet erg veel, maar in het dal (Ehrwald of Garmisch) wel prima. De restaurants op de berg zijn ook ruim voldoende. Er is er 1 in het skigebied zelf en 1 op het hoogste punt (2965 meter).
Kortom: Voor de uitzichten is het erg spectaculair maar voor het skiën is het niet erg groot, wel klein maar fijn!

7.0

29-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Leuke gletscher

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord